Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 2

• 85 246
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря за снимките.  bouquet

Мен и този образ вляво ме кефи.  Peace Много ми е сладурско грозничка. Heart Eyes

# 76
Благодаря за снимките.  bouquet

Мен и този образ вляво ме кефи.  Peace Много ми е сладурско грозничка. Heart Eyes
И на мен ми е много сладка...все се сещам за Пипи Дългото чорапче  Grinning

# 77

Играта на любов , май става  сериозна любов .....

Страхотно излъчване  имат и двамата . Очите , телата им  говорят за чувствата които ги обсебват.

Затова  съдя по фотосите , а когото гледаме самите серии Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 78
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
...
И на мен ми е много сладка...все се сещам за Пипи Дългото чорапче  Grinning

Да, точно на Пипи прилича.

# 79
Последната реплика на Кямран: Още тогава разбрах, че докато умра ще бъда подлаган на изпитание чрез теб, Фериде. Защото човек винаги бива изпитван чрез този, когото обича най-много.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 23:12 от Ferda Mravenec - Valkyriata ;)

# 80
Добър вечер на всички!  Hug

Благодаря на Ферда за фрагмана и снимките.  smile3525  Прекрасни са.
Става все по-интересно. Преводът на руски може би утре ще излезе.
Заплитат се няколко сюжетни линии. Скоро изглежда и Фериде, и Кямран ще си дадат сметка за чувствата. Като че ли няма много да ни бавят.  Laughing
Вече съм сигурна, че много ми харесва този съвременен вариант на Чучулигата. Шеговит, забавен, с много нови персонажи и сюжетни линии. Може би нямаше да ми е толкова интересно, ако се придържаха абсолютно към книгата. Добре е, че ще ни изненадват.
Фахрие и Бурак се справят чудесно. Аз вече я усещам химията между тях, добре им се получават и закачките. Идеални са.

Превод на озета.

Фериде, научавайки за отношенията между Кямран и Нериман, сключва споразумение да запази в тайна видяното. Или Кямран и тя ще създават впечатление на влюбена двойка, или тя ще разкаже за Нериман. Кямран е притиснат до стената и затова изпраща на Фериде подаръци. В тази ситуация, Фериде дава вид, че е щастлива, но душата и е изпълнена с тъга.
Д-р Селим е близък приятел на Кямран. Неджмие разбира погрешно действията и се влюбва в Селим. Но всички мисли на Селим са на друго място. Коя е тази красавица? Фериде един ден споделя мъката си с Неджмие. Какво разказва? Неджмие ще удържи ли езика си зад зъбите?
Чумата безшумно хвърля котва в Истанбул. В болницата, където работи Кямран,  един човек умира от чума. Всички са изнервени и се страхуват. Спокойствието е нарушено. Кой е умрял?
Всички мислят, че Сейфетин бей е заминал за Бурса, за да закупи платове. Няколко дни няма вести от него. Семейството е разтревожено, животът е кратък. Смъртта е отворила много работа. Ще загърби ли Кямран гордостта и ината си, и ще разкрие ли сърцето си пред Фериде? Ще каже ли Фериде "да" пред  себе си? Един букет цветя, подарени на домакина. Цветятя са любов, цветята са привързаност. Цветята се вслушват в душевната болка.

/На места е малко объркано./

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 23:28 от Moniiica

# 81
   Ферда  bouquet

Моника  bouquet

Лека нощ!

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 23:30 от sebilMM

# 82
Последната реплика на Кямран: Още тогава разбрах, че докато умра ще бъда подлаган на изпитание чрез теб, Фериде. Защото човек винаги бива изпитван чрез този, когото обича най-много.
Оооо това е толкова мило  Heart Eyes  Flutter

# 83
Намерих още реплики:

Kamran: Ben elimi uzatınca sen kaçmasan, sen uzatınca ben bırakmasam...
Feride:Ne diyorsun sen be?
Kamran:Gerçek bir randevu istiyorum senden...

Кямран: Де да не бягаше, когато (ти) протегна ръката си и  де да не я оставях, когато ти протегнеш своята...
Фериде: Какви ги приказваш, бе?
К: Искам истинска среща с теб, двамата ще говорим насаме, лице в лице (тет-а-тет).

---------------------------------------------------------
Neriman: Söz geçiremiyor musun bir mektepliye. Bi çarp ağzına, sustur!
Kamran:Sakın!
Нериман: Не можеш да се влияеш от едно писмо, удари (я) през устата, накарай (я) да замълчи! (?)
Кямран: Недей така!

-----------------------------------------------------------
Neriman: Aklı bir karış havada bir kız Besime. Bilmem ki Kamran için münasip mi?
Нериман: ... Празноглаво / вятърничево момиче, Бесиме. Не знам, дали е подходяща за Кямран...
----------------------------------------------------------
Necmiye: Abimle Çalıkuşu'nun bir daha ne zaman buluşacağını öğrenirsem Selim'in onları görmesini sağlarım.
Неджмие: Ако науча, кога Чучулигата ще се среща с батко ми, ще се погрижа Селим да ги види. (?)
----------------------------------------------------------
Kamran: Daha o gün anlamıştım Feride ömrümce seninle sınanacaktım çünkü insan daima en sevdiği ile sınanır.
Кямран: Още тогава разбрах, че през целия ми живот ще бъда подлаган на изпитание чрез теб, Фериде, защото човек винаги е изпитван чрез любимия си.

Благодаря за резюмето и превода му!   bouquet

# 84
Ekranların fenomen dizisi Yaprak Dökümünde bölüm başı 17 bin TL alan güzel oyuncu Fahriye Evcen'in, yeni dizisi Çalıkuşu'nda fiyatı 20 bin TL'ye çıktı
20 000 за епизод Grinning
http://www.demirkulak.com/Kadin-dizi-oyunculari-ucretlerini-ikiy … adi-haberi-12279/

# 85
Фрагмана с руски субтитри.

http://vk.com/video_ext.php?oid=159088040&id=166013763&hash=f63fdcd68a683ddb&hd=1

sebilMM, лека нощ и благодаря за снимките.   bouquet

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 23:56 от Moniiica

# 86
Моника Hug

Прекрасно !
Със субтитри на руски аз сам ОК!
Нали съм от поколението което учихме  задължително руски до 11-клас.
Е ще влезе в употреба и то как newsm68

# 87
Моника, много благодаря!   bouquet
Ох, добре че сме учили руски - благодарение на сериалите го осъзнавам, хихи.

За мен тези 2 сцени бяха психологически много тънко изпипани:

# 88
Ферда,    Hug   много добре се справяш с превода от турски. Благодаря.  bouquet

За мен тези 2 сцени бяха психологически много тънко изпипани:

Съгласна съм. Тук и аз се просълзих. Много силна сцена.

# 89
Добро утро.   Hug Hug Hug

ФердаHug мерси за превода на фрагмата.  bouquet

Моника, Себиbouquet  bouquet  bouquet

На първата картинка го изиграха страхотно.  Heart Eyes Искам гифче. Praynig

За мен тези 2 сцени бяха психологически много тънко изпипани...

newsm10

Хубав ден. Hug

Общи условия

Активация на акаунт