Падат есенни листа,искаме тестове с втора черта-тема 43

• 22 088
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
  • планетата Земя
Добро утро в тази мрачна сутрин.Успешна и лека седмица на всички .

Даниела,благодаря за кафето
Estlar,благодаря за закуската

Пак кафе без закуска

Някои не закусват  Wink

И така, мацки, и аз тръгвам по доктори от този месец!

Много сме силни,силни сме  newsm18 newsm18 newsm18

# 181
Добро утро и от мен!
Естлар - благодаря за закуската! Надушвам нещо хубаво при теб Simple Smile  Praynig
Миленка - не, няма да е късно, защото и моята О не идва по-рано от 14-15-16ден, но ако искаш да ги направиш качествено, както се казва нещата, лекарят те вика от самото начало, защото целта не е само хоп и да хване нещо, целта е да се проследи целия процес, от-до, а кога ще отидеш, ти решаваш Wink 
Ред - ти самолекуваш ли се? Така ми звучи Naughty Което не мисля, че е много правилно. Лекар, добър в София, зависи, докъде или по-скоро откъде точно мислиш да започнеш. Лкеар по репрудуктивна медецина, бих препоръчала, тези при които аз ходя, а именно клиника "Малинов" Д-р Калчев или Семерджиева. Wink
ЛЕК ПОНЕДЕЛНИК, МОМИЧЕТА!  Hug

# 182
  • планетата Земя
Тоито,разбира се,че качестената ФМ е с повече ходения.Планирам сега като почна този месец,другия да го направя като хората.Пък да видим каква ще я надробя  Mr. Green
А ти от Даскалов отказа ли се?

# 183
Добро утро и от мен Simple Smile Аз днес си поспах , нали съм вече официално в отпуска  Grinning
Благодаря за кафенцето и закуската  Hug
Estlar Стискам палци скоро да се похвалиш  Praynig Тайничко всеки ден надничам графиката ти с надеждата да видиш  EFP
toito Съжалявам че гадината пак те е посетила , но нищо това ще и е за последно   Hug
Пожелавам успех на всички на които им предстои ходене по лекари . Дано да попаднете на съвестни и разбрани хора , че аз последния път бях много разочарована. И аз тези дни ще ходя отново , само чакам да ми се обадят да ми кажат кога ми е часа. Ние с мъжлето вчера открихме сезона на  Heart Eyes , надявам се че не сме закъснели , но просто той беше малко на АБ и не ми се рискуваше. Това е от мен мацки , хубава и успешна седмица пожелавам на всички  Hug

# 184
Нианка - споко, аз не съжалявам, мила! Wink В момента, в положението, което се намираме, колкото повече се забави бебето, толкова по-добре за мен  Embarassed мъжо не иска, но това е положението.
Миленка - не, че съм се отказала, но просто така се наложи. Няма как да ходя на 2места едновременно, едно е обърквацията, която ще настане и друго е разходите. Смених го за София, заради ИнВитрото, когато подавахме документите, после дойде и операцията на мъжо, която също беше в София, преди това и моята и така се случиха нещата ... Wink

# 185
  • София
Здравейте, момичета.
Аз днес ПАК съм на работа. Много ми е изморено вече.А и снощи ме изнерви половинката отново.
Нямам търпение за заплатата утре, да си пусна T3 и T4 , да отида на зъболекар.

# 186
Здравейте и от мен  Hug
И ние снощи открихме сезона  Embarassed
В четвъртък сме на лекар и нямам търпение да чуя мнението на доктора...искам да знам че правим нещо по въпроса, а не знам ако каже че и аз трябва да отида с техните часове за година напред как ще се справим ама ако трябва и клиниката ще сменим...ама няма да го мисля от сега! Естларче, стискам палци, мила резултата да е най-дългоочаквания Simple Smile  Hug

На всички желая усмихнат ден и сбъднати мечти Simple Smile

# 187
Момичета, малък съвет от миналите през подобно нещо. Д-р Семерджиева ме помоли да отида на първи ден от цикъл, което обаче ще е, както се очертава, или петък или събота, ако е събота, предполагам записвам час за понеделник, а ако е петък, дали ще успеят да отреагират навреме с час? Иначе става четвърти ден понеделник, а тя изрично каза първи. Никога не съм ходила на първи ден, то е едно кървене обилно, чак срам ме хваща като си помисля, нали не се преглежда с вагинален в тези дни?  Embarassed
Та въпросите ми са два. Как става със записването на часове в последния момент в Малинов? Успяват ли да отреагират навреме? Не искам да записвам предварително, защото не се знае знае ли се, а след това срамота да отменяш. И как точно преглеждат ехографски този ден?

# 188
Здравейте на всички!
Аз съм съвсем нова във форума и идвам с конкретна цел - аз също вече искам бебенце и затова се записвам при вас.  Rolling Eyes
На 28 съм и за първи път започваме да правим опити. На последния преглед пряз лятото всичко беше наред и гинеколожката ми каза, че другия път ме чака бременна  Laughing
Имам хашимото, което съм овладяла до този момент и TSH ми е под 2, както би трябвало да е.Исках конкретно да ви питам за някои неща, като по-опитни:
- Не съм започнала още да пия фолиева киселина - има ли значение каква да си взема?
- Какви тестове за овулация според вас са най-надеждни, защото имам късна ову около 18 ден и искам да потвърдя за себе си поне този месец.

На всички желая 2 чертички и много спокойствие и усмивки!   bouquet

# 189
Здравейте момичета   bouquet

Аз отново изпаднах в лееека нередовност  Blush не съм писала бая време, но - ето ме! Тук съм  Peace

Monik@, пожелавам ти успех! Дано много бързо да си тръгнеш от темичката и да се присъединиш към бременелките в отчетните теми  Peace Относно тестовете за О. - аз самата съм ползвала много малко (само три месеца) тестове на Овю - харесаха ми. Мисля, че са доста точни. Другите момичета да споделят също впечатления.

При мен нещата са силно объркани и честно казано, отказвам се да гадая и да се главоблъскам повече. При цикъл 28 дни, днес започвам 33-ти ден... до тук добре. Обаче вчера от какъв акъл, реших - ще правя тест. Имах тук един вкъщи, ама не се сетих да го направя сутринта, ами пообяд. Бях обърнала вече сигурно литър и половина вода. Разбира се, тестът нищичко не показа. Контролната линия също беше една такава... блудкава. Много ми се искаше да имам хубави вести днес - моето мило съпружеско тяло има рожден ден точно днес. Ето такъв подарък ми се искаше да му подаря  EFP

Объркано ми е, защото нямам никакви ПМС. Абсолютно никакви! Принципно си имам проблемни гърди, силно болезнени преди цикъл. Освен това някой път като ме почне още от О., та чак до третия ден от цикъла - болезнени, чувствителни, подути  ooooh!
Този път няма такова нещо. Няма и болки в корема или кръста. Нито в яйчниците. Не разбирам какво става  Sick През живота си нямам месец, в който да не съм имала цикъл. Случвало се е да подрани или закъснее с един-два дни, но винаги силно изразени ПМС.

Днес се замислих дали да не си пусна един кръвен тест. Обаче не знам как става. Трябва ли да е на гладно сутрин? Или може по всяко време? Къде да ида да го направя? И има ли смисъл, щом теста от вчера показа отрицателен резултат?  newsm78

Много ми се иска и тайничко се надявам да има причина, добра причина за това закъснение. Но вече не смея да се навивам, защото от 1 година насам все се разочаровам  Cry А и четейки разказите на други бременни момичета, аз като че ли нямам никакви симптоми. Дори "предцикълни".  Sad

# 190
  • София
Monik@ добре дошла  Hug Пожелавам ти успех  Peace Аз вече втори месец ползвам тестове Овю. Други не съм ползвала и не мога да сравнявам.

Розово мляко и аз бях така преди три месеца. Редовен цикъл, винаги ясни ПМС. Да ама онзи месец нямаше нищо подобно, никакви симптоми, никакви оплаквания и никакъв цикъл до 32-ри ден. За първи през живота си правих и тест, следобед, естествено "-". Разочаровах се и си зачаках М – след 2 дни дойде. Ако искаш утре си направи тест с първа сутрешна урина. Пък тогава ако има нещо и кръвен. Стискам палци да се е получили и скоро да се похвалиш  Hug

# 191
Monik@ добре дошла  welcome  За фолиевата киселина най-добре Неофолик мета
За тестовете за овулация Овю
Розово мляко  мисля, че elistoilova  те го е написала добре
elistoilova  страхотна БТ дано да не пада
Estlar  графиката ти е супер. Има надежда  fingerscrossed
@Daniella@  започва голямото чакане  Wink

# 192
Estlar за Д-р Семерджиева не знам, но за Д-р Калчев ти пиша, че винаги намира 10-15 минути да вмести някого. При мен акушерката, с която си комуникирах ми каза, като ти дойде ми звънни веднага и ще ти кажа кога да дойдеш. Дойде ми в неделя и и звъннах, в понеделник бях на преглед.
Не се притеснявай, има си кръв вярно, но те са свикнали и на мен притеснението ми трая само няколко секунди. Така, че действай, както са ти казали  Hug

# 193
Monik@ Добре дошла и от мен   bouquet Пожелавам ти в най скоро време да видиш двете чертички и да се преместиш и друга темичка Simple Smile Относно тестовете за О аз ползва Овю и съм доволна  Peace
Розово мляко и от мен имаш стиснати палчета да видиш скоро двете чертички  Praynig Иначе закъснението може и да е от смяната не сезоните , нищо не се знае. Най добре както са ти предложили момичетата утре с първа урина направи друг тест.
При мен момичета голяма скука днес... уж исках да излизам в отпуска а то ... да се чуди човек какво да прави в това лошо време. Честно да ви кажа това време си е само за ...  luvbed  Blush но милото е на работа. Преди малко си направих теста за О и мисля че вече е отрицателен ама хайде и вие да си кажете мнението Simple Smile
Скрит текст:

# 194
Маги, благодаря за информацията. Аз нямам телефоните на акушерките и на лекарката, а само на рецепцията, ама така или иначе в петък от БТ ще знам дали ще ми идва уикенда и ще мога да запиша в понеделник, а ако дойде в петък - директно същия ден. Благодаря ти още веднъж.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт