Жената Лъв 70-та тема

• 29 348
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
От него зависи дали ще е шега. Защо да бъда цял живот с някой, който не го е.. за мен и за здравето ми и само да си тровя нервите с глупости и разправии.

# 76
Хепи,повлече крак в това начинание Joy и аз съм на тази гара  Mr. Green

Еличке,дано е нещо временно при вас Peace

п.п.Спонджи,пращай ми твоя хубавец да ми извърти и на мен една такваЗ Убава мусака Sunglasses

# 77
Абе, ей да не чувам такива работи  newsm29
Всъщност вие си знаете най добре, направете така, както решите че ще е по добре за вас.  Heart Eyes

Между другото Луси, как е мъжа ти? Възстанови ли се вече?
Тони, бивам. Една и съща. Малкия имаше РД, а и  все не ми остава веме за нищо. Ама ти знаеш по добре от мен как е.  Crazy
Аз ще готвя кисело зеле с ориз. Отдавна ми се хапва.

# 78
 Hug

Зачетох се в последните постове и ми настръхна козината. ooooh! И понеже наблюдавам масово около себе си как хората се разделят страшно лесно, чудя се дали не е заразно. Whistling Само да ви кажа, че цветя и рози няма никъде. Навсякъде си има по нещо. Без компромиси не става. Всеки има своите критични моменти. Когато/ако преминете през тях, слънцето изгрява пак. Разбира се, има неща, с които никой не бива да се примирява. Naughty Преценете си сами за себе си. Hug

И простете ако съм прозвучала като пенсионерка. Не съм. Mr. Green

# 79
Да, бе да....  Mr. Green

Между другото си абсолютно права. И наистина до сега е имало поне няколко момента в живота ми в които ми се е искало да тегля една майна на всичко, а предполагам и на мъжа ми. Важното е,че до сега сме преодолявали всичко.  Heart Eyes 

# 80
Без компромиси не става. Всеки има своите критични моменти. Когато/ако преминете през тях, слънцето изгрява пак. Разбира се, има неща, с които никой не бива да се примирява. Naughty Преценете си сами за себе си. Hug
Mного точно казано! И не, не си пенсионерка, а просто опита говори Hug
Обичам си ви всичките и искам само хубави неща да ви се случват Hug Hug Hug
Добре дошла на новата лъвичка!
Тони, браво на момчето! Много апетитно изглежда ммммммм Crazy Все така да ти е оправен и да ви радва!

# 81
  • Варна
Тедко, мерси за поздравленията за вкуснотийката, ама е на Спонджи момчето.  Моите има още Ляб да ядат докато извъртят такава мусака.  Laughing
Поли, каква пенсионерка бре душко? На снмките с децата си като какичка.

# 82
Hug

Зачетох се в последните постове и ми настръхна козината. ooooh! И понеже наблюдавам масово около себе си как хората се разделят страшно лесно, чудя се дали не е заразно. Whistling Само да ви кажа, че цветя и рози няма никъде. Навсякъде си има по нещо. Без компромиси не става. Всеки има своите критични моменти. Когато/ако преминете през тях, слънцето изгрява пак. Разбира се, има неща, с които никой не бива да се примирява. Naughty Преценете си сами за себе си. Hug

И простете ако съм прозвучала като пенсионерка. Не съм. Mr. Green

202uu

Еличка, успех!

# 83
Привет  wavey
Желая  ви  само с хубави нови да влизате.
Луси, да подготвям се  за  РД мм,вчера  бях в сладкарницата  показах фактурата.
Казаха,че ще е направят така,питаха дали искам нещо допълнително,но казах не.
18 парчета -39 лв.
С яслите е така,докато  изградите имунитет, не искам те плаша,но ще е така...
Ние чак се чудя,10 дена задъжахме,в петък като го взимах  се беше наакал в гащите Shocked
Иначе, вчера цял ден  по разходки ползвахме хубавото време. Купихме на бебко и батко му  ботушки .
Ходихме на кафе, на църква, че вчера свекървата  правихме 18 год.помен.Ама раздавки  не правих,щот питах мъжо той вика нищо няма правиш.Резултата вчера,квот хвана в кухнята всичко падаше на земята.
Ходихме на  на една площадка до църквата  в нашия квартал.
Ели, дано   не е серизно това  дето казваш, защото  като гледам  май  отскоро сте семейство  1 год и нещо - Дано се оправите, и Поли е права, за компромисите  в една връзка,ама видиш ли, че не вървят на добре...но ти си знаеш и познаваш най-добре човека  ние съвети не можем да ти даваме.
Тони,с кво се заниваваше  ти , аз пак изключих
Колата  пак взе да ми прекъсва  и да придърпва,пък после по едно време се оправи,то кво искам и аз от  21 год.кола  Mr. Green
Поли, и ти  се позагуби ? Намерихте ли колежка ?
Скрит текст:
И аз  да се оплача, тук  в последно  време станах  между чука и наковалнята .
Брат  ми замина да учи в Сф, преди  2 -3 сед. се върна,обаче  майка ми и баща миса разделени,брат ми живее при баща ми и при майка ми чат-пат  ходи.Та  в събота  тя го чакаше брат ми,той  отива с дрехи за пране,ама тя му казва  излез някъде 2-3 часа се разходиш,че имам  среща  #Crazy #Crazyи той се разсърдил брат  ми и при баща ми.сега брат ми не и говори,и тя само кажи му да ми звънне, ама той не иска да чеу за нея,тя вика ще ме гони аз ще и звъня, тя  един лев не му е дала,уж щеше учебници да му купува,всичко баща ми,нея ако питаш все няма пари.Няколко  пъти като съм искала  да си оставя  децата,все ми казва нямам  пари не мога ги взема,ама аз не й искам пустите  пари .даже везнъж  няма да забавя ми каза,ако искаш ти гледам децата   донеси им ядене,че нищо не съм готвила и нямам  нищо в хладилника, и мм каза,то ако ще им готвиш по-добре си стоят у дома.и сега станах  посредник и сега излезнах лошата,че не съм казала на брат  ми да иде у тях,ква сестра съм била .......оф...не е за разправяне,и сега не си говоря с нея, тя на 22  има  рожден ден .

оф...олекна  ми
най-ми е гадно за брат ми, така  като  го изгони, и на всичкото  отгоре ми звънни и казва няма да му готвиш нищо за сф,ако иска ще дойде  при мен,е сготвих му мусака и кекс,ама  не й казах,че съм го пратила с ядене з сф,че щеше да побеснее,тая жена повякога си мисля,че яко критичската е ударило. Rolling Eyes
Сега имам  една тиква, и ще  пекна със  захар на фурната Hugна всички

# 84
Я да ви прегледам по-обстойно, че съм три дни почивка и имам време. Crazy

Валерке, много сложна ситуация. И да знаеш, че всяка страна си е права за себе си. Whistling
Тони, на работа, и с трите деца си представям колко ти е натоварено. Аз си признавам, че искам да работя само и единствено .... домакиня. Rolling Eyes Да си стоя в къщи, да си гледам семейството и да не ходя на работа. Де да можеше....
Тедко мила, от толкова години задочно познанство, май за първи път звучиш толкова щастлива. Blush Гризе ме любопитството и се надявам много скоро да си на 100% уверена в благоденствието си, и да ни споделиш. Hug Hug Hug Не ща ЛС, просто искам всичко да ти е на 6 и тогава да ни кажеш. Heart Eyes

Mr. Green

И ти си права. На кой не му писва. Но с годините човек някак по-мъдро приема и т.нар. скандали, неразбирателство и т.н. Много лесно се развеждат сега младите, факт. Една, две, три годинки, и си бият шута. За да срещнат следващият, който ще е същата стока. Идеални хора и връзки няма, ей. Само в любовните романи. Ама и там до щастливият финал през колко трудности минават. Whistling

Люско, поздравления за твоето съкровище!  bouquet  Ама хубаво го учиш, да ти кажа. Макар че то зависи и много от него. В къщи щерка ми хич не си пада по женските задължения, докато малкият и прахосмукачка ще хване, и тесто ще меси с мен. Поне сега е така. Не знам като поотрасне. newsm78

Колежка имаме. Смените ми са вече нормални. Дано скоро няма напускащи. Whistling

# 85
ох какво да кажа те всички проблеми дойдоха от както станахме семейство иначе първите 6 години си бяхме супер Simple Smile и се обичахме и се уважавахме... сега само ядове и глупости Sad

# 86
Аз си признавам, че искам да работя само и единствено .... домакиня. Rolling Eyes Да си стоя в къщи, да си гледам семейството и да не ходя на работа. Де да можеше....
Ама това все едно аз съм го писала.  Whistling

# 87
Аз си признавам, че искам да работя само и единствено .... домакиня. Rolling Eyes Да си стоя в къщи, да си гледам семейството и да не ходя на работа. Де да можеше....
Ама това все едно аз съм го писала.  Whistling

Ми не се учудвам. Макар че не са и малко жените, които искат да правят кариера, да бъдат независими и т.н. Всичко идва от прословутата еманципация май. Whistling Жените все повече искат да бъдат .... мъже сякаш. newsm78 Еми аз пък не ща. Искам да съм слаба и закриляна. Rolling Eyes

Лусинко, и аз да питам как е мъжа ти? Hug

Отивам да се хоризонтирам. Hug

# 88

Добро утро ! Хайде  на кафе или  чай , кой каквото  желае .
Изпратих  мм  и Г на градина.Такъв мерак  за  тея нови ботуши,само дето не си легна с тях  в леглото  да спи снощи -
Аз  ми остана да го измисля,кво ще готвя  ама тея дни ще се ров из нета за нещо специално .
Ели, много  кофти - Sad Дано се оправят отношенията ви и това да е само моментно явление ,то доколкто помня и мм  ти май беше Лъв. Зодиите нямат такова значениев отношенията, много е важно  възпитанието на самия човек,мироглед  това ,което получил  от родителите ли.
На стари години  е трудно да се промени един индивид  или го приемаш такъв какъвто е или...
Ние с моя мм  сега на 28,12  ще направим  6   години  от както сме заедно .
Родителите  му /жалко,че ни ги познавам  просто е такава  съдбата  понякога добите хора  получават големи удари / Моя мъж е един  прекрасен човек, много добър,многодобре възпитан,винаги влиза в положението на хората, прави страшно  много компромиси с мен,макар,че това  не му е типична черта от неговата  задия  /Скорпи/ да прави  компромиси.
За всички  тези му прекрасни качества и много други има  , единствено и само свекъра и свекървата /Бог да ги прости/ са възпитали един   добър човек.Родителите  също  са  важни за това какъв пример,ще дадат на детето си,затова ние като родители  трябвасе опитаме да дадем на децата   си  всичко най-хубаво и да ги научим   от малки .
Кой беше казал,че кара  детето да помага в домакинството  WhistlingПоли ти ли беше ?
Аз не мисля,че има възраст, моя Г вдига чиниите от масата  и ми носи  в кухнята.Хвърля боклуците  в торбите  и знае за разделното,знае  в коя торба какво да хвърли  Mr. Green
Искренно  се надявам много скоро  да се похвалиш  с  положителни неща   bouquet
Луси, как  е мм  ти оправи ли се ?
За домакинството , и аз бих искала  да съм  домакиня,ако може  Whistling
Ама,няма начин  трябва се работи
Къде сте  всички  други, айде  идвайте на  отчет 

# 89
  • София
Добро утро, милички  bouquet.
Четох ви и сте прави, по принцип. Само че за една връзка трябват двама... И няма да се оправдвам, само ще ви кажа, че ние сме заедно от 6 години, а не живеем заедно. Той живее сам на квартира. В тая връзка съм вложила толкова компромиси, усилия и емоции, че вече няма какво да дам, пък и не искам. Решението ми не е спонтанно и от скоро, чаках много. И той не е лош човек, всъщност е прекрасен, но явно като двойка не се справяме. А явно и той е на същото мнение, защото се съгласи на раздяла без кой знае каква дискусия и драма.
Прави сте, че човек трябва да се бори, но и другата крайност не трябва да се стига, поне така мисля.
Ели, Луси, съжалявам, че сте в такава ситуация, дано разрешите проблемите Hug.
Постът май не е много позитивен, ама съм крива много.
Хубава седмица!

Общи условия

Активация на акаунт