Падат есенни листа,искаме тестове с втора черта-тема 43

• 22 079
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
Буци, има и други ранобудни. Завиждам благородно за прекараната събота. Аз... пак ще съм на работа тази неделя. Ужасно е.

# 151
Я вярно имало и други ранобудни, аз нали не очаквах и даже не съм и проверила дали някой е писал...Естларче, и аз съм на работа мила...такъв мързел ме е налегнал, че ми иде да си вдигна дисагите и дим да ме няма....амаааа не стаа Simple Smile

# 152
И аз да се намърдам в клуба на ранобудните - няма делник, няма празник  Laughing

Пия си кафенце и чакам лелката да дойде, че ме изнервя от 2 дни  ooooh!

Иначе времето в Бургас е мрачно, само за излежаване, гледане на филмчета и четене на книжка  Mr. Green Точно това смятам да правя днес  Hug

InataCh, много мило  Hug пожелавам ти да бременееш заедно с твоята приятелка  Praynig

БуциMr. Green усетих позитивния заряд в теб след един прекрасен ден, прекаран с добри приятели  Hug

# 153
Ох и на мен ми се чете ама съм си забравила книжката у дома и ще е следобед четенето...ако изобщо някой ме остави Simple Smile дано не спамя много, ама ако не е тайна какво четеш? Професионално изкривяване ми е и за туй ми е любопитно Simple Smile

П.С. Може и на лични Simple Smile

Последна редакция: нд, 29 сеп 2013, 10:11 от Буцигном

# 154
и аз това щях да попитам какво четете  Grinning
аз лятото прочетох някои много хубави романи, но сега нямам време
На всички -много успех и късмет, аз чакам да наближи О та да можем да гоним Ицето по-честичко; мъжо е много изпълнителен, много си го обичкам  Heart Eyes този път се опитвам да не се навивам за това да е този месец, за да не ми е криво  Wink
мики, много се радвам за теб   bouquet  bouquet

хубав есенен ден!  Two Hearts Другата година по това време да сме с количките хихи  newsm51

# 155
Азира, и аз всеки месец си викам че няма да се навивам, ама кво да направя, че верно да не се пренавивам, да му се невидело...напоследък започвам да се чудя защо не сме природно с по-къс цикъл, а не да чакаме с месеци...това чакане си играе с търпението ми, което по принцип е слонско...иначе аз в момента чета "Шантарам" и "Списъкът на живота" ма отдавна съм ги захванала и нямам време да ги дочета...а по принцип мога да чета всичко...от фентъзи и фантастика, психология, исторически та до сладникави /ама не чак толкова/ романчета Simple Smile

# 156
  • София
Здравейте
И аз съм на работа  Laughing Днес ми е 4-и ден, утре пак съм на работа...ще почивам само във вторник. А уж съм 2/2 график. 
Аз официално чета Детето в началното училище  Laughing Неофициално и тайно чета втора книга от Песен за огън и лед и 50 ноанса сиво. А трябвя да се стегна, че ме чака една тухла Теория на възпитанието.

# 157
Хелоу мацки  и благодаря за милите думи smile3525
Аз също се излюпих рано в 7ч ,напоследък бързо се наспивам сутрин  Crazy
Erienne тази Песен за Огън и лед няколко пъти я почвам и все се отказвам ,този стил на писане не е моя определено  Thinking
Аз си падам по исторически романи ,последно четах за живота на Катерина Медичи и много ме впечатли .

# 158
  • София
Ня мен ми харесва поредицата, защото стилът е някак по-лек.От фентъзи нещата съм изчела Хари Потър и нищо друго не можах. Толкин например ми е много досаден, направо ми идр да си прегриза вените понякога. Там светът, който е създал, историите са невероятни.Но книгите са ми безкрайно досадни. А при Песен за огън и лед някак е по-лекичко, по-смилаемо, без толкова подробности, описания, дребнавости.
Аз харесвам исторически любовни романи, но не от рода на Другата Болейн, я такива по-измислени, леки и не особено извисени.Събирам 2 серии, срам ме е да кажа бройката.

Но трябва да се поспра, че имам изпити и трябва да си чета учебниците  Tired 

# 159
Здравейте и от мен,момичета!
И този месец ме бройте при вас, както и не се съмнявах. Wink Колкото и да не съм активна, аз съм тук Simple Smile

# 160
Erienne, с теб за книги няма да се разберем. Аз освен Толкин и ЛеГуин не мога да си представя друго фентъзи, всички останали са ми... блудкави. Исторически романи - точно поредицата за Болейн е много добра, харесвам също и Трейси Шевалие. Обожавам Джоан Харис. Което не означава, че не прегрешавам с Коелю и Дан Браун, но много тайно, да не ме хванат. Иначе чета основно изследвания на тема история на религиите и изкуството.
Днес беше брутално. Температура - висока, гърди - балони пред болезнено спукване, ЦС - обилна сякаш ми е до това  Sick, болки навсякъде и умора сякаш съм била газена от влак. Споменах ли, че се разревах два пъти? Приемам съболезнования и награда за най-добър ПМС на годината.  bowuu

# 161
Приемам съболезнования и награда за най-добър ПМС на годината.  bowuu
Съболезнованията ги имаш, ама защо реши, че е ПМС? Аз май съм изпуснала нещо, но досега нямаш сякаш повод за мрачни мисли?

# 162
  • София
Естлар, Толкин е създал страхотен свят, но просто не ми стигат силите да го чета. Няколко книги съм почвала и ги зарязвам по някое време. Силмарилион прочетох почти до края(като се има предвид колко разказване и описания има), но накрая вече не можах  hahaha  Иначе истинските исторически романи вероятно с ахубави, но аз все към блудкави налитам, защото ме отпускат. Там си има любов, хепи енд, щастие и филмови моменти. А разните му тма от рода на Коелю не мога да ги чета. Опитах се една книга на този да прочета и умрях от тъпотия. Не ме блазнят книги за смисъла на живота, който трябва да прозра в думите на автора. 
Иначе покрай университета чета доста на тема психология, развитие, възпитание. 

Стискам палци това ПМС да е предвестник на нещо друго.След гадните неща винаги идват много хубави.
С моя възлюбен поработихме тези два дни, дано е имало резултат. Въпреки, че аз вече нещо спрях да чакам резултата.Вече не ме учудва или изненадва неприятно като ми дойде  Rolling Eyes

# 163
Елена, казвам, че е ПМС, защото нямам основания да твърдя, че е друго. Ако не е ПМС, с радост ще върна наградата.  Laughing Ще се разбере след няколко дни, до края на идната седмица трябва да ми дойде, по мои изчиследния - в събота

# 164
Естлар, не е ли рано за ПМС? Аз имам усещането, че се е получило при вас. Ако позная, чакам виртуална почерпка -диетична  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт