Падат есенни листа,искаме тестове с втора черта-тема 43

• 22 065
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
V V знам, че приема на антидепресанти със сигурност влияе върху качеството на спермата, защото като сме ходили по андролози и сме показвали лошия резултат на ММ, това е едно от първите неща, които са ни питали - работи ли във вредна среда и приема ли антидепресанти или други медикаменти. Надявам се при вас нещата да са ОК и да е въпрос на време, а за либидото...нали се сещаш - арсенала с женските тайнички иии... Blush Blush Blush

Маги, много ти благодаря за включването. 99% бях сигурна, че е така, сега вече съм на 100%. Трябва само да го убедя да спрем опитите, докато приключи лечението. Той никак не иска да спираме.

# 91
V V не е нужно да спирате с опитите, може и да няма увреждане, може всичко да е наред, може и да се получи, така че вие си опитвайте, но имайте едно на ум, че може и това да ви е пречка и когато лечението му приключи нещата да се пооправят. Това обаче със сигурност биха могли да кажат само специалисти след направена СГ - пожелавам всичко да ви е наред  Hug Hug Hug

# 92
Както стана ясно е въпрос на 11 минути Simple Smile Или на взимане душ заедно
Една позната викаше мъжа й да "оправят разваления бойлер"  Joy

# 93
  • София
Може би наистина влияят. Аз също съм пила, а и имам резерв за спешни случаи и от едно хапче, сякаш ме кястрират, не искам да ме пипят въобще. Случвало ми се е, когато ги пия по няколко медеца да нямам цикъл.
Та предполагам, че освен на либидото влияят по някакъв начин на самите процеси в тялото.
Но предполагам, че пак има възможност да стане.А ако стане, се съмнявам нещо да навредят на плода.Поне така си мисля де...

# 94
# 95
Аз да ви разведря малко
http://gugegot.livejournal.com/997979.html

Ей такива бабички ще сме един ден.

# 96
  • София
Моята рибешка баба добресе е наквасила  Laughing

# 97
Аз да ви разведря малко
http://gugegot.livejournal.com/997979.html

Ей такива бабички ще сме един ден.
hahaha

Успех на всички, които гонят яйцето, аз не знам дали този месец въобще ще правим опити, защото ми казаха, че е по-добре да вкараме ТСХ в норма и тогава, но не знам дали ще удържа. Whistling

# 98
Хайде да дам отчета.Т-то е високо ,цикъл нямам, боли ме корема като ПМС .Сутрешния тест беше с хубава видима чертичка. Praynig Ще правя още един тест в събота сутринта ,ако до тогава нещата са така. Не бързам да се радвам още ,защото закъснението е само ден.Иначе сутринта се ококорих в 5:30 ч  Shocked и повече не можах да мигна,мисля че просто се по превъзбудих от теста вечерта.  Laughing
И така ....мисля си ,че в събота ще се успокоя и зарадвам истински ,до тогава си давам петъчен отпуск от притеснения ,'щото и с тях и без тях си е божа работа  Praynig Whistling

# 99
Мики, браво. Страхотен отчет. Ще се съобразя с желанието ти да не те поздравявам засега и айде да изкачаме дружно официалната добра новина Simple Smile Пожелавам ти един много хубав петък преди една още по-хубава събота.

Естлър, ти ме разби с тези бабички. Раците са май наистина тези с многото котки Simple Smile

Буци, това е добра новина, което си споделила. Стискам палци прегледа при специалиста да ви вдъхне надежда и да даде нови насоки.

Милена, за съжаление не разбирам от тези хормони и изследвания, но щом са в нормите това е добре. За съотношението е хубаво, че си информирана и имаш план за действие!

В В (на кирилица те написах Simple Smile) да и според мен антидепресантите много влияят на либидото. Виж на материала - не знам, наистина. Според информация в Гугъл обаче за antidepressant and sperm quality може и да има някаква връзка. А може и да няма. Кой знае ... но щом до 2-3 месеца ги спира, нещата дори и да имат връзка ще се оправят в нормите бързо!

Ериенн, продължавам да ти стискам палци! Имаш много готин ник, какво значи?

Сигурно изпускам някой, не се сърдете. Моят отчет е, че днес бях на консултация в клиниката, където реших да ме следят. За след един спонтанен аборт не се пускат никакви изследвания и не ги препоръчват наистина защото само стресират. Но за мое успокоение най-вероятно тя прецени да пусне разни работи дето по принцип се изследват в ранната бременост и не се променят - например генетични мутации за cystic fibrosis и сериозни анемии. И ми даде много надежда, че нищо фатално не се е случило, гледаме напред и ме чака след 2 месеца с плюс тест.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 00:07 от elenna

# 100
  • София
Елена, мерси.Ами то всъщност се чете Ирайн  Laughing От един бозав роман е, чудех се какъв да ми е ник-а и мернах книгата и го написах  Laughing Ама не съм Ирена..съвсем различно  hahaha
Мисля утре вече да ме огрее, няма мърдане. Че моичкия се трупяса да спи, утре е от 7  Tired Но утре ще стане работата и не ме интересува. Аз си правя овутестове, но нещо не виждам втора черта, кой знае кога ще е тази овулация, а вече ми е 24-и ден.
И аз ще лягам, че още ме тресе настинката.

# 101
A! Ама аз как така не съм разбрала, че има нова тема? Отварям втори ден и нямам известия за отговори и седя и сис се чудя как е възможно така да замре темата! Ей, голям съм заплес!
Но в последните 2 седмици съм се захванала с една мисия...

Мики, чудесно! Честито! Още по-наситена да е чтората чертичка в събота и ти пожелавам една спокойна и лека бременност! Simple Smile

Назад не съм чела, само тази страница погледнах, затова и няма да коментирам нищо друго! Нямам време и да чета, след 5 минути ставам, за да помогна на моето мече да се приготвя за училище.

На мен другата седмица по някое време трябва да ми дойде, за сега няма нищо, което да показва, че това няма да се случи! Simple Smile
Но както бях споменала в предишната тема, нещо съм спряла да го мисля, просто си чакам! ако не е станало нищо, отивам при ЛЛ за направление. Спокойно ми е, положително ми е и не искам да потъвам отново в лоши мисли, както правех през миналите месеци!

Успех на всички!

# 102
Добро утро! Това ранно ставане ми е много трудно. Днес температурата падна малко. Дано е само тази стойност, че не знам какво да мисля. Утре трябва ли задължително да тествам хормоните рано сутрин? Това е единственият ми шанс да се наспя, никак не искам да тичам към лабораторията в 7.30 - 08.00. Ако се наспя докъм 10 ще даде ли отражение върху резултатите?

# 103
  • планетата Земя
Добро утро

InataCh,все пак ни намери
Estlar ,какви хормони ще пускаш?За някои има значение времето.Примерно Кортизола се пуска от 6 до 8 ч сутрин,защото тогава му е пика.Но ти май ще пускаш прогестерон,нали?За него мисля,че няма значение по кое време е.Питай Денис все пак
Erienne ,никога не бих прочела така ника ти.Но Ирайн звучи интересно

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 08:05 от Milena___

# 104
Добро утро и от мен, дами Simple Smile
Миленче, благодаря за здравословната закуска Simple Smile
Естларче и мен ММ тази сутрин едва успя да ме вдигне...все още съм на автопилот и пийвам кафенце, ама след малко трябва да се стегна и да тръгвам за работа Simple Smile
Елена, много спокойни тез ХАмериканци Simple Smile но определено така е по-добре да не всяват паника и всичко ще се нареди, както трябва Simple Smile

Прекрасен ден ви желая  Hug

Общи условия

Активация на акаунт