Идвам с хубава вест, купихме си най-после печка.Избрахме Краун и утре ще ми бъде първата манджа на нея.Липсваше ми много фурна, отделно че не можех да ги мисля нещата само на котлон
. Та краун-а си е с четири керамични плота,а фурната е с 7 или 8 функции и вентилатор.Ако може да ми препоръчате какво да си купя за почистване на печката.Мисля да купя микрофибърна кърпа и някакво форте ми препоръчва майка ми?Какво ще кажете? Ето я и нея - http://zora.bg/crown/60c3ma-a-class/17795 .Вале, по колко фактури ти минават на месец? А какво стана с университета?
Аз съм болна от три дни,ама засега ми се разминава на крак.Пих няколко тайлола,спрях кафето и съм на чай с мед, изсмучих три таблетки трахисепт и като че ли съм по-добре.Утре като стана ще видим.Днешното хубаво време ми се отрази чудесно.
Хепи, пак благодарско за адреса за ремонт на пералнята, още не сме се свързали,но скоро и това ще стане,че трябва да оправим и пералнята.
хареса ми историята с щастлив край!
на всички . [/i]

Всеки човек е различен.

.
Та викате: Иска ли питане
писнА ми вече всяка година по едно и също време се качваме на въртележката яко,но пък от друга страна се замислям да не ни подбара някаква алергия,защото ни държи доста дълго време....
а ти си стожера на тази тема,все пак

На мама най - най - хубавият той !
Реших да си сменям мъжа, ама нека детето да поотрасне малко и да си намеря работа. А докато сме още заедно с ММ планирам да му вгорчавам живота или ако не през цялото време, то поне днеска