Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 2

• 85 251
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Ооо, благодаря ви много за превода! Hug Hug  newsm51 Тегля серията, за да й се насладя на български език.
Валя, извинявай, но за каква любовницата става въпрос и на кого, че нещо не разбрах. Blush

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 10:34 от lii4ence

# 631
Момичета, най-накрая на истинската Чучулига, понеже не съм я гледала двамата Кемрян и Фериде не се събират, така ли? Тука като гледам ще има много драма и сълзи.....

Иначе като ги гледам двамата на фрагманите от началото до сега, толкова истниски играят, че направо да не повярваш че не са гаджета....

# 632
Момичета, най-накрая на истинската Чучулига, понеже не съм я гледала двамата Кемрян и Фериде не се събират, така ли? Тука като гледам ще има много драма и сълзи.....

Иначе като ги гледам двамата на фрагманите от началото до сега, толкова истниски играят, че направо да не повярваш че не са гаджета....

Скрит текст:
Напротив. Събират се. Flutter
smile3521 Отдавна не бях гледала толкова хубава двойка на турския екран. Пасват си чудесно. Да не говорим за играта им с очите, мимики и жестове.

# 633
Момичета  Hug
Първо искам да изразя благодарности към всички трудили се над епизода с български субтитри, уникални сте  newsm51 smile3525
(това е единствения сериал/филм, който съм гледала на 3 езика  Embarassed )
Не знам просто как ще издържим до следващия епизод, особено сега, когато тези фрагмани повдигнаха толкова въпроси...Фериде и Нериман в едно легло, как ?, защо ? Кой предава Кямран , грозноватият лекар ? или най- добрият му приятел  Cry
Искам да разбера думите в края на епизода Кямран наистина ли ги казва или те са само плод на вътрешното му желание, но не и изречени гласно  Thinking
От книгата и старата версия ми остана впечатлението, че Кямран е много неопитен в любовата (да не кажа девствен  Embarassed ) Мисля, че увлечението му по една по-възрастна и опитна жена, при това красива, е напълно нормално, но не и равно на любов  Naughty Ето самата Нериман усеща , че той изпитва нещо ( все още не е определено) към Чучулигата и затова ревността я разяжда и се опитва да го контролира.
Колкото до Селима съм тотално разочарована, макар че го очаквах, все пак трябва да има и лоши герои, които да ни изправят на нокти .Лъже здрав човек,че е смъртно болен, трови го, за да може след това да го лекува и това доктор, положил хипократова клетва  Sick  а дали в следващия епизод не предава и човека, който го има за свой брат  Close
И аз се чудих ако всичко е за пари спокойно може да се ожени за Неджмие, която също е от богато семейство, но после си спомних, че благодетеля на Селим, е същия този, който е искал майката на Фериде за съпруга,но му е била отказана.И сега този човек използва Селим като инструмент за отмъщение към цялото семейство.И все пак съм сигурна, че има какво да видим от Селим, може би ще стигне дъното и тогава ще разбере грешките си и ще се опита да ги поправи, дано само не е прекалено късно  Peace

Умирам си от смях с тези Небибе,Недиде,Фелике (така ли бяха )  Joy  

# 634
  • Мюнхен
Гери благодаря много за превода на филма. Чух само хубави неща за него, пък двамата главни герои са ми любимци. Благодаря за всичко, което правиш за нас.  Hug Hug Hug Hug Hug

Честит празник за всички, които празнуват днес!

# 635
Момичета, готови сме. Приятно гледане!

ЧУЧУЛИГАТА - ЕПИЗОД 1

http://asi-bg.net/details.php?id=9646

Благодаря smile3501 newsm51

# 636
  • In the light side of the Moon!
здравейте  Hug
моми4ета, извинявам се 4е нахлувам така, но понеже видях 4е има превод на сериал4ето и много се зарадвах, та искам да попитам дали ще се ка4ва някъде за онлайн гледане?

хубав ден ви желая!

пс: искаше ми се да го гледам, но без превод не се захващах. сега ве4е ще го по4вам  Wink
благодарности на екипа, който го превежда!   bouquet

# 637
Он лайн го има само на руски по назад има линкове.... а на български в АСИ БГ...преди два три поста има линк...

# 638
Миглена и в http://vbox7.com/play:3ce3a72694
http://vbox7.com/play:101d45c7ec
Благодарности за превода.  newsm51
И аз си имам сентимент към книгата и  сериалът напълно се покрива с представата ми за героите и атмосферата.  Peace

# 639
  • In the light side of the Moon!

бокса не работи тук, но благодаря за линка!
май ще се наложи да го тегля  ooooh!

# 640
Катя  Hug Дано да си ти моя стара познайница от ПС.
И да не си няма проблем.

Благодаря ти за линка.  bouquet  bouquet  bouquet

Много ме е срам  Embarassed но още не ме  пускат в Аси-то защото имам стара регистрация на която съм забравила паролата и започна една......сага Rolling Eyes Shocked #Crazy
Едва сега ще започна да го гледан и с български субтитри.
Както и да е Катя ми помогна много.

От този момент в същност започна любовната игра между двамата-къде на майтап ,къде наистина.

# 641
Здравейте, Hug заварвам темата в голямо вълнение с два фрагмана!  Grinning Ще ми трябва време да премисля всичко, много новини наведнъж! Но, на пръв поглед какво виждам - съвсем се отдалечихме от романа, даже се чудя защо се казва Чучулигата. Не че съм против, става интересно, но е друг сериал.

И аз така....Замислих се,дали и краят ще е този,който всички знаем и обичаме от книгата : newsm78 newsm78 newsm78

# 642
Същата съм, Себи!  Hug
И се радвам, че интересите ни се пресякоха отново. Аз изгледах на руски трите серии, но дублажите наистина замъгляват цялостното впечатление. Аз трудно се влюбвам в актьори, но тези двамата ме грабнаха, факт. Grinning

# 643

Катя Heart Eyes и аз се радвам !

И малки ...

И големи

са невероятни чаровници Hugзад кадър или в кадър -няма значение!

# 644

Приятна вечер  и с надежда ,че скоро ще видим този  момент в който  любовта между тях струи от всякъде  Hug Hug Hug

Първо обаче ще изгледаме Фериде и Нериман прегърнати в едно легло Shocked Shocked Shocked

Общи условия

Активация на акаунт