Жената Лъв 70-та тема

• 29 338
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте  Hug

Гледам няколко нови попълнения, да са добре дошли   bouquet
Аз съм заета покрай малчо, правих си един зъб голяма мъка беше, а днес реших да си сменя цвета на косата Grinning от русолява ще стана лилава. ММ сега ми каза, че съм щяла да бъда като лелка  Laughing стискайте палци да не е прав и да се харесам, че иначе няма да изляза от банята докато не падне цвета.

Теди добри новини за свекито Simple Smile
Хепи понякога наистина е по-добре да се разделиш с някого отколкото да си тровиш нервите.
Тони честита работа, да ти е леко и да попаднеш на готин колектив и добър шеф.
Зизу супер за твоята приятелка и аз така се радвах за кръстницата като беше бременна.

Сега изчезвам в банята

# 46
  • Във въображаемия ми свят
Добър ден!

happysmile: Започнах да се интересувам от астрология и по-скоро от моята същност.
След 30 и няколко годишна възраст, асцендентът има по-голямо влияние. Асцендентът най-ярко отразява външния облик на поведението ни в обществото: как откликваме и реагираме, за какви се представяме. Другият важен компонент е положението на Луната. Тя е свързана с чувства, подсъзнание и интуиция. Определя отношението към дома и семейството, към миналото и детството.

Много положителни емоции на всички   bouquet и Благодаря за посрещането

# 47
p4elichkata ако ти занимава някой ден може и моя асцедент да изчислиш, ще ми е интересно Simple Smile

# 48
p4elichkata ако ти занимава някой ден може и моя асцедент да изчислиш, ще ми е интересно Simple Smile

Ето тук може да си го изчислиш:
http://www.beinsadouno.com/old/astro/my_ascendant.php
И в този сайт може:
http://lubomir.name/bg/html/anoaiaaiouo_ii_ciaoe.html

# 49
  • Варна
Привет, момичета!  Hug
Мерси за пожеланията, за сега ми харесва новата работа. Мисля, че и тя ще ме хареса.  Mr. Green
Пчеличке, изчислих по първия сайт и резултата е
Цитат
Вашият Асцендент е:      Лъв    Лъв
Вашата Зодия е:      Лъв    Лъв
Луната ви се намира в:      Овен    Овен
Joy Направо съм ОГЪН. Joy

# 50
Привет, момичета!  Hug
Мерси за пожеланията, за сега ми харесва новата работа. Мисля, че и тя ще ме хареса.  Mr. Green
Пчеличке, изчислих по първия сайт и резултата е
Цитат
Вашият Асцендент е:      Лъв    Лъв
Луната ви се намира в:      Овен    Овен
Joy Направо съм ОГЪН. Joy

И аз съм така... с една разлика, Луната ми е Рак  Grinning Grinning Grinning.
Във втория сайт има подробна информация за асцендента и Луната.

# 51
Оф..... ooooh!срам,колко  дни не съм влизала.
Добре дошли  на новите  Лъвички . Hug
Пчеличката, аз съм с асцедент  Рак.Луната не знам  къде ми беше....хахах
Г е  на градина, днес  няква  разбойничка  го ошамарила.
Тони, честита  работа, дано останеш  доволна.
Хепи,  дано си взела правилното решение, вярвам,че ще намериш подходящия  човек за себе си и ще се похвалиш скоро.
Аз ме  тресе  яка подготовка  покрай  РД на мъжо, който е на 25,10
Големи  изненади  му готвя .
Обадих се на най-добрия му приятел /тайно  Embarassed/  и му казах,че искам да дойде за рд  на мъжо в Плд.Човека се съгласи,та на 25,10   ще ходя да го посрещам на автогарата  .
Поръчала съм  торта  фактура.
Много  странно  ме гледаха  в сладкарницата ,досега торта фактура  не са правили.

Та тортата  ф-ра  ще съдържа  това описание .
Доставчик -Валерия,Георги  и Калоян  ООД
Клиент -Мирослав  Дойчев  ЕООД
Ф-ра номер  37  /той на толкова  ще стане  на 25,10.
Място на издаване  гр. Ямбол  мм  е от Ямбол.
Описание -щастие в пъти  по много стойност  цял живот
любов  пъти по много  -цял живот
здраве пъти по много -цял живот
стойност  начислена  -щастие  със  семейството
ддс-две  сладки дечица
общо -дълголетие.
Бахти, колко  ще ми легне тая торта  не знам,ноооооо дано ноистина мъжо е хареса .
Обезателно ще еснимам  и ще ви е покажа, преди  да е изядем
майка   ми е рд 22,10 тя пък юбилярка  55  г и там ще готвя изненади  това е общо взето от мен

# 52
  • София
Поръчала съм  торта  фактура.
Много  странно  ме гледаха  в сладкарницата ,досега торта фактура  не са правили.
А аз, с целия си акъл, чета торта фРактура и си викам, бе как ще да изглежда тая торта  Joy hahaha Joy. Пък и не помня да е казвала, да е чупил скоро нещо Laughing.
Идеята за тортата е страхотна, дано хванат надписите Peace.
Тедико, добре съм да кажем Simple Smile. Радвам се за новините около свекито ти Hug.
Аз съм с асцедент Близнаци Laughing.

# 53
по първия сайт ми излиза

Вашият Асцендент е:      Дева    Дева
Луната ви се намира в:      Козирог    Козирог

# 54
Леле, Валя. Подаръка ще ти е УНИКАЛЕН. Браво .

# 55
 Mr. GreenПоканих   и останалите му  приятели.  Единия е с  жена му, и още един.
Те са четирима  приятели още от основното  до висшето.
Та  така, ще има  лека корекция по тортата.
На 25,10  4-мата  комплект  идват  .
тортата  ще е Валерия, дечица и приятели ООД
еДНИЯ, ПРИЯТЕЛ НА ММ  КАЗА, ДА СЪМ ГО ПОДГОТВИЛА ПСИХИЧЕСКИ  Heart Eyes
но  няма нужда,понеже  знам как  се забавляат  всички  когато са заедно съм сигурна,че този  рд  ще се помни дълго време.
Менюто още не съм  го измислила, но имам  още време
ПРиемам  всякави  идеи  Mr. Green

# 56
ехооо,колко новости имаме тук Hug

откъде да запозна - айде от Хепи,че там ми е най-интересно Crazy няма да крия,че си знаех,че говори за нещо такова,въпреки че бях много изчудена от факта за раздялата,защото изглеждахте много щастливи заедно,НО чудесно те разбирам за какво говориш(че сте нямали нищо общо),защото с бившия бяхме така и накрая просто си казах,че по-добре и между нас самите да няма нищо общо и му разписах пътния лист,за да мога да се натреса на още по-неподходящ човек Laughing на теб обаче ти пожелавам да намериш истинската половинка за теб и да бъдеш безкрайно щастлива с избора си(не само в началото) Wink Hug

Тедко,страхотни новини!дано и невролога се изкаже положително Praynig а за работата не се коси,дано те подминат в чистката Hug

Тони,честита ти работа!ти сигурно голяма пауза си имала от нея,ама дано бързо се адаптираш и най-вече си доволна от качество и количество Wink

Валерия,уникална идея!!!много,ама много ми хареса!вярвам,че ТМ ще остане меко казано очарован Sunglasses и задължително да снимаш тортата,че ми е много любопитно как ще се справят с това предизвикателство фирмата изпълнител Wink ти къде я поръча всъщност?

Пчеличке,отдавна не се бях ровила по тези сайтове и сега ме върна пак там Wink аз съм с асцендент Рак и луна в Телец. многолика работа Laughing

Полче,намери ли нов гардероб? Wink

Зизу,честито и от мен на твоята приятелка!лека и безпроблемна бременност!

за нас: В. от три дни е на ясла,като първия беше песен - хвана едно момиче за ръка и влезна вътре,все едно се беше засилил на сватбена церемония,без дори да ни погледне,но вчера и днес е леко различно Crazy дет се вика направо си реве Whistling до края на седмицата ще го водим до обяд и от другата ще го пробват да спи там,което не виждам как ще стане,ама дано свиква,че няма друг избор Naughty тръгва леко да ми се разболява,вчера дадохме носен секрет и утре чакам резултата да видим кво се случва,защото последните два пъти от уж безобидни сополи стигнахме до бронхит и бронхопневмония Crossing Arms

тези дни още не мога да повярвам на половинчатата си свобода и не съм свършила нищо съществено и полезно,но пък от другата седмица смятам да се задействам и да посетя фризьор,зъболекар,лекар...че освен всичко друго и офиса ме зове  Mr. Green

айде привършвам,че съм прекалено словоохотлива - това сЯ дали е от Лъва,Рака или Телеца,се не знае Joy Mr. Green

# 57
Хахах, това сега дали е от Лъва,Рака или  Телеца не знам  убима  значи.
 Whistling
Мацки, да ви кажа...кво съмрешила да правя .
Тъй  едно време записах висше,ама ходих по чужбината и го прекъснах  и ми искаха възст.студенски права,ама забременях  и айде......
Сега чета в УНСС, имадистанционно обучение /събота  инеделя само ,което идеално за мен  с две деца/ Счетоводство и контрол баш за мен си . имат филиал  в Пловдив.
След малко ще звънна да питам,има  някво записване ,и ако още съм в срок  ще търча се записвам за изпити  пък съседката  ще гледа малчо.
Като има развитие по тоз въпрос пак ще пиша.
Тортата  ще е снимам  обезателно.
Луси,  дано свикнете, и да спинкате там и по цял ден  да сте.
Моя една две вечери Г се напикава,аз си мисля че от водата  дето пие.после 3 вечери беше сух,тая сутрин пак малко напикан.
не знам да се притеснам ли или не ? изчезвам,че фактурите ме чакат

# 58
  • София
Добро утро  bouquet.

Lussy, то не, че при мен няма така да стане, ама да видим, де Joy hahaha.
Дано е здрав младежът ти и да свикне бързо с детската Hug.
Вале, страхотно е, че искаш да продължиш да учиш, аз май приключих засега с университетите Whistling. Успя ли да се запишеш?
Да ви се похваля - вчера детенцето, дето работех с него във фондацията, се е събудило в неговото вкъщи Heart Eyes с неговите мама и татко newsm68. Дано всичко е наред там Praynig. А аз се занимавам с нов младеж(както казва една социална - ти си мъжка доброволка Joy hahaha Joy), доста буен, но уникално сладък Heart Eyes. Дано съм му на късмет и да му се намери скоро семейство.
Вчера стават и две години, откакто съм в тая фирма, равносметка няма да правя... Mr. Green Laughing.
Хубав ден, петък е  bouquet.

# 59
Хайде на  кафенце....
Добро утро .
Полинче, как  ги караш тея  нощни  смени ?
Мен ме отрепи не мога, девъра и етървата няма да идват  ,че са се разболяли.
Евентуално покрой рд на мм  ще идват .
Толкова фактури има,а вечер просто  не мога да работя,не мога и тва е като ми се доспи и като откърта ,ни телефони и аларми нищо не чувам.
Кафето и да пия и те вече не ме спасяват .
Нищо няма да готвя,тея дни на готово от китайския.
Утре   съм на зъблекар  , а ммще води  Г на цирк Балкански .

Общи условия

Активация на акаунт