Жената Лъв 70-та тема

• 29 360
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, лъвици.
Идвам с хубава вест, купихме си най-после печка.Избрахме Краун и утре ще ми бъде първата манджа на нея.Липсваше ми много фурна, отделно че не можех да ги мисля нещата само на котлон  Simple Smile . Та краун-а си е с четири керамични плота,а фурната е с 7 или 8 функции и вентилатор.Ако може да ми препоръчате какво да си купя за почистване на печката.Мисля да купя микрофибърна кърпа и някакво форте ми препоръчва майка ми?Какво ще кажете? Ето я и нея - http://zora.bg/crown/60c3ma-a-class/17795 .
Вале, по колко фактури ти минават на месец? А какво стана с университета?
Аз съм болна от три дни,ама засега ми се разминава на крак.Пих няколко тайлола,спрях кафето и съм на чай с мед, изсмучих три таблетки трахисепт и като че ли съм по-добре.Утре като стана ще видим.Днешното хубаво време ми се отрази чудесно.
Хепи, пак благодарско за адреса за ремонт на пералнята, още не сме се свързали,но скоро и това ще стане,че трябва да оправим и пералнята. Hug хареса ми историята с щастлив край!
Скрит текст:
Да ви разкажа малко за моята нова колежка, за да ми олекне.Обучавам я от 20.09 и още и е трудно да навлезе в материята.Правим заявки,приемаме суровини,работим с каса,отчитаме шофьори,зареждаме магазини и т.нат. Тя е с висше на 25, казва че има опит като отговорник смяна в Промаркет,обаче...Докато аз си говоря, повтарям,потретям, и тя ми казва да , разбрах и после нещо се сгреши, аз се чувствам много зле...Получиха се някакви гафа със сгрешени фактури, дублирани заявки и още нещо си, и му отнесох голямото викане, да внимавам аз повече, защото тя е нова...В петък беше за първи ден на каса и също така не й излезнаха 40 лв, а работа почти нямахме в петък,беше много спокойно.Силно започнах да се притеснявам за нейните познания и се ядосвам за "изгубеното време", показвах й как се прави формула със "sum()"  Shocked Супер кофти ми е , когато се случва да липсват пари, а в петък имаше хора само от нашия си персонал(все от дълги години), и само един доставчик, на когото брои парите два пъти.Малко съм отчаяна какво ще се случи в понеделник и как да процедирам от тук нататък.Според вас, не е ли нормално след 3 седмици да влезе в час?
Hug на всички .

[/i]

# 61
зизу, ако  досега е нямала  опит...ама да брой  пари  и да не ти излезе  касата  #Crazy
Аз преди  години, също съм била и касиер, но каса  ми е излизала винаги.
Акоо  не е работило момичето досега никъде,явно още някой неща са нови  и постепенно знам ли GrinningВсеки човек е различен.
Скрит текст:
Аз  имам  12 аптеки, някой с повече,други по-малки аптеки  от селата с по-малко фактури.Много  зависи и от стоката  ,която купуват и продават около 3000 фактури на месец да всичко,  и това за 1000 лв на месец.Парите  са малко, но шефа  все няма и не можел давдига, имам колеги независимо  от броя фок.на месец  взимат по 300 лв на фирва,малее аз ако взимах по 300 лв на фирма  по пари  щях да ходя

За колежката  ти,изчакай още малко....човек  е различен,но мисля,че  щом няколко неща се  повтоят по няколко пъти на ден, може би до месец  трябва да си влезнал в час .
Ученето, сега на 21 има изпит,но няма да мога се ява,чак  ноември  ,ще се ява  на предварителен  изпит, ако изкарам  хубава  оценка догодина  с тази оценка  ще влеза  .
ставам, че  готвя  ориз  с мръвки  да го изгоря....много  гуш   Hug на всички

# 62
Вале,
Скрит текст:
Ами там е работата,че уж е имала опит.Работила отговорник-смяна в Промаркет и касиер в Илиенци, в стоки за левче.Много съмнително ми дойде,все едно е наистина без опит!?!Ще изчакам още една-две седмици.По този начин предизвиквам и себе си да се справя с обучението  Simple Smile .
Скрит текст:
Пак към теб Вале, евала,че се справяш, въпреки,че и заплащането е малко, но не го коментирам.Само мога да ти пожелая да се промени нагоре.  Simple Smile Евала,защото това хич не са малко документи и като те чета че заспиваш върху документите и се чудя аджаба какво става.
Аз мога да се оплача от нашата счетоводителка за пореден път, помолих я в понеделник за 2 служ,бележки, да ми върне един сгрешен болничен,който аз видях , а не тя, и да уволни един служител, повтарям от понеделник, а до петък нямам нищо свършено Rolling Eyes Лошото е,че аз кореспондирам с служителите и какво да им обяснявам...Защото те имат 7 дни за да се запишат в борсата,нямам думи...
Хубава идея ми даваш за свинско с ориз, ама скоро ядохме ориз със зеленчуци. За днес замислям свинско с картофи.
Ще ти стискаме палци за училището.
Хубав слънчев и усмихнат ден, лъвички!  Hug

# 63
  • София
Здравейте,
Приемате ли нови лъвици?
Родена съм на 21.08.1987г. в Монтана, от 10-тина години живея в Благоевград, семейна от 6 години без деца, за сега  Mr. Green

Включвам се в темата с цел опознаване на себеподобните. Не ми се случва често да контактувам с лъвове и ми е интересно всички ли са толкова готини като мен  newsm78

# 64
......и ми е интересно всички ли са толкова готини като мен  newsm78
Иска ли питане....  Flutter
Добре дошла  Hug

# 65
  • София
Не ми се случва често да контактувам с лъвове и ми е интересно всички ли са толкова готини като мен  newsm78

Не знам за всички, ама тия от Монтана - със сигурност Mr. Green smile3534
Болна съм и ми е безкрайно криво Whistling.

# 66
Здравейте,
Приемате ли нови лъвици?
Родена съм на 21.08.1987г. в Монтана, от 10-тина години живея в Благоевград, семейна от 6 години без деца, за сега  Mr. Green

Включвам се в темата с цел опознаване на себеподобните. Не ми се случва често да контактувам с лъвове и ми е интересно всички ли са толкова готини като мен  newsm78

Здравей, добре дошла.  Hug
И аз съм родена на 21.08, ама 86 -та  Laughing
Много ме развесели с хумора си  hahaha Joy Та викате: Иска ли питане
Хепи,бързо оздравяване. И мен ме мъчи вече втора седмица,но само гърло, мисля че исмучих вече три опаковки стрепсилс  Laughing  и много чайове
Поздрав за всички лъвички http://vbox7.com/play:da603fbc

# 67
  • Варна
Ехоу, тук съм и аз. Жива съм, още мърдам. Laughing Брей, не ми стигат силите за компа вечер. Много  Hug за всички!

# 68
Здравейте момичета!
Дано не прибързвам, но се чувствам щастлива!!! Grinning Нещата се нареждат, дай Боже и по-добре да е! Има надежда за България!!!
Наздраве, момичета! Бъдете с мен в този хубав момент!

# 69
Тедко, наздраве, душо. Гушкам те  Hug Hug Hug

# 70
Тедкооо,само с такива новини да влизаш занапред Hug Hug Hug много се радвам за теб!

и при нас бяха тръгнали да се нареждат нещата,ама пусто пак бързо ми се подрязаха крилата Mr. Green В. от  миналата седмица е на ясла и всичко вървеше чудесно,докато не се тръшнахме болни...работата е там,че не мога да обвиня яслата,защото ние си тръгнахме с леки сополаци,а сега всеки момент очаквам и да слезнат надолу нещата ooooh! писнА ми вече всяка година по едно и също време се качваме на въртележката яко,но пък от друга страна се замислям да не ни подбара някаква алергия,защото ни държи доста дълго време....

и за да сме по-позитивни - искрено се надявам скоро всичко да отминава,детето да тръгва пак на ясла,а майка му най-накрая да поеме пътя към офиса Whistling

другите как сте?Камче,радвам се да те видя Hug

Валерия,подготвяш ли се за празника на ТМ?

Полче,сигурно ти се заредиха много смени,щото и ти никаква не се вясваш напоследък Thinking а ти си стожера на тази тема,все пак Wink Hug

Тони,как е  работата?

Зизу,честита ти печка!само Убави манджи да въртиш на нея Laughing

Хепи,знам че не си много хепи в момента,но пък вземи ни направи нас хепи с някой от твоите позитивни постчета Wink Sunglasses

оставям ви,че ми е едно смотано,смотано,смотано....

# 71
  • Варна
Добър вечер, мацки!
Тедко, супер щом си щастлива! Все така да е и по-добре!
Кам, как си?
Луси, мисли позитивно, да не те застигат лошотиите. Hug А от сополаците не се впечатлявай. До кАто е на ясла, нЕма да секнат. Wink
За работата - върви, харесваме се. Ама цял ден съм сред бумаги и пред компютър и като се прибера вечер нещЪ да го поглеждам вкъщи.  Laughing Само фърлям по едно оче набързо, да ви нагледам. Днес беше много хубаво времето и от 1 до 5ч бяхме из улиците и площадките. Сега дребното спи и не знам довечера като се раздивее кво ще го правя.
Другите как сте?
Я да сложа по едно.  Grinning

# 72
  • Балчик
 Hug сложи Тони по едно , сложи !

и аз така , нямам време за форума , сутрин малко , вечер също по-малко
но това е живота.

Тедко все така да го караш - да сте здрави и щастливи.
Луси  Hug нацелувай В. мнооого от мен
Зизу много ми харесва поздрава ти !

На всички ви желая приятна вечер , бЕгам , да вечерям мусака,
която моето момче ми приготви.  Heart EyesНа мама най - най - хубавият той !
После ще се фукна и във фейса със снимки  Mr. Green

Имаме си нова лъвичка , Добре си дошла ! Hug

# 73
Тук съм и съм нещо болнава Sad Реших да си сменям мъжа, ама нека детето да поотрасне малко и да си намеря работа. А докато сме още заедно с ММ планирам да му вгорчавам живота или ако не през цялото време, то поне днеска  Twisted Evil

# 74
Еличка, надявам се това да е шега...?
Хубава неделя на всички!
П.П. Днес се надявам май френд да ми направи най-хубавата мусака. Heart Eyes
А във фейсбук има ли група на лъвичките? newsm78
Момичета,радвам се че се поразписахте малко, правете го по-често.
Тедико,страхотно позитивен пост.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт