Падат есенни листа,искаме тестове с втора черта-тема 43

• 22 081
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
Добра вечер, дами Simple Smile
Аз днес май се преуморих след вчерашната почивка и както си и помислих не ме оставиха да си чета книжка и да си отпочивам! Но и това ще дойде, те книгите няма да избягат! Толкин е добър, но Роулинг и Хари-то по ми допадат и на мен! Е определено Властелина е класика и се чете като приказка за лека нощ  Crazy абееее книга да е Simple Smile
Естлар, Erienne стискаме паци....пък каквото сабя покаже Simple Smile
Еленче ти как си мила? Всичко наред ли е? Тестовете как са? Какви са им показателите?
Тоито  Hug

Ние чакаме О до седмица - две и почваме да действаме от тази вечер Simple Smile хихих   Embarassed

# 166
  • планетата Земя
Естлар,Аз имам усещането, че се е получило при вас

+1  Heart Eyes

Мацките,ходили на фоликуметрия,колко дни преди предполагаемата М е хубаво да отида за първи път? С БТ и тестове засичам О на 16 ти-18 ти ден.Цикълът ми е с продължителност 29-32 дни

Преди 5 години отидох на 9 ти ден на МЦ.Нямаше нито един доминантен фоликул.Известно АГ от Пловдив заключи,че нямам О.Не ме извика отново,беше сигурна.След 21 дни видях  двете чертички.Станало е точно в този цикъл,в който уж нямах О.Явно съм била с късна О или и аз не знам как да си го обясня.Та сега се чудя кога да отида.9-10 ти ден е стандарт,но ако пак ме отрежат  Confused

Последна редакция: нд, 29 сеп 2013, 23:04 от Milena___

# 167
Миленка - на фоликулометрия се тръгва на 3ти, най-късно 5ти ден! Когато аз ходих, ме извикаха на 3ти, но аз не успях, можех на 5ти и ми казаха, че не е проблем, но след това вече може да е късно! Wink

# 168
  • планетата Земя
но след това вече може да е късно! Wink

Късно в смисъл О да е минала?При мен е късна О.Едва ли ще е изпуснато нещо.На 9 тия ден ме натириха,а на 3 тия не знам просто  Joy Едва ли О е минала до 9 тия ден  newsm78
Ами,аз ще се изтърся на 10 я пък,пък каквото такова.

# 169
Миленка - на фоликулометрия се тръгва на 3ти, най-късно 5ти ден! Когато аз ходих, ме извикаха на 3ти, но аз не успях, можех на 5ти и ми казаха, че не е проблем, но след това вече може да е късно! Wink
Да, и аз някъде четох, четох една статия с подробни обяснения за ФМ и ми направи впечатление, че от много рано се започва, но и аз няма да го спазя! Не знам дали така изследването ще е реално, но..., а и лекаря ми каза да ида след 10 ден! Confused Вече не знам какво да правя, писна ми да сменя лекари, а и този уж е най -добрия в града.
Миленка, стискам палци за ФМ и аз ще ходя във вторник! Praynig

# 170
Оооо, Естлър, никакви награди не приемай, че да не се налага да ги връщаш после Simple Smile

Буцииии, аз съм добре. Изследванията още не са излезнали. От Овулация няма и помен още при мен, но имам напредък с това, че тестовете за бременност вече не са положителни, а на тези за О се появи бледа чертичка. Дано се насити. Ама ние така или иначе този месец мисля, че няма да се възползваме честно казано защото искам да ми дойде и чак тогава да почваме с нов цикъл и нов късмет Simple Smile

# 171
  • София
За фоликуметрия, не мисля, че до 9 ден би имало овулация.Просто явно си има неща, които могат да се следят от рано.Целият процес от менструация до овулация. Моят лекар също ме вика на 5-и ден някъде, за да проследяваме през няколко дни. Наскоро четох за дължина на цикъл и дали може да се забременее по време на менструация, та посочваха като най-ранно време за овулация около 10-и ден.

# 172
  • планетата Земя
3-5 ти ден броят антралните фоликули,ама хич не ми се ходи толкова много пъти  Mr. Green

Аз сряда или четъртък уж.Още не съм запазила час .Ще си пишем какво казват докитата,че те понякога ги ръсят едни  Crazy

# 173
  • Айтос
Привет момичета! Писах 1-2 пъти в предишната тема и тъй като този месец пак няма резултат се завръщам... Решила съм да ида на СЕРИОЗЕН доктор, ама не знам кой?! Даже и не знам какво да си искам. Имам ПКЯ Sad Два месеца пия инофолик, ама нищо не проработи там долу, даже и овулация не можах да засека този месец. Започнах да меря и БТ, но все някакви ненормални къдрави стойности, сигурно не го правя како трябва. Та сега не знам и кога ще ми дойде М. Поръчах си инозитол и бял равнец на таблетки от iherb и ги чакам 3-та седмица, мисля да си взема и М2-ТОН, но много противоречиви мнения прочетох. Та... ако можете да ми препоръчате добър специалист в София по моите проблеми, ще съм ви благодарна.
Успех на всички ви!

# 174
3-5 ти ден броят антралните фоликули,ама хич не ми се ходи толкова много пъти  Mr. Green

Аз сряда или четъртък уж.Още не съм запазила час .Ще си пишем какво казват докитата,че те понякога ги ръсят едни  Crazy

Aми аз "хващам последния влак", мисля че дори във вторник или сряда трябва да се пукне фоликула, ако въобще имам и се пука де, но ще пробвам все пак. Ако вторник ми е деня на овулацията и преди това не е наблюдавал фоликулите, ще може ли да ми каже все пак дали имам О.или не? newsm78 Закъснях доста, но с моя късмет - два почивни дни, после за понеделник нямаше час и така. Ще обменим информация, непременно! Wink

# 175
  • планетата Земя
Рости,след О може да види жълтото тяло т.е не е съвсем изгубена кауза да те види дори след О

Red_Iff ,за тази диагноза съм чела,че се преборва с подходящите медикаменти и читав лекар.Започни да четеш в нета кой какво е правил.Дано да намериш твоя лекар

# 176
Миленка, в началото на цикъл се ходи да се види дали няма задържани неспукани фоликули от предния път, така че е задължително. Също по броя дребни фоликули, които започват да растат преди да се появи доминантния се преценя яйчниковия резерв.

# 177
Спинкате ли? Спинкате ли?
Estlar, ама не бързай така бързо с този ПМС, може пък и друго да е! Simple Smile  Hug Praynig

На май нещо се опитва да ми дойде...2 дни по-рано, което лееекичко ми навява мисълта, че цикълът ми отново започва да си прави шеги с мен! Бях се засилила да се обадя на ЛЛ, обаче днес тук е почивен ден и ще трябва да изчакам до утре! Не че имах надежди, ама... дори и така не е приятно като се яви госТАТА (племенникът ми така казваше като малък)...

И така, мацки, и аз тръгвам по доктори от този месец!

Хубав ден и приятна седмица на всички!

# 178
Добро утро и успешна седмица!  bouquet

При мен О мина тези дни! Този месец беше пробен след К!
Тоито, съжалявам за лелката!
Милена успех на ФМ!
Успех и на всички останали момичета! Simple Smile

# 179
Пак кафе без закуска

При мен днес сиптомите са вече по-леки, така че въпреки високата БТ започвам да губя надежди и за този месец. Ще стане ясно до няколко дни, наближава време за лелка или + тестче. Четири пет дни, ще ми се сторят като два месеца, сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт