ФЕВРУАРЧЕто протяга ръчички , мама да знае , започвам с белички !

• 29 494
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
Вили, права си за коледната, ама ми е едно коледнооо... А относно фотосесията - аз всъщност изобщо не съм си намерила или уговорила фотограф. Ние с ММ ще й правим коледна фотосесия с костюми и нашата елха. ММ е учил фотография, така чееее... той да му мисли. Трябва да изберем снимки, че всичките подаръци, които съм замислила са свързани със снимки на детето - класика  Joy
Но искам арт фотосесия аз... аз си бях споделила от кой тип, ако помниш - засипах ви със снимки.

Я да попитам:

Ние с проходилката тръгваме първо назад... както и с пълзенето междувпрочем... И при вас ли беше така? Продавачката каза, че почти всички бебета тръгвали назад.

Споделяхте, че сте давали аводако - ами на, купих го, ама как да го дам идея си нямам. Моля, споделете точната рецепта   bouquet

# 661
Авокадото може с банан. Моята се продриска от него

# 662
Аз авокадо още не съм давала.Сега имам едно купено преди 1 седмица,ама е твърдичко още.Чакам да узрее.Преди месец купих едно,пак твърдо и аз овцата го одрязах и хвърлих.После загрях,че рано още. Joy
Освен с банан може да се слага в зеленчуковото пюре,успешно замества маслото,защото е мазничко.

# 663
Леда, браво за ентусиазма. По-скоро на мъжа ти  Laughing. Дано станат хубави снимките и ще чакаме да се похвалиш после. Помня аз, че теб те влечеше арт фотографията. То и аз исках такава. Мисля, че до някъде се получи. Ще видите резултата после.
За проходилката - и Калоян тръгна първо на зад. Сега дава вече напред, ама подскача с двата крака едновременно  Laughing.
за авокадото - и аз не съм взимала още. Гледах го в магазина, ама точно щото не знаех какво да взема (меко ли, твърдо ли) и се отказах.

# 664
Здравейте!Раличка повече не е вдигала температура, но не иска пюрета и каши-само иска мляко.Явно е било от зъбчетата.
Аз давам авокадо от месец.Плодът трябва да е мек.Ако купя твърд го чакам да омекне.После половин авокадо и половин банан-страхотна комбинация GrinningРаличка много я обича.
Миналата седмица бях се възползвала от намаленията в Била на авокадо и банани-половината не стават.Днес сложих в пасатора един банан-ами от него не излезе никакво пюре-явно сорта им е кофти
Дано тази вечер е спокойна, че и мен нещо ме гони вируса
Приятна вечер

# 665
Малиш, Керина, Полин, авокадото сурово ли го давате или се вари?? Сигурно е тъп въпрос, ама наистина нямам идея - аз като не ям такова чудо... За мен това е като тиквата - не е ясно плод ли е или зеленчук Simple Smile

Иначе в зеленчуковото пюре ще ми дойде добре - като не слагам нищо - ни масло, ни сол... горкото дете, как си ми яде буламачите Simple Smile

Вили, и аз взех едно твърдо - беше на промоция в Била, ама сега го напипах днес в хладилника и е станало по-меко, та викам - време му е.   chef Дано да става за нещо, че и аз съм набутана със същите банани като Полин...

# 666
Leda, авокадото го давам сурово.Разрежа го наполовина-другата /заедно с костилката/го слагам в хладилника.Ако не е много голямо цялото го режа на парченца, слагам и бананчето в пасатора-и закуската е готова

# 667
Благодаря ви за съветите за авокадото. Аз да не остана по-назад, днес купих едно от Хит. Твърдо е и сега ще го чакам да омекне. Бързо ли омеква това чудо  newsm78?
И да ви се оплача моят Калоян какъв номер ми скрои  Crossing Arms. За пореден път ми го прави това и вече ще изпуша. Значи, къпем се, храним се и вече облечен с пижамата се приспиваме. Стоя аз като пън до него и го чакам да заспи. 30-40 мин нашият ми се върти, докато заспи. Разгеле, заспа и аз се изнасям от стаята. След което нашият след 5 мин се съобщава, че е буден и започва да реве, щото видиш ли е останал сам в стаята. Отива ММ да го види, а нашият вече свежарка наспан  Crossing Arms. И в момента е най-свежият и стои на дивана и си играе с едни ключове. Премята се като риба на сухо и кипи от енергия. Не знам кога смята да спи това дете  Crossing Arms. Ама май ще взимам аз крути мерки - ще го оставям да се приспива сам и хич няма да вися при него. Само че като го оставя в кошарата, той прави всичко друго, но не и да лежи. Така се хвърля и върти, че целият се потрошава. Ако го оставя там ще трябва да ходя през 5 мин, защото нашия си удря главата, но въпреки това не се спира. Направо не знам какво да го правя това диване.

# 668
  • София !
Добър вечер милички  Hug

Извинявам се отново че не съм толкова активна , ама чета , чета и аха да пиша Габи поне да мрънка , оставям за после , то после писано ново и пак така , и направо лудница  #Crazy .

Иначе седим си в къщи или ходим на гости , или пък на нас ни идват , така ще е зимата . Едно и също всеки ден , то детето полудява вътре ама няма как . И на мен не ми се седи , ама и в това време не може ...
От известно време прави по 2 крачки сама , е на 2рата залита да падне де , ама то няма как .
И обличането и смяната на памперса са ни мъка ooooh! . То се върти , то се изправя , то какво ли не , какво ли не , само и единствено рекламите ни спасяват ( и то не всички , предимно обръща внимание на реклама където има детенце , детски глас , има една с баба яга , изобщо такива който може да нямат общо с дете , примерно тая на баба яга е за виваком  Laughing , ама просто самите гласове явно я привличат ) . Ей , ама като зяпне тия реклами и ей така  Shocked Shocked , не мърда  Simple Smile .

Leda - Честита ви проходилка , със здраве да си я кара  Simple Smile малката   bouquet
И няма защо да се сърдя мила  Hug , ще и помогнеш на Полинчето , как няма  Hug . И аз щях да пиша , но наистина , тая седмица е някаква лудница около мен  ooooh! . Не мога да съм толкова активна тук .. Ама ще се поправя  Blush !!

Полин - Как е сега малката ? Много мъчно ми стана  Confused , миличкото .... Каквото и да е , бързо да минава  Praynig  Hug

Вили - Така като чета за фотосесията , и нямам търпение да видим снимките на зетя  Heart Eyes . Със сигурност сте много хубави ! Ама и той модел от малък  Sunglasses .
Иначе какво да ти кажа , като ние сме горе долу същата работа със спането  ooooh! . Вече ръца съм вдигнала !!

Демми - Губя се мила , ама тая седмица нещо ми е лудница и нямам много време , ще се поправям че срамота  Blush  Hug .

Пумплаче - Не ти е лесно на теб  Confused  Hug . Ама пък от друга страна двойно щастие  Heart Eyes .
Мечтая си и аз така ... ама да не дърпам дявола за ушите , че нека поне минат 4-5 години , иначе направо в лудницата ще вляза  Joy .

Керина - Успех на фотосесията  Hug

Габи и хората  Mr. Green - Честно казано след инжекциите , много се плаши от непознатите , даже и от познати който не е виждала примерно 1-2 седмици . Плаче , гушка се с мен , изобщо не ги иска . Радва се на подбрани хора , от нея си  Simple Smile . В една градинка бяхме , и на една въртележка я въртях ама лекичко , и дойде един баща ( ама баща ...  Blush Joy , един набит , с едно хубаво тяло ... уу проплакнах окото  Joy ) . И Габи с него се закача яко , той качи и неговото дете , което беше по голямо към 4-5г. някъде , и ги въртя и неговото ( то момченце ) , като си хареса Габи и само по нас върви - голям смях беше  Simple Smile  . Иначе честно го засичах тоя баща там , сега вече не излизаме в тоя студ и не сме го виждали  Mr. Green .

Фотосесия - Аз тука с нашия фотограф , нещо не мога да се видя за разговора  Joy . Ходих оня ден , него го нямаше , сега ще стане студено , как ще ходя не знам .... Уффф , а то времето си минава , минава и накрая ще си останем без фотосесия  Confused . Трябва да видя поне как му е работното време , че да видя и дали ще има някой в къщи за загледа Габи аз да ида да видя .
В краен случай , чичо ми си взе професионален апарат , е вярно няма да ни направи снимките като професионалист , ама все ще стане нещо  Mr. Green . Пък и качеството е идеално , някой от вас са виждали снимки , качвала съм : )) !

Проходилка - Габи на зад не е тръгвала , направо се засили напред маймуната  Joy .

Авокадо - Не съм давала и не мога да дам мнение . Ама тъкмо ще ''чуя'' от вас , та да си знам !

# 669
  • Оптимист по принуда
Ехее, Бъни отдавна си нямала такъв дълъг пост Grinning Grinning Шегувам се, заета си, разбирам те напълно! Ама вие сте си проходили, бравоооо..Супер, напредвате! Аз  ся нещо не разбрах, хем Коко зет, хем по градинките се заигравате с някакви татковци и батковци, ааа Joy Вили, яяя, поговори си малко с Бъни, вижте кво става там Joy Joy Шегувам се, разбира се..
За фотосесията-ами ако не стигнете все пак до професионалния фотограф, ами не е страшно- направете си сами снимки...Пак ще станат.

Вили, имам слабост към Коко, моля те, не му се сърди- да си поиграе, пък ще заспи, няма нищо. Simple Smile
Иначе тези номера са ми познати..Откъде ли? newsm78

Авокадото ние нещо не му се радваме много, намачкано го дадох с круша, два пъти опитах, ама не й харесва май. Аз пък му взех костилката и съм я сложила в едно съдче с вода, потопено до половината, да видим дали ще покара...В един филм видях така и викам - ще пробвам. Иначе на мен ми наподобява вкуса на суров орех и много ми хареса, но момата го не ще Naughty

Пумпалче, как се справяш с 2 броя, само ти си знаеш,възхищавам ти се  bouquet..

Керина, браво за покупките, струвало си е чакането.

Хайде, ние пък утре ще ходим да й взема някои по-дебели клинчета и чорапки, че наш'те са още от колекция пролет-лято и ни е хладнинко на нежните краченца. Joy Joy

# 670
Момичета ,моят хубостник от известно време се мръщи на кашите и пюретата ,с 300 зора изяжда по едно бурканче от 190 грама ,даже на обяд.
Тази сутрин се втрещих ,когато влязох в кухнята и видях как свекървата го храни с кисело мляко На баба 4,5 %....Нашият ядеше като невидял и ако се забави баба му да му даде,вдигаше шум до Бога... #Crazy
Вие давате ли им кисело мляко и с каква масленост?Той отказва да яде бебешка храна ,колкото и да е странно и се замислям дали да не му давам..човешка.... newsm78
 Thinking
Освен това ,как давате авокадото - колко пъти седмично и по колко?Обезсолявате ли сиренето?Емко го обича солено (тази сутрин яде баница.....свекървата....... Crossing Arms )
  bouquet

Последна редакция: нд, 24 ное 2013, 08:56 от annieat

# 671
  • София !
Демми - Душицо  Hug , знам че се шегуваш , ама аз да си кажа защо ме няма , че да не кажете тая па не иска да пише  Laughing . Просто обичам като седна да пиша , да се включа по темите , а не да ви кажа как сме и да зачезна  Hug .
Иначе тихооо сега , белким Вили не прочете  Joy

Анниет - Вече може да му давам КМ , няма проблем . Допитай се и до педито де . Аз давам на Габи от доста време , тъй като тя отказа АМ , и нямаше какво друго да и давам . Взимам мляко от 2% , за сега мисля да сме на него , по натам ще говоря с лекарката да каже кога да взимам по голяма масленост .
Макар че да ти кажа май всеки лекар процедира различно . Тъй като съм чула от мами , че техните педита препоръчват по голяма масленост , нашата казва по малка , знам ли  newsm78 .

# 672
Добро утро мами,
За киселото мляко моят педи каза от 10 месеца пълномаслено, от 3,6 % нагоре.
За авокадото май коментирахме, ама аз да си кажа сурово намачкано с банан като междинна закуска го давам.
За преходна храна пвдито каза от 10 месец. Като каза, че това представлява супички застроени със жълтък, кисело мляко или АМ, пиле с ориз/ картофи или други меса с тях, мусака, пълнени чушки.
За бабите независимо дали е тъща или свеки не давам да се месят в храненето и възпитанието на детето. На принципа съм, че които плаща той поръчва музиката. Аз и ММ се грижим взаимно за детето, бабите добре са поканени без да развалят режима.

# 673
ММ ,добре...ще му изготвя ново меню.А кремове на д-р Йоткер давате ли или има някакъв специален бебешки пудинг?Предпочитам да е готов...   chef Crazy

# 674
Здравейте миличкииии  Hug!
Ние днес сме свежарки от 8ч  Crazy. Снощи дребният заспа чааак в 23,30ч. Какво беше това чудо, не знам?! По принцип яко си спи и то като заспи към 21-21,30ч си откарва до 9ч сутринта. А днес егати съня ..... и на всичкото от горе от 8ч не е спал и си играе тук.
Демми, мила, какво да не му се сърдя на Коко  Crossing Arms?! То ме побърква направо. Знам, че от тук нататък ще е така, ама много ми е терсене като ми се спи а нашия дава зор да става.
А иначе си права за нашата снахичка. Много и шарят очичките, пък и на майка й също  hahaha. Ма то не е от сега. Още помня аз, че се заиграваха с едно друго момченце там  Crossing Arms. Ще му кажа аз на Коко да стяга снахата, че то така не може.
За КМ - аз съм му давала също да опита, ама по малко - няколко лъжички. Давала съм му от 4,5% масленост, защото за нас взимам такова. Той много го хареса. Още не съм се наканила да му забъркам КМ с бисквитки или нещо такова.
Аааа и после да споделиш за костилката от авокадото. Кажи дали е покарала, че да знам и аз да пробвам Wink.

Общи условия

Активация на акаунт