Падат есенни листа,искаме тестове с втора черта-тема 43

• 22 071
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
toniliv   spoko    Hug
toito   не се знае, не го отписвай месеца  Wink
Миленка ще си помисля още малко за това изследване, може по нататък да го направя
Erienne  действайте  fertilization  хващай го твоя мъж за ушите, да не бяга по тъча  Wink
V V браво за хранителния режим. Много добре си го измислила. Без да гладуваш, просто да наблегнеш на полезните храни за сметка на вредните.

# 121
Тонилив, каквото и да ти кажем, няма да те успокои, но все пак продължавай да го мислиш позитивно /доколкото е възможно/ напомнете ми думите ми като дойде ред да мрънкЯм...
Маги, извинявай може и да си казала ама или ме е нямало все още сред вас или не съм запомнила, но чакате бебета след ИнВитро ли? Ако искаш може и на лични да не спамим много много тук Simple Smile
Тоито не се отписвай толкоз лесно  Hug
В В и аз искам такава диета, ама като тряя да готвя на ММ всеки ден и като ми замирише и не издържам и все си похапвам заедно с него...иначе преди години само спрях да ям след 6 вечер и свалих за 2 месеца около 7 кг.......но съм си и стръвна де  Whistling

Абе къде се загуби Корициму, Нианка, а и Люба_ани спря да ни навестява редовно хм.....ще ядете пердах... newsm78

# 122
Буцигном да чакаме близнаци след ИКСИ/ИМСИ - с мъжки фактор е моят мъж с много лоша морфология, подвижност и ниска концентрация. При мен няма проблем, аз имам дъщеря от първи брак - сега се оказах (да чукам на дърво  Mr. Green) абсолютно наред, та от първия опит с много лека стимулация ми извадиха 3 качествени яйцеклетки, които се оплодиха и ми ги върнаха и 3те иии станаха 2 бебчета, та сега си растем и чакаме търпеливо да мине времето, живот и здраве всичко да е наред. За това съм доста компетентна по проблемното забременяване и си позволява да давам акъли  Mr. Green.
Обаче момичетата тук са ми толкова на сърце, прекарах доста време тук и си станахме близки, чеее не мога да се откъсна и тръпна в очакване и се радвам с всяка една от тях, така че докато не ме изритат съм тук на линия в темата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 123
Тонилив, много съжалявам за отрицателния резултат. Редовно надничам в раздела за проблемно забременяване и се радвам и страдам с всички. Борбата трябва да продължи, колкото и да е тежко. Пожелавам ти много бързо да постигнеш мечтата си.

Буцигном, аз незнам дали има по ящен и лаком мъж от моя  Mr. Green
Но вече 6 години сме заедно, не мога да си позволя да се тъпча като него. А какви деликатеси си хапва и сладкиши, не е истина. Освен това постоянно ми предлага, че му било кофти да яде, пък аз да гледам. И не е толкова пълен, на това ядене.

Маги, големи емоции изживяхме заедно в темата от самото начало  Hug

# 124
V V  Hug Hug Hug Hug емоциите са незабравими и за това момичетата тук са ми толкова на сърце и не мога да се откъсна от вас - треперя с всяка от вас и се радвам искрено от сърце, когато някоя се похвали с двете чертички  Hug Hug Hug. Много си ви обичам иии се моля всяка една много много много скоро да сбъдне мечтата си да стане майка, защото всяка една от нас го заслужава  Hug Hug Hug

# 125
magie_m леле колко мило ми стана от твоите думи, макар че аз съм тук срванително отскоро. гуш!

V V Я дай насам план-диетата, че и аз имам голяма нужда! Аз си налагам някакъв самоизмислен режим, ама така не знам дали ще стане нещо. 7 кг за един месец са си супер постижение. Браво!

Естлър, не се притеснявай за температурата, тя си варира дори и да си бременна (това със сигурност ти го казвам от опит).

Тонилив, много съжалявам, много. Не унивай ако можеш. Поплачи се и се натъжи няколко дена, но после давай смело напред и вдигни глава. Какво да се прави, тъпа история са тези отрицателни тестове и е много гадно. Уфф.

Буци, да бе, те американските лекари наистина гледат на първия спонтанен аборт като просто на лощ късмет. То като гледам и българските са така, но в България е по-лесно да си самоназначиш изследвания и да ходиш да си намериш къде да ги правиш - тук това е много по-скъпо и трудно. За момента да ти кажа съм им се доверила, а и наистина не би трябвало да има причина освен лошия късмет това да ни се случи. Поне аз гледам така да се самоубедя!

Милена, как си днес? Дано всичко наистина си е наред с изследванията или да е нещо, което много лесно и бързо да се корегира.

Аз почнах с тестовете и сега съм като някой малоумник - един за бременност и един за овулация. За бременност още имат много бледичка черта, но вече е почти недоловима. Да се надявам, че съм близо до 0. (много странно това като се има пред вид за какво сме тук, но трябва да спадне при мен на 0 прди да мога дори да се надявам на нов цикъл).

# 126
Здравейте момичета.
Честито на виделите двете чертички  Hug
Аз да пусна и тук изследванията на хормоните, които си самоназначих, че нищо не разбирам. Забелязвам в темата за хормоните, че въпреки, че са в реф.граници излиза, че не са ок - ако някой нещо разбира - ще се радвам на коментари   bouquet

# 127
Момичета милички  Hug толкова ви благодаря за окуражителните думи!  Hug Радвам се, че ви има!!!!  Hug
maggie_m, при нас проблема е: уж няма проблем  newsm78 но тъй като не се случват нещата, а пробваме от 1 година и 7-8 месеца и не искам да чакам просто да се случи когато тогава (не съм и първа младост), решихме с доки да пробваме най-безобидната процедура... без стимулация, без нищо... И на мен една приятелка ми каза, не се занимавай с ИНСЕ-та, давай си Ин витрото- ще ти спести време и пари. В много случай наистина е така. Има момичета, които правят по 3-4 ИНСЕ-та преди да се подложат на Ин витро. Абе ще видим... за сега все още не сме решили каква ще е следващата стъпка. НО едно е сигурно: борбата продължава  Hug
А, сега и аз като V V и elenna ще се отдам на спорт и здравословно хранене с цел сваляне на килограми, че понякога си мисля, че и наднорменото тегло при мен би могло да е причина...  Hug

Хубава петък вечер на всички!

# 128
Ние започваме с опитите.не съм ви чела.нямах време

# 129
toniliv съжалявам ,че не се е получило  Rolling Eyes Hug .Ще се получат нещата не се отчайвай .
toito дано да те изненада този месец  Praynig
Аз съм си като вчера ... Whistling .Утре сутрин ще направя един Суърчек и ще драсна резултата Whistling .
Племеница ни е на гости с преспиване и дивеят с малкия .Ще видя утре как ще се каширам за теста,че тя е голяма вече и може да се усети  Mr. Green

# 130
Елена, нямам точно диета. Избери си храни, които обичаш, но да са здравословни и се храни с тях. Зеленчуци на салата към обяда и вечерята. След 30 мин плодове или при глад- плод.
Хубаво е първите дни малко да намалиш количеството, да се свие малко стомаха.
Една колежка почти ме нави да ходим на зумба, ще видя, че никак не съм по спорта, а трябва.

Тонилив, едва ли е от кг, но пък има само плюсове от по- малкото кг.

Колкото до изследванията след първи аборт, почти всяка втора жена, която познавам има или химическа или миссед. И после си имат по едно или две деца. В това число и майка ми и най- добрата й приятелка. А те и двете са били в големи месеци. Навремето какви изследвания?!

# 131
Тонилив, съжалявам за отрицателния тест! Но естествено че борбата продължава! Hug Ще успеете. Да не вземеш да се оттеглиш сега и да се депресираш? Naughty
Тоито, стискам палци! Praynig
Успех на всички момичета в гонитбата на яйцето! Съжалявам че не ви изброявам поименно, но стискам палци!  bouquet Нямам много време да чета и така... Ще се разписвам понякога да не ме забравите! Simple Smile

# 132
И аз нямам търпение да загоним яйцето, че с тоя моя цикъл по 7 дни и изтрещявам, като се заточи...за ММ да не говорим...
Даниела, няма да те забравим, ти само наминавай по-честичко да даваш отчет Wink
Мики, чакаме те утре с нетърпение да споделиш резултата Simple Smile
Желая ви приятна вечер и сладки сънища и мноооого успешно бебеправене  luvbed

# 133
  • планетата Земя
Грахче,съотношението ФСХ и ЛХ е странно.ЛХ то доста височко и Естрадиола също.Да не би да имаш много ранна овулация?Тестостерона е на горна граница.Пролактина е ОК
Тежката дума ще си каже Денис

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 21:31 от Milena___

# 134
Добро утро момичета  Hug

Тонилив съжалявам за резултата , но горе главата и само наред. Сигурна съм че всички ще успеем Simple Smile
Еstlar , Тоито Стискам палци скоро да се похвалите  Praynig
Много  Hug Hug за всички момичета , няма да ви изброявам за да не пропусна някой Simple Smile На мен днес ми е последен работен ден и излизам в отпуска 20 дни  dance Смятам да се отдам на активна почивка и физическа и психическа и на много  luvbed с милото Simple Smile
А сега нека ви почерпя , че днес милото ми е рожденик  Heart Eyes
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт