. Не знам какво да те посъветвам ..... Калоян си е вече на 4 хранения, като днес първото му беше към 9ч и после яде чак в 14ч. Сега ще го видя кога ще хапне пак ... сигурно към 17,30ч. Първото ни и последното ни ядене е кърма и имаме две други - пюре и след обяд измислям нещо по-различно (каша, бисквитки с плодове, кисел, някоя друга измишльотина ...). Това второто ядене с попарата го пропускаме. По някога измествам пюрето като следобедно и на обяд давам тази втора закуска, за да разнообразявам.
, приличам на комбинация от
+
. Ни коса, ни грим, за фигура да не говорим, абе жива да ме ожалиш. То не че с две блузи ще стана на Глория, ама и аз искам пак да съм човек, не само мама...

, толкова е някакси не-истинска тая жена..Та като приключихме разговора, така зверски ни заболяха главите, а детето, както си го приспах спокойно, се събужда вече няколко пъти с истерични писъци. Аз не вярвам 'в лошите очи', но вярвам в лошата енергия на хората и имам чувството, че нещо такова ни 'прихвана' тази вечер. Дано не звуча налудничаво, просто ви споделям, това му беше интересното на моя ден...
Чака се около 3 седмици за евентуален резултат 
Реших да го правя днес следобяд, пък после си викам - да, ама то е следобяд - нали сутрин се въвеждат нови храни
и реших, че утре за след-сутрешна закуска...
рано сутрин на първото кърмене като ме изсуче и след това след 2 часа почва да примрънква, ама нямам чувството, че има нещо в гърдите ми - тя си дърпа, де, но надали й е достатъчно. Като гледам и Дени на Керина е почнал да зачестява храненията, та макар и АМ... Не знам зъби ли са, що е то?
) и съм малко притеснена, че излезе 0,5 кетони (следи) - референтните стойности са че от 0,5 надолу се води отрицателно, но все пак ме притесни, че е гранично. Четох, че това може да е от дехидратация. От утре съм реша да взема нещата в свои ръце и да пиеме вода с лъжичка - това засега действа за по 10 грама... Тези, които чиста вода не пият - какво пиете? Какви чайове, какви сокове - марки, количество? Благодаря предварително! 

Пък и като си обвързана, да не си кьорава, дето се вика... Аз как ходя да си гледам Тор...
голям рев беше... и цял ден й давам арника да разнесем оток, ако има.. В началото обаче се зачерви много, чак се стреснах, а сега нищо няма - от арниката ли, не знам. 

Пък и като си обвързана, да не си кьорава, дето се вика... Аз как ходя да си гледам Тор...
. Женена , не женена , с дете , без дете - на бялото черно не може да кажеш ! А , и няма лошо като видиш хубав човек , да го погледнеш , то няма как да не ти направи впечатление
!
, чак се плаша понякога ...
аз да не би да слагам капаците, като видя нещо ся, нормални са тия работи...

аз да не би да слагам капаците, като видя нещо ся, нормални са тия работи...

!! Няма да се притесняваш бе момиче , ейй ще ти дърпам ушите ! То не може все за бебетата да пишем , има и такива бъзици
. Няма проблем !
, ама аз пак ще ви изкуша
! После пък като ги подредят тези зъбки
- красота!
. Аз хич не обичам така да ми се бъркат. Моята майка винаги ме пита кога какво трябва да яде и даже ме пита колко гъста да направи кашата и т.н. Напълно изпълнява това, което съм въвела като правила. Не се прави на всезнаеща, че е отгледала две деца, както повечето баби. Другата пък баба го вижда толкова рядко, че хич не проявява желание да го храни. На нея и дай да го гушка само.
!
. Калоян в началото го слагах по същият начин - като го видя,че започва да ака и го слагах. Слагам го на гърнето при всяка смяна на памперс и в последно време даже не го дебна кога започва да ака. Като го сложа на гърнето и тогава върши работата. Забелязала съм, че докато е на гърнето и ако му дам чайче или вода и си пийне по-хубаво количество, задължително ака. Не се притеснявай, то няма как от самото начало да знае за какво е това чудо и какво трябва да прави в него. Ще свикне постепенно. Има дечица, на които им трябва повече време
.
. Просто избягвам да го слагам там за дълго, ако няма да спи. За игра там е направо изключено. Но дори и да не го слагам в кошарата, пак ще намери къде да се цапне и да си пореве
. Знам, че и тя не се е обидила от думите ми, така че и ти не се засягай
. То е ясно, че всичко е на майтап. И както Леда е казало, то сега като сме с деца и мъже, кво да вземем и да вземем в някой манастир ли?! И да не поглеждаме повече мъже?! Айде нема нужда. То от плакнене на окото нищо няма да стане. Нали изпълняваме програмата "И мама е човек" - това също влиза в нея
! Ще правиш прощапулника май. Браво на Габи! Няма спирка дребното.
! Мммммм, че вкусна почерпка
!
Да ти е жива и здрава и че стит ви имен ден на патерица!