Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 2

• 85 248
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, готови сме. Приятно гледане!

ЧУЧУЛИГАТА - ЕПИЗОД 1

http://asi-bg.net/details.php?id=9646

Безкрайни благодарности на екипа за дозата удоволствие!
Момичета, колко хора зарадвахте!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 646
Честит празник на всички, които празнуват Курбан Байрам.

# 647
Здравейте, момичета,  Hugот снощи не съм влизала в темата и виждам, че има много новини.  Grinning

Благодаря за превода на бг! С удоволствие ще го изгледам отново.  Grinning За награда ви дарявам този хубавец.

usmivkata20 вярвам, че краят е точно такъв, какъвто го желаем!  Simple Smile

lii4ence виж пост 621 на Мони, тя в спойлер е публикувала анонс към сериала на руски. Там пише, че Сейфеттин ще има любовница.

валия мисля, че хубавите думи в края на епизода Кямран ги изрече гласно. Доказателство е краткото съдържание на епизода, което преведох от руски, но пък на руски е преведено от турски. Simple Smile

Очите виждат любов. Сърцето иска да обича. Думите идват на езика.

Та дойдоха му думите на езика на Кямран, изрече ги.  Grinning

# 648
На Гери и момичетата от" Аси" ,най-сърдечни благодарности!  bouquet  bouquet  bouquet

# 649
Валя, мерси много! Hug Можете да ми казвате Лийче за по-лесно. Flutter Къде съм бляла, че не съм видяла спойлера. ooooh!
Направо останах шокирана за любовницата. Shocked Поне се радвам, че ще оцелее Сейфетин.
Изгледах 3 серия. Отново поклон пред целия екип.  bouquet Динамичен, емоционален и увличащ епизод. Нито за миг не скучах. Фериде е уникална порта. Как им отмъсти на момичетата, задето я обсъждаха с Кямран. Mr. Green Честно казано, не очаквах, че ще остане вярна на чувствата си и ще продължи да отблъсква Селим /Всички мислехме, че ще излиза със Селим, за да отмъсти на Кямран, а то каква била работата/. Очевидно инстинктивно усеща лошите му намерения /не му дава дори да се приближи/ Селим е влюбен в нея, даже обсебен, бих казала. Прийомите, с които си служи обаче показват скритата му същност, която Левент изкарва наяве. Няма лошо да я ухажва, да й покаже любовта си, ама да я лъже, че е болна...никога не съм и предполагала. ooooh! Удивява ме и как пренебрегна дългогодишното си приятелство с Кямран и семейството му, за да се докопа до племенницата и парите й, като настройва Кямран и Фериде един срещу друг. Тотално ми падна в очите.

# 650

Мили момичета.... Hug Hug Hug аз  съм малко объркана  Shocked newsm78 Shocked

За коя серия да пиша вълненията си  Rolling Eyes
За трета преведена на руски или първа преведена на български newsm78 hahaha
За която и да кажете -готова съм Hug

Преди да решите да споделя нещо.
Много  силно и вярно и в книгата и в живота е това което каза Фериде в тази толкова незабравима  сцена/снимката според мен е емблематична/

К- какво да направя за да ми повярваш?Ако знаех , че ще те нараня толкова силно  -никога  не бих постъпил така.Добре е ,че това се случи и разбрах ,че съм важен за теб.
-Ти вярваш ли ,че съм със зло сърце?
 Ф-Не вярата причинява болка ,а недоверието!Можеш ли да върнеш времето?Можеш ли да върнеш това ,което вече се е случило?

Така е ! Загубиш ли доверие ,губиш всичко!

Лийче Hug силно се надявам ,че ако оживее Сейфетин бей изобщо няма да помисли за любовница /надявам се Winkзащото ми е симпатичен/

# 651
здравейте  Hug
моми4ета, извинявам се 4е нахлувам така, но понеже видях 4е има превод на сериал4ето и много се зарадвах, та искам да попитам дали ще се ка4ва някъде за онлайн гледане?

хубав ден ви желая!

пс: искаше ми се да го гледам, но без превод не се захващах. сега ве4е ще го по4вам  Wink
благодарности на екипа, който го превежда!   bouquet

Заповядай!

ЧУЧУЛИГАТА - ЕПИЗОД 1 ОНЛАЙН

# 652
  • In the light side of the Moon!
здравейте  Hug
моми4ета, извинявам се 4е нахлувам така, но понеже видях 4е има превод на сериал4ето и много се зарадвах, та искам да попитам дали ще се ка4ва някъде за онлайн гледане?

хубав ден ви желая!

пс: искаше ми се да го гледам, но без превод не се захващах. сега ве4е ще го по4вам  Wink

Заповядай!

супер!!!! 4удесно!!! страхотно!!!!
много, много благодаря  Hug
запо4вам го  Peace

хубава ве4ер на вси4ки!

# 653

За тези ,които сега започват да  гледат прекрасния сериал  "Чучулигата"

да им представя  героините  на красивата -ФЕРИДЕ в различни възрасти.

и неотразимият КЯМРАН

# 654
Момичета, да споделя и аз радостта си от преведения на бг епизод.  Grinning Въпреки че руският не ми е проблем, намирам че на бг е много по-добре.
Гери, благодаря!  newsm51 newsm51 newsm51

Себи, много мъдри думи каза Фериде.
Аз забелязах още една мисъл - Голямата любов започва със скандал.  Wink

Лийче, и на мен не ми се иска Сейфеттин бей да разваля добрия си образ, но...така пише, пък ще видим!
Чичото и лелята са чудесни, а и актьорите много ми харесват. Simple Smile

зад кадър

# 655

А ,ако някоя от нас се чуди как да направи устните си чувствени без силикон да пробва метода на френския лицей в който се изучава Фериде -ДА ПРОБВА !

# 656
Себи, заради прекрасните диалози /а и не само/ гледам серията по няколко пъти. Карат ме да се замисля. Flutter Пиши и за двете серии. Колкото повече, толкова повече. Hug Аз пък започнах да гледам първи епизод с бг субтитри и пак плача.
Валя, предполагам и май така пишеше, че любовницата ще е стара любов на Сейфетин амджа. Нали и там трябва да има интрига.  ooooh!

# 657
Себи, ама тия устни ще трябва само да се гледат, не дай Боже някой да се изкуши да ги докосне..............ще пламне пожар!  Laughing

И аз гледам отново, този път на бг, много е затрогващ епизода. Много силно начало на сериала и много ми се иска така да продължи.
Забелязвам повече детайли.
Напр. нещо което досега не сме обсъждали - семейството на Селим. Изглежда, той се подчинява на Левент не само за да му се издължи, но и за да се свърже със семейството си. И тук ще има някоя драма.

# 658
здравейте  Hug

хубав ден ви желая!

Заповядай!

Момичета, страхотни сте... всички в темата....толкова отдадени, толкова добричеки  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 659

Май  вече е  време да спим ,за да сме готови  утре да коментираме и от руски и от български.

Валя Hug- ама ние нали пожар  af чакаме и от двамата  - Ф/К

Лийче Hug,  ако  любовницата  е  от миналото   и там е останала не ме интересува ,но ако сега се развихри ще ми е неприятно.

С малките герои от сериала ви пожелавам лека и спокойна нощ!

Последна редакция: ср, 16 окт 2013, 08:55 от sebilMM

Общи условия

Активация на акаунт