Падат есенни листа,искаме тестове с втора черта-тема 43

• 22 075
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
Суърчек каза  EFPnewsm44

# 136
Честито, Мики!. Много лека бременност до края ти желая. В твоя положителен резултат бях 100% сигурна.
Нианка, и на теб честит ти рожденник! Как реши да го изненадаш?  Rolling Eyes
Аз, таковато, моля за стиснати палчета, че тръгвам към лабораторията за хормоналните. Искам да излязат още днес и да се успокоя, че овулация е имало.

# 137
Добро утро!
Ниана, мерси за кафето и тортата. Да ти е жив и здрав ТМ!  bouquet
Мики, добро начало за деня! Grinning Да е лека бремеността с пухкав финал през юни! Hug

# 138
Добро утро и от мен, момичета!
Нианка - благодаря за стиснатите палци и много приятна почивка ти пожелавам!
И не на последно място - честит ти рожденник! Да ти ежив и здрав и да си поднесете най-хубавия и красив подарък във вашия живот, в най скоро време ...  Praynig
Мики - браво, мила! ЛЕКА И БЕЗПРОБЛЕМНА ти желая!
Естлар - много палци стиснати имаш от мен  Praynig Hug
При мен яко си ми идват с всеки изминал ден обичайните и не толкова .. ПМС, днес ми е 29-ти ден от цикъла, имам още 2-3дни, зависи кога точно може да ми се случи - от 30-33ден. Миналия беше 33дни и дойде на 31ви, сега го чакам, до към 1-3 Wink Но този месец и за миг не съм си и помислила, че ще има нещо, не искам да се самозаблуждавам Wink  Outta Joint
ЛЕКА И СПОКОЙНА СЪБОТА НА ВСИЧКИ!

# 139
Ниана, честит ти рожденик, пожелавам ти да те дари с това, за което най-много мечтаеш Simple Smile
Мики, поздравления и дано всичко да е наред и сед 9 месеца да гушкаш пухкаво сладурче  Hug
Естлар желая ти успех, успокой се и всичко ще си е на място, а и спокойствието е много важно когато правиш каквито и да било изследвания  Hug
Тоито то не си ли забелязала, че когато хич не си и помисляш че е възможно да е станало чудото точно тогава става, както имаме много приемри тук във форума Simple Smile но няма лошо ти да си си спокойна  Hug

Желая ви лек ден /за кой почивен, за кой работен/ и мнооого усмивки Simple Smile

# 140
Буци, бях толкова заспала, че по-спокойно от това нямаше накъде. Казаха ми, че би трябвало резултатите да излязат още днес. Ще ви оспамя в момента, в който ги имам.

# 141
Добро утро, момичета! Много сте ранобудни  Hug

Първо Мики, честито мила! Пожелавам ти много лека и щастлива бременност и на финала една бебка (за разнообразие  Mr. Green)  Hug

Niana, благодаря за кафенцето и тортичката! Да ти е живо и здраво милото и много да те слушка и да се грижи за теб!  Hug Да си изкараш една прекрасна отпуска с много  luvbed и после  EFP  Mr. Green
Тонилив, да не вземеш да се оттеглиш сега и да се депресираш? Naughty

Никакви такива!!! Naughty  Mr. Green

toito  hug

Благодаря ви, момичета, за подкрепата и милите думи!  Hug

Хубава и слънчева събота!  Mr. Green

# 142
Тонилив поздравления за силния дух! Много момичета се оттеглиха от темата заради отрицателни резултати  Hug радвам се че ти не си от тях Simple Smile

Тук времето е ужасно потискащо и ми иде да се тупна пак в леглото, ма не става....едно такова мрачно ееее, нощес май и дъждец е препръскал....хич не обичам хладните и студени месеци...но нямаме избор....

# 143
Добро утро, момичета!
Мики, тихичко честито!
Ниана, честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав и много да се обичате!

Хубав съботен ден, на всички! Hug

# 144
Резултатите

FT3 5.79 pmol/l (3.1 - 6.Sunglasses
FT4 15.36 pmol/l (12 - 22)
TSH 4.01 mlIU/l (0.27 - 4.20)
TAT 25.15 IU/ml (<115)
MAT 13.23 IU/ml (<34)

Progesterone 48.30 nmol/l (лут 5.3 - 86)

Мисля, че трябва да се видя с ендокринолог за това ТСХ, предния път (на 3-ти ден, т.е преди месец) ми беше малко над 2, ще тествам отново, нещо ме съмнява да се е покачил близо двойно за 30 дни.

# 145
  • София
Естлар, наистина това ТСХ е високо.Моето е 3.1 нещо си. От хипофизата ли идваше ТСХ?
Иначе щитовидната май е добре.На мен за ТАТ и МАТ ми бяха същите референтни стойности и ТАТ ми беше 500 и нещо, а МАТ 345, доколкото помня.Твоите са си много добре. 
Аз не разбирам много де. А двата хормона на щитовидната още не съм изследвала, което мисля е нелогично(защо ендокриноложката не ме накара...) и мисля януари с ТСХ да пусна и тях. Или пък Ноември, Декември.
Че този месец ще се разправям със зъболекари.

# 146
Първия път тествах на доста обилно кръвотечение, вчера за съжаление не успях да спя добре, а и пих доста, не знам дали това се отразява на резултатите, ще пробвам да тествам пак абсолютно спокойна и наспала се, за да имам 100% сигурен резултат за ТСХ. Другите щитовидни са супер, така че предполагам и ТСХ ще се окаже в норма.
Този прогестерон много ме радва, значи си овулирам нормално, независимо, че е по-късничко, нали? Ще видим дали има смисъл от стимулация в такъв случай.

# 147
Estlar, мисля, че нямаш кой знае какъв проблем с тези хормони. Да, ТСХ е малко високо, но ще го оправиш, ТАТ и МАТ са добре, което означава, че нямаш Хашимото, но все пак трябва да те видят на ехограф. Ако се тестваш отново, със сигурност ще има разлика, при мен за седмица беше с 2 по -ниско, този хормон играе много!

Мики, честито!!!! Спокойна бременност до финала!

Ниана, честит рожденник, да е жив и здрав!

ТониливHug, ще се борим докато успеем! Simple Smile

Тоито, все пак то стискам палци! Wink Peace

# 148
Добро утроооо....
не се и надявам да има някой по-ранобуден от мен в неделя сутрин, но нищо не се знае Simple Smile

Мен ме е треснала енергията рано - рано сабаале /както се вика по нашия край/  Joy та ше видим до къде ще я докараме така Simple Smile Вчера изкарах един хубав слънчев ден на гости на едни роднини новодомци, в една прекрасна къща, с една прекрасна веранда....мммм...идилия....колко е хубаво човек да си почине малко... Simple Smile

Желая ви хубав и слънчев /доколкото е възможно/ неделен почивен ден Simple Smile

# 149
Добро утро, мацки!

Буци, много рано си се излюпила като за неделен ден! Simple Smile Дано и днес ти е така слънчево и хубаво, както вчера!
При нас е обедно време вече! Аз работя днес заедно със Сава, което се надявам да мине добре, но и да не се получи, нямам избор!

Мики, честито! Лека, спокойна и хубава бременност, и разбира се, здравичко бебче след 9 месеца!

Преди ден разбрах, че моя приятелка е бременна! Първи опит след спиране на противозачатъчни! И двамата с таткото все още не знаят какво става! Много им се зарадвах и някак тайничко си пожелах да бременеем заедно! Това са хората, които на практика "ни доведоха" тук! Simple Smile Дано всичко е наред и след спокойна бременност се срещнат с едно прекрасно малко същество!
На моя мъж по телефона му казвам "Ще имаме бебее!" и след кратка пауза от двете страни добавих "... не ние, а Дан и Джорджи", а мъжът ми отвърна "А, разбрах, знаех си, че няма да ми съобщиш така!". Та живот и здраве да се случат нещата и при нас, смятам точно така да му го съобщя! Ох...ама знае ли човек кога това ще се случи...

Ох, хайде стягаме дисагите и изчезваме, че да не закъснеем!
Хубав неделен ден на всички и довечера искам да прочета много хубави новини! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт