Жената Лъв 70-та тема

• 29 372
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
ох какво да кажа те всички проблеми дойдоха от както станахме семейство иначе първите 6 години си бяхме супер Simple Smile и се обичахме и се уважавахме... сега само ядове и глупости Sad

ние затова си седим неомъжени.... Flutter , да нямаме проблеми.
Не че вчера не се карахме, и то за едната мусака  ooooh!, която щеше да прави и се хвана за едно захранване и цял ден, уффффф.... та трябваше да готвя, а хич не ми се искаше

Хепи, не бъди крива, всичко ще се нареди  Hug
Вале, имаш късмет с твоя мъж, браво на него .

# 91
Зизу   твоя мъж да не е Скорпион,моя пък  като се разсърди и е като малките деца .
Гледам много ,много да не го ядосвам,като знам  колко му е бил тежък  живота, не е лесно да останеш сираче на 19 години Sick

Сега го взех моя Г  от градина, някво дете пак го одраскало и седи като одран  от котка  ooooh!
И на носа  някъде се удари, питам го  някой ударили те -не .
сам се одрал с няква количка  детска му работа .
Ти имаш  фейсбук, тук повечето си имаме фейсбуците  
Тони, Луси, Поли, Спонджи,Фрапе, Кам, включете с  едно лъвско  добре сме .
Тая тема съвсем  опустя .

Последна редакция: пн, 21 окт 2013, 17:34 от Valeria84

# 92
  • София
Хайде и аз да се включа.
Първо да кажа че понеделниците са гадни, обаче след 10 минути приключва работния ден и живота отново ще стане нормален  Mr. Green
Стана ми интересно това за 6-те години щастие и после се оженили.
Моят мъж твърди че брака е някакъв ужас и било като с училището, нали се сещате как като ученици всички ти казват, радвай се сега, не бързай да завършваш, че после работата е гадна. Обаче докато не го усетиш си мислиш че всички са луди. Та и на него сега така му говорели женените мъже за брака и той за това не искал да се жени.
То и аз не искам, ама при мен други са причините. Ама се чудя дали наистина нещо се променя с единия подпис. Не мисля че сегашният ми живот е по различен от този на истински женените.

Та вие как мислите.

# 93
Здравей, koikoii добре  дошла, не съм забелязала кога си се появила  Hugили поне не помня  ooooh!

Не знам дали  има разлика, то и аз не съм  " омъжена " на сем.начала ,както е модерно .
Дето вика моя мъж, за кво ти е тоя подпис .Имам 2-3 познати след като подписаха,и айде се разведоха набързо .
И не мисля,че  един подпис  би променил изцяло нещата ,поне аз така си мисля .
Ако си се обичат и уважават хората, с подпис или без подпис  какво значение има щом се обичат .
Мисля,че са излишни пари  на вятъра поне за мен .
има двойки,който си държат на това .
Пример  -моята  съседка  живее  на сем.начала,ама все ми вика,ако взема  да родя,ще искам подпис .
Може  би подписа е хубаво това,заради децата  като пораснат след време и питат 
иначе, ако ми предложи моя мъж за подпис  няма откажа. И може би,ако дойде тоя момент някога  ,ще съм  с две фамилии  с тире  моята  фамилия е Дандарова , а на мъжо Дойчев.
Нищо,че във  фейса съм  Валерия Дойчева  Mr. Greenпо документ съм си Дандарова .ама ,кат чели моята фамилия по си ми отива .Дори да взема  някога  нег.фамилия това е хубавото,че подписа няма си сменям  и двете фамилии  са с Д

# 94
Да се похваля, може би, след поредното мрънкане снощи ММ май се позаинтересува от състоянието ми и днес ме прати на лекар, като той уж гледа детето, прегледаха ме всичко ОК, утре съм на изследвания, че да видим какво ще ги правим тези нерви Sad и болките в гърдите не са нито от гърлото, нито от сърцето явно съм настинала или са от нервите.

# 95
  • Варна
Добър вечер!
Да заповядате на масата.  Wink

Еличка, дано бързо се оправиш и задравословно, и любовно.  Hug
Има един критичен момент на младоженството около годинката на детето, ама нема се предавате. Ще го прескочите.
Поли, бях домакиня доста време и през това време отнасях и много друга работа в помощ на мъжа ми. Сега ходя някъде на работа и съм по-спокойна. Пък ако много видя зор, най-лесно е да си тръгна.

# 96
Тони, много приятно на тази маса, благодаря.  bouquet
Ели, да не би да ти трябва почивка? Успех.
Ами, Вале защо си си сменила фамилията във фейсбука, що не си я остави да си те знаят?(щом не е официална).
И на мен ми е интересно като имаме деца, с коя фамилия ще са или ще подпишем най-после заради тях?
Иначе приятеля ми е лъв, интересно ни е заедно дори и като се караме   Simple Smile
Май не съм ви се хвалила,че за сефте работя 8 часа, толкова съм щастлива.  Rolling Eyes
Това от понеделник, и двете вечери ги изкарахме с дълги разходки в страхотното време .
Вчера също така се помъчихме да направим мъфини , ама станаха горе-долу.
Случайно да знаете някоя хубава. бърза и лесна рецепта специално за мъфини?

# 97
Здравейте момичета!

Точно в 14.10 преди 5 годинки се роди моето малко момче Алекс! Пожелавам му много здраве, усмивки, късмет и най-безгрижното детство Wink На мама малката душица! Почерпете се за негово здраве!

Тони, ще знаеш, че поне едното ще стане добър готвач, орисах го Laughing Имах предвид Спонджи ама нА теб те поздравих предварително Hug
Полинко, преборихме се в работата на доста високо ниво и направихме невъзможното да останем на работа. Успяхме!!! Това е с две думи Wink

# 98
tediko да ти е живо и здраво момчето и много да те радва и слуша Simple Smile

# 99

Тедко, да ви е жив и здрав Алекс, на мама слънчицето, само радости и успехи да споделяте заедно! Весел празник на цялото семейство и най-хубавите подаръци да получи! Hug Hug Hug

Аз отивам на работа. Напоследък като ставам от сън и все ме наболява главата. И сега така. Whistling

Приятна вечер на всички ви! Hug

# 100
Тедико, страхотни почерпки, благодаря.
Черпя се от всичките с пожелание за много здраве, много усмивки на твоето детенце, за един страхотен рожден ден.  Hug
  ura  bigdance2 Gift

# 101
Еха,имаме си малко рождениче!Живо и здраво да ти е момченцето,Тедко!Много късмет и хубаво детство му желая! Hug

чудесни новини за работата,хубаво е понякога нещата да вървят в правилната посока,ей така за разнообразие Wink

Валерия,не ми каза в коя сладкарница поръча тортата?добра цена са ти дали за толкова много изисквания Laughing
сега се замислих,че не си ми приятелка У фейса,щооо Thinking Wink утре ще те срещна по улиците и няма да знам,че си ти Laughing

за брака,подписа и семейното щастие няма кво толкова да разсъждавам - аз лично съм против(мъжкото в мен пак проговори),а и не смятам,че това променя нещо съществено,освен че един ден може да ми се наложи да се бръкна с излишни пари ако реша да сложа край на това "щастие завинаги" Peace

и сега на въпроса за ММ(благодаря,че попитахте Hugаз не говоря повече за това,за да не ви натоварвам излишно...)-ами бих казала,че е добре на фона на това,което беше и на това,което се е очаквало да бъде,обаче за мен той вече никога няма да бъде същия,а за съжаление и самия той се чувства по този начин...много е сприхав,много обстоятелствен,много по-изнервен отпреди,с очите проблемите все още са налице(едното е видимо изкривено в дадени ситуации,само като се фокусира добре се прибира на местото си),някак си физически е много по-слаб,по-лесно се уморява,доста му се прилягва,почива...
той ще бъде в болнични още около 2-3 месеца,което е ок,защото има шанс нещата да се променят в негова полза,но не мога да скрия,че се чувствам отчаяна,мислейки си за това,че може да се наложи да започне работа в сегашното си състояние.освен това съм почти сигурна,че върне ли се във фирмата,в която се случи злополуката след няма и месец ще му разпишат пътния лист,защото на тях няма да им върши работа такъв кадър и от там нататък вече ще стане "весело".възможностите се свиват,той няма кой знае какви квалификации,не знае езици и т.н. модерни екстри,а сега вече и физическата работа трябва да му е премерена,което ще бъде голямо убийство за цялото семейство(финансово)и най-вече за него(психически)...

В. още се влачи със сополи,вече втора седмица е вкъщи и не ходи на ясла,главата ми пуши отвсякъде и съответно го отнасят най-близките ми хора...продължавам да си чакам светлината в дъъългия тунел Crossing Arms

# 102
Теди, със  закъснение  живо и здраво  да ти момченцето  и много да те радва !  Hug
Честито  за повишението .
Луси  ми дай  си фейсу  де...да се познаем поне като се видим  по улиците на Пловдив, пък и кафенце може пием  Wink, ако се засечемиз някоя пловдивска улица.
Скрит текст:
емайла.
Важното,че се  оправи мъжа ти, малко по-малко ,ще се надявамда се оправят нещата .
Кофти, ще е ако се върне  и го махнат  и да ти кажа, в повечето фирми  в бг май става така .
Няма  да забравя в една фирма  беше станала тр.злополука, лелел  то не бяха инспекции, щуротии и после  шефа съкрати човека  Sad
Нека, сега да се почива  мм ти, като се оправи  тогава ще се види как  ще потръгнат нещата.Важното е дасме   здрави, другото  са бели кахъри.
Тортата   от сладкарница  Сладък  рай е поръчах утре,след  18 ще си е взема .
Гостите след 21 ще дойдат,към 19 ще тръгнат  от Ямбол.Майка  ще дойде да вземе децата, общо взето това .
Поздрави  и много  Hugна всички

# 103
Здравейте, лъвици - хубавици Wink
Приемате ли нови попълнения към Лъвския състав?!?

# 104
Здрасти, Маци!
Приемате ли още една горда Лъвица в групата? Родена съм на 25.07.1983 г. Имам син ОВЕН.... Мое чудо та ничие! Ела да видиш борба в къщи  Joy. Баща му беше също овен ама не го изтърпях и го ритнах..... Лъв и Овен е взривоопасна комбинация не се знае къде ще свърши  Joy

Общи условия

Активация на акаунт