Падат есенни листа,искаме тестове с втора черта-тема 43

• 22 069
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро и от мен!  Hug

# 106
Добро утро, момичета!
Сега ставам и ми е едно смотано и гадно!
Желая ви прекрасен ден!

# 107
Добро утро!

Миленка благодаря за здравословната закуска  eat  Кога ще ходиш на лекар с изследванията на хормоните? Аз се отказах от обременяването с глюкоза за изследване на инсулинова резистентност.
toniliv чакаме с резултата от кръвния тест днес   fingerscrossed
elenna  Hug  дано всички изследвания са наред
toito ще ни зарадваш ли с едно тестче?
InataCh  браво за спокойствието. Малко от нас го постигат.  smile3501

# 108
  • София
Добро утро  Hug

И на мен ми е много трудно ставането сутрин, особено есен/зима, когато навън е още тъмно и студено.

luba_ani това ще да е от времето  Hug

lenivik защо си се отказала от теста?

На мен Т ми се вдигна сутринта, ако се задържи така или се повиши още (по-добре), мисля да пусна Прогестерон на 22 ден, за да видя дали наистина е имало О.

Иначе нямам търпение да дойде следобед. Ще приключим работа по-рано днес, защото заминаваме на нещо като "тиймбилдинг"  Party

# 109
  • планетата Земя
Миленка благодаря за здравословната закуска  eat  Кога ще ходиш на лекар с изследванията на хормоните? Аз се отказах от обременяването с глюкоза за изследване на инсулинова резистентност.

Планувам фоликуметрия и ще ги нося на първия преглед.Денис каза,че са добре хормоните.Ниското ЛХ предполагало късна О.И да,моята О е късна уж.А като знам АГ тата колко са либерални от към хормони,сигурно ще кажат,че са страхотни.  Laughing
Ти защо се отказа от обременяването?

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 11:22 от Milena___

# 110
Здравейте и от мен!

Последният работен ден и много ме мързи. Сутрин и на мен ми е трудно ставането в 6 ч.
После събуждам детето за училище, то не му се става, мрънка, криво. ММ и той много се мота из къщи и него припирам и накрая излизам вир вода от вкъщи.

За сега спирам да мисля за бебето. Изследвания няма да правя, докато не спре хапчетата ММ. Ще си работим, но не толкова усърдно като предните месеци. БТ няма да меря, че ми писна. Само тестове за О. може да правя, че и без това имам много от тях.

Тъкмо и да поотслабна малко. На режим съм от 1 месец и съм - 7 кг. Дано още толкова поне смъкна, че са ми много.

# 111
 V V  поздравления за смъкнатите килограми
Изследването за инсулинова резистентност си го бях намислила да си го самоназнача, но дори и да ми предпишат нисковъглехедратна диета май не мога да я спазвам. newsm78

# 112
  • София
Аз сега се мъча точно с такава диета.Не съм яла хляб от седмица-две, още ме друса абстиненцията. Ям оризови макарони. Сладко също, въпреки че вчера не издържах и краднах едно парче шоколад от половинката. Но предполагам, че ще ми се отрази добре на хашимотото, на гъбичките, които все развъждам.
Днес имам ЦС точно като за овулация-като белтък е.

# 113
Да не оспамя темата, но ще ви разкажа моята идилия с кг.
Преди да забременея с бях с нормално тегло. Не че не съм искала да сваля 3-4 кг, но си бях добре. Качих 30 кг с бременността, които свалих с Дюкан за 3-4 месеца. После си ги върнах, защото робувах на идеята, че с месо се отслабва. А аз не съм месарка. Дори пилешко филе проядох, заради Дюкан. До ден днешен не съм вкусвала пил. бутче и производни, свинско месо /само кайма и салами, не често/. И така почнах да ям тестяно и сладко. И след като взех да вдигам кръвно, реших, че ще се храня здравословно с храни, които обичам. Ям грах, леща, боб, ориз, спанак, зеле, приготвени само със зехтин и малко хималайска сол. Много плодове и зеленчуци и от време на време кисело мляко и сирене. Не съм усетила месеца, които измина. Не ми тежи и се чувствам добре. Винаги обядвам и вечерям ядене със салата. Не че не ми се прияждало сладко, но няма нищо общо с предишния захарен глад. Вкусвам си по една две хапки понякога.

Много се надявам, ако имам някакви хормонални проблеми, заради теглото, да ги отстраня.

# 114
  • планетата Земя
lenivik   ,аз също си го самоназначих и излезе,че имам лек метаболитен синдром.Трудно ми е да не ям сладко,но когато знаеш,че имаш медицинска причина затова е по-мотивиращо.Струва около 50 лв изследването-обременяване с глюкоза с трикратно взимане на венозна кръв.Всеки път се изследва глюкоза и инсулин.За мен беше важно да видя на къде съм тръгнала.За да си правя хубаво сметката  Tired

V V ,имаш детенце.Не знаех  Grinning

# 115
Да, от първия ми брак. Една госпожица на 8 г., която много иска да бъде кака. Всеки ден ме пита дали съм бременна.
Настоящият ми мъж, няма дете и милия много иска, и аз също  Simple Smile

# 116
Ленивик   рано ми е за тест, мила, а и не виждам смисъл този месец от него, просто защото няма да има нищо Wink

# 117
toniliv чакаме с резултата от кръвния тест днес   fingerscrossed

Току що видях резултатите -  no cry
Някак си усещах, че не се е получило... мнооого ми е тъпо, но това е положението!
Като се окопитя ще пиша пак! Целувки и прегръдки на всички!

# 118
toniliv мила силни прегръдки  Hug Hug Hug. И няма да се даваш на лошото настроение  Hug Hug Hug. Аз не помня при вас какъв беше проблема, че са ви насочили към инсеминация, това е най-малко надежния метод, защото при него единствено се преодолява препятсвтието - влагалищна среда. В нашия случай ни казаха, че това е абсолютно безсмислено и няма да има резултат, но ни обясниха, че това е метода с най-ниска успеваемост. Не че това трябва да действа успокоително, но няма да се предаваш на тъжни мисли  Hug Hug Hug

# 119
  • София
Тони, не се тормози  Hug Ще стане, просто си се случва да не е веднага.

Общи условия

Активация на акаунт