И аз преди с кърма давах , а ти като имаш още по добре , капвай по няколко капки и ще му е по добре
!
. Аз го дадох да знам че съм захранила със всичко и няма реакции , примерно ако готвя нещо да знам че мога спокойно да и пасирам и дам ! Ама в скоро време не мисля да давам нито свинско нито телешко . Само понеже имам 1 пюре телешко ще я пробвам , ако ли не друг път и така ! Тя си харесва пилешкотоооо
.
И аз преди с кърма давах , а ти като имаш още по добре , капвай по няколко капки и ще му е по добре
!
. Освен лъжицата, сега ще трябва да се целя и да цедя някви капки в нея ..... мисия невъзможна
. И това само, за да дам 1 капка вигантол. Ще я пропуснем тази гимнастика определено
.
!
. Освен лъжицата, сега ще трябва да се целя и да цедя някви капки в нея ..... мисия невъзможна
. И това само, за да дам 1 капка вигантол. Ще я пропуснем тази гимнастика определено
.

( знаеш че се шегувам
) !!
И аз в новата тема!
През деня беше малко по-мрънкаща,ей сега ви казвам така се разигра-аз не исках много да шава,ами да лежи,че нали е болна.Ама можеш ли да кажеш на шило да стои на едно място!То не беше скачане в бънджи,на ръце,въргаляне и прочие.А по едно време,бях яоставила на шезлонга,а той беше до дивана съвсем близо-изправило се това ми ти чудо и драпа да се качи на дивана!!!
И за какво било-ми да докопа дистанционното!
Много неприятно с тоз Деавид,ама щом си давала само веднъж,не вярвам да са от него,пък знае ли се
Аз от заплес годините си съм бъркала,така че какво да говоря..На всеки му се случва да се обърка.
И аз директно в устата й ги капя.
Но пък имаме и запушен нос,тъй че едва ли 

)) Моя ме е жал да го хвърля,че е на Хип и ако нещо случайно се случи може и пак да ми влезе в употреба 

!
А какво ми беше спретнал ......
. Добре, че беше гърнето!
.
! Да си жива и здрава и много да те слушкат вкъщи
!
. Нали знаете - то всичко си е Божа работа!
. Ще я правим акробатка май. Ама така трябва бе. Гони си момичето целта. Решила си е, че ще взима дистанционното и ще направи и челна стойка, за да си го вземе
. Маймунка малка пу-пу!
! Препоръчани теми