Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 2

• 85 221
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
валия Hug,попита знаем ли нещо за Фахрие и бившите и любови.

Ще се опитам да споделя каквото зная  за нея , ноСнежка е човека ,който знае всичко за нея от дете та до сега Laughing

След  "Листопад" е участвала в "Мач за двама"

И "Лъжовна пролет"

">#t=6[/video]

Междувремено участва в много фото сесии -това е една от тях.

# 676

ФАХРИЙЕ ЕВДЖЕН / FAHRİYE EVCEN

Фахрийе Евджен е родена на 4-ти юни 1986-та година, в град Солинген (Германия). Дъщеря е на турчин от Солун, емигрант, и черкезка от Самсун. Най-малкото от четири деца. Владее перфектно немски, турски, английски и испански – обожава чуждите езици. Когато е на 19 години, съвсем случайно бива забелязана от турски продуценти в Германия. Точно тогава е започнала да учи Социология в Университета в Дюселдорф. Първата й роля, светкавично изстрелваща я във филмовите висини в Турция, е тази на Неджля в „Листопад”. Заради снимките му се премества в Турция и записва История в Университета „Мармара”. През 2008-ма година участва във филма „Мач за двама”. През 2010-та година е избрана да изиграе младата Клаудия Кардинале в италианска продукция, посветена на нея. През 2011-та година изпълнява главната роля в сериала „Лъжовна пролет”, с Джансел Елчин.

Ето какво е постнала Снежка в темата  за "Лъжовна пролет"

# 677
   Ето и  последната и най-голяма  любов .
С него  участва в  игрален филм  продуциран от него и изпълняващ главната  роля-"Ти си моя дом"-Йозджен ДенизТой е доста извистен турски певец.

Тук пее тя.

Последна редакция: ср, 16 окт 2013, 19:28 от sebilMM

# 678
Себи , благодаря, че се отзова newsm51 smile3525
Аз съм я гледала малко в "Листопад" и "Мач за двама", за мен е изключително красива и чаровна,сега като гледам " Чучулигата" все си мисля как може да е толкова хубава....даже май и се възхищавам повече от колкото на Бурак  Embarassed
Честно казано малко ми се иска да пламне любовта между тях, много си подхождат....Сори, Паячке  Peace Twisted Evil

П.п. Трейлърът на "Ти си моя дом" ме заинтригува, макар че малко ме е страх да гледам турски филми, накрая винаги  newsm45 newsm45 newsm45

Последна редакция: ср, 16 окт 2013, 19:35 от валия

# 679

П.п. Трейлърът на "Ти си моя дом" ме заинтригува, макар че малко ме е страх да гледам турски филми, накрая винаги  newsm45 newsm45 newsm45

Невероятен филм, страхотен!!!! Обаче такъв рев не съм ревала и на погребение  newsm45 И Фахрие, и Йозджан Дениз са невероятни... Препоръчвам филма с две ръце  Peace

Филипова, използвам поста да благодаря за превода на 1-ви епизод  Hug

# 680
   Честно да си кажа , и двамата нямат семейства  и са свободни млади хора,но.......не знаем Палечка  каква е ? Може и да се обичат много  с Бурак.Знам ли?

От наблюдение на световни двойки между  филмовите звезди много малко са успешни и то не за дълго.

Аз им се радвам толкова  много във филма ,че ни ми се иска да се забърквам  в мечти и прогнози.
Случвало ми се е в друг сериал  и разочарованието е голямо.
Лошо би било ,ако приятелката му започне да ревнува  и забранява определена близост с нея.Тогава може сериала да отиде на "кино"

В "Лъжовна пролет" Фахрие започна много силно ,но когато се стигна да целувка -беше формална. Повечето обвинихме Йозджан ,защото и беше забранил допир до Джансел Елчин/то си беше и страшно де! /такава беше мълвата по онова време.

Хелен е права-много силен филм  като съдържание и като игра   и на двамата .
Май изиграха голяма част от собствената си  силна любов.

# 681
  • На изток от рая...
Подкрепям с две ръце мненията за "Ти си моя дом" - страхотен филм с перфектните актьори, но и аз като helen съм плакала с глас на финала. Много ги харесвах Фахрие и Йозджан като двойка, жалко че пътищата им в живота се разминаха.

А относно кариерата на Фахрие, миналата година започна участие в сериал, но той беше спрян след началните епизоди, поради нисък рейтинг.

# 682
Не знам момичета, но когато химията между двама актьори я има, просто си личи...Не знам за Фахрие и Джансел, кой е бил виновен, но между Джансел и Туба също я имаше...така, че просто не винаги се получава....

# 683
Благодаря за бг превода на епизода

# 684

HugМного благодаря! Hug Такъв труд заслужава поклон и уважение!  bouquet
Макар, че не съм писала в темата, я следя от известно време и ми е много приятно да Ви чета...  bouquet
Романът ме грабна преди много години, прочетох го отново съвсем наскоро и сега ще гледам с наслада тази любовна история! Не се и съмнявам изобщо, че играта на дуото Фехрие- Бурак Heart Eyes ще е от най- висока класа и ще ме накара да почувствам още по- близка тази любовна история!  Hug  bouquet

# 685

HugМного благодаря! Hug Такъв труд заслужава поклон и уважение!  bouquet
Макар, че не съм писала в темата, я следя от известно време и ми е много приятно да Ви чета...  bouquet
Романът ме грабна преди много години, прочетох го отново съвсем наскоро и сега ще гледам с наслада тази любовна история! Не се и съмнявам изобщо, че играта на дуото Фехрие- Бурак Heart Eyes ще е от най- висока класа и ще ме накара да почувствам още по- близка тази любовна история!  Hug  bouquet

Ооооо, кого виждам!
Фен вече изневери, сега и тебе мяркам!  Joy Joy Joy Joy
Добре дошла! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 686

Тази снимка -сама Фахрие не я бях виждала.

И м-р Харизма в три нюанса сиво Wink Wink Wink

# 687
# 688
Лийче,  Hug в първи и трети еп., когато Левент отиде при Селим в оранжерията му каза, че след като се ожени ще може да се събере със семейството си. А преди това направи един амулет и го даде на Мюнивер, а тя каза на Нериман да го сложи във възглавницата на Кямран.  Mr. Green
И на мен така ми е по-интересен сериала, с новите персонажи и промени в сюжетната линия.  Peace

Мони, благодаря ти много! Hug Пролича си колко съм на "ти" с руския. Тези неща въобще не съм ги разбрала. Crazy
Ох, след "Запленяваща сърцето" се научих да не очаквам връзка в реалния живот въпреки голямата химия между главните. То не бяха едни теории, едни предположения, гатанки. hahaha

# 689
Хайде за лека нощ да постна една притча:

Само времето разбира, колко велика е любовта!

Имало едно време един далечен остров, на който живеели всички човешки чувства и състояния - ...
Имало едно време един далечен остров, на който живеели всички човешки чувства и състояния - Радостта, Тъгата, Суетата и всички останали. Включително и Любовта. Но един ден им било съобщено, че островът е започнал да потъва и трябва възможно най-скоро да го напуснат. Затова всички се качили на своите лодки и се приготвили за отплаване. Останала само Любовта. Тя била много силно привързана към това място и искала да бъде там до последния възможен момент. Но когато видяла, че островът е потънал почти напълно, решила и тя да потърси помощ.

В това време покрай нея минало Богатството с една огромна лодка. Любовта го попитала:
- Богатство, ще ме вземеш със себе си?

А то отвърнало:
- Не, не мога. Има много злато и сребро в лодката ми и няма никакво място за теб...

Тогава Любовта се обърнала към Суетата, която също минавала наблизо в красив плавателен съд.
- Суета, моля те, помогни ми!

- Не мога да ти помогна, Любов. Ти си толкова мокрa, че ще съсипеш новата ми лодка... - оправдала се Суетата.

Заоглеждала се Любовта в търсене на своето спасение и видяла тогава Тъгата. Помолила за помощ и нея:
- Тъга, нека дойда с теб!

Но и тя не се съгласила:
- Ах, Любов! Толкова съм нещастна, че имам нужда да остана сама...

В този момент покрай тях минало Щастието, но то пък било толкова щастливо, че дори не чуло, когато Любовта го повикала...

Отчаяла се Любовта и започнала да плаче. Тогава от някъде дочула глас да я вика:
- Ела, Любов, аз ще те взема със себе си – казал един старец. Любовта не го познавала, а и била толкова развълнувана, че ще успее и тя да се спаси, та забравила да попита за името му.

Когато стъпили на твърда земя, старецът си тръгнал по своя път. Едва тогава Любовта осъзнала, колко много му дължи. Бързо изтичала при Мъдростта и попитала:
- Мъдрост, кой беше този, който ме взе със себе си и спаси живота ми?

Мъдростта отговорила:
- Това беше Времето.

- Времето ли? учудила се Любовта. - Но защо от всички, единствено то се съгласи да ме вземе със себе си?

- Защото само Времето е способно да разбере, колко велика е Любовта и да й помогне да оцелее, въпреки трудностите! - усмихнала се Мъдростта...

Общи условия

Активация на акаунт