Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 2

• 85 278
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • София
На всички, които са запознати с романа е ясно, че не може да е примерно 30 серии  Shocked, е какво ще се дава. Това според мен newsm78 е замислено като мини сериал максимум половин сезон Hug преко сили 15 епизода, ама преко сили.

# 721
На всички, които са запознати с романа е ясно, че не може да е примерно 30 серии  Shocked, е какво ще се дава. Това според мен newsm78 е замислено като мини сериал максимум половин сезон Hug преко сили 15 епизода, ама преко сили.
О, аз не мисля така  Peace Има доста накъде да се развива сериала, виж че не се придържат плътно към книгата, а да не говорим, че още Фериде и Кямрян не са сгодени , а после следва бягството й, после селото, в което преподава, възрастния доктор .....

# 722
  • София
Не искам да споря валия  Hug казвам само, че не се очакват чудеса, а разтеглянето на действието не е най добрия ход, специално за 'Чучулигата' Hug

# 723
Не че някой от екипа ме пита, но романът, колкото и достойнства да има, рисува доста схематини образи и почти никакви картини от обществения и политически живот.
Сериалът може да се разгърне много интересно, без да се отдалечава от книгата. А пък ако се отдалечава толкова много, защо са го нарекли Чучулигата?

Да попълним Белия албум  Simple Smile

# 724
Не искам да споря валия  Hug казвам само, че не се очакват чудеса, а разтеглянето на действието не е най добрия ход, специално за 'Чучулигата' Hug

Въобще не го казвам назидателно и аз най-малко спор искам в хубавата тема  Hug
Само си обменяме мнения , извинявай ако е прозвучало така   bouquet

# 725
  • София
валия   bouquet

ValentinaP  Hug доколкото си спомням го анонсираха като нова екранизация по романа, така че останах с впечатление, че ще го следват и няма да има кой знае какви фриволности.

# 726
валия   bouquet

ValentinaP  Hug доколкото си спомням го анонсираха като нова екранизация по романа, така че останах с впечатление, че ще го следват и няма да има кой знае какви фриволности.

Напротив  Simple Smile
Ще бъде "вариации по тема" и си личи от първите серии.
А сега, с това искане за динамичност, кой знае колко далече ще ни отнесе.

# 727
ШатциHug и аз в началото се чудех как ще го издокарат един сезон, ама като гледам в момента, има хляб в сюжета. Вижте как хубаво представят детството на героите и техните взаимоотношения. Заформя се интрига около тандема Селим-Левент, така че има какво да гледаме. Flutter
Мони, чакаме да свърши "Гласът" и тогава ще видим дали ще има промяна. Flutter

# 728
До този момент сериалът не се е отдалечил кой знае колко много от книгата, с изключение на вмъкнатите нови персонажи. Силната му страна са хубавите, въздействащи и смислени диалози и монолози. И ако това не се промени, за мен няма проблем да не е съвсем по книгата. Обсъжда се, че при успех може да го направят и два сезона, както е модерно напоследък. По правило винаги вторият сезон се превръща в безвкусица, така че се надявам да се вместят в един сезон.
Валя, някъде четох, че по времето на Ататюрк романът е редактиран и са премахнати около 50-60 страници, свързани точно с политическата и религиозна обстановка по това време, затова и изглежда непълен.
Тио, отново един хубав колаж.   smile3525 Рускините са ти откраднали един колаж, който аз много харесвам.
Скрит текст:

Обърнете внимание на заглавието-"Новата жена на Бали бей" Joy

Лили, това пак хърватките ли са?     Joy Joy Joy  Само те могат такива неща.   hahaha

# 729
   На  фона на руска музика е много приятно ,или по-точно ако е  на арабски Laughing

Започват рускините да се вълнуват и турците ще ги последват.Сигурна съм Laughing

http://vk.com/video194510063_166285842?list=26358165dea2ef89b5

и още един....

http://vk.com/video194510063_166357776?list=5c4561a7aed46fbe68

# 730
Цитат
Лили, това пак хърватките ли са?      Само те могат такива неща.   

Копнах го от руски сайт Laughing

http://www.ashkimsin.ru/chayxana/topic20635s2055.html

# 731
Обаче пише на хърватски.  Peace  Балито там им взе акъла, още не могат да го забравят.  Laughing

Себи,    bouquet  наистина на фона на руска песничка добре се е получило клипчето. И аз съм сигурна, че ще се вдигне рейтинга, все пак това е само началото, а най-хубавото тепърва предстои.   loveuuu

Момичета, само върху 3 епизода се направиха десетки клипчета. Вижте колко запомнящи се, красиви, вълнуващи, забавни моменти има само в 3 серии. Това говори, че сериалът си е много хубав и стойностен, пък на който не му харесва, има богат избор.  Peace

Последна редакция: пт, 18 окт 2013, 21:29 от Moniiica

# 732
Мони, ние си харесваме сериала,  Simple Smile Тимур Савджъ има претенции, не ние.  Sad
 Аз харесвам и романа. Давам си сметка, че е много смел за времето си. Нямам нищо против и съвременния прочит. Само отбелязах, че доста се отдалечава от романа.

# 733
СЕБИ newsm51 клипчетата са разкошни Peace

# 734
Валя, ние сме ясни, оценихме го. Grinning    Аз се ядосвам на турците, че не знаят какво искат.  А Тимур трябва да си възвърне вложенията.

Общи условия

Активация на акаунт