.
!
. Пък догодина живи и здрави , не ми се мисли , тогава вече ще разбират повече и колко бели ни чакат
, да сме здрави и това е , всичко друго се нарежда !!
. Ама здраве да е , когато проходи тогава : )) .Само да не стане като зъбчето , от 4ти месец боде - ама още го няма
!
. Единствено взехме един чорапогащник , хубав е , обаче вече колко пъти го пера и все пука . Той е тъмно син и прави мазало . И първия път като видях какви се случи лошо ми стана
. Добре че нямаше много дрехи , бях пуснала по малко и добре че повечето бяха такива за вкъщи . И тоя чорапогащник го пера с нашите тъмни дрехи , за да нямаме проблеми . Това е единственото нейно нещо което пера с нашите .
. Опитвах даже да пасирам плодовете и ги разредих леко - стана като натурален сок - ми НЕ и НЕ ! Само от лъжицата когато вечеряме ние , иначе не . Ама здраве да е , аз сокчета не съм и давала и може би за това , знам ли я , нали сме малко мисс претенция
!
. Не мога да си го обясня защо така се получава .. Ама какво да я правя , така ще е , всички играем по нейната гайда

, обожавам да гледам как вали снежец..

Днес наистина ще сложа и сухар вътре пък да видим как ще и се отрази.
Много е удобно със по голямо столче в колата.Относно"деленето на хора"Пламена е много контактна,смее се на всички и реве за мен единствено ако и се спи или е гладна.В настроение ли е,хич не и дреме за мен
Проходилката вече само иска да я бута и да върви извън нея.В началото и тя тръгваше назад.И с лазенето беше така.За солта да кажа,не съм и почитател и не слагам.Кухнята,която взимам си е бая безсолна.
никакво запускане...трябва да сме готини да не излагаме децата
В лоши очи аз вярвам,вързала съм и червен конец(моя мъж много ми се подиграва),но лоши хора,за съжаление има..Това с блокирането на шкафа много ми хареса.Започвам и аз да вдигам барикади 
Нямам търпение да купя шейна и да кача Пламена на хижа Здравец.
и аз искааааааааамм
Там искаааам!

,

!
! Виждам, че и вие сте го усетили.
! Много хубаво и точно си описала емоциите си. И аз съм на такава вълна и ме гони една носталгия по отминаващото време. Ма здраве да е! Ще става все по-весело и хубаво
! Нови емоции ни чакат!
. Поздравления за окрасата. Мноооого обичам така пищно украсено, макар че вкъщи не го правя така
. Много съм доволна! Момичетата от ФБ групата вече ги видяха. За моя изненада Калина ми е пратила още 10 снимки бонус. Така че от 20 поръчани си имам 30
. Другото, което днес сестра ми ми сервира като изненада е, че ни взела ваучер за коледна фотосесия на двете бебета братовчеди (казвала съм ви, че имам племеница с 1 месец по-малка от Коко). Сега ще уговаряме още една фотосесия и ще ходим и на коледни снимки. Препоръчани теми