Падат есенни листа,искаме тестове с втора черта-тема 43

• 22 095
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
Много ви благодаря момичета ! Много сте мили !

Розово мляко: Стискам палци за положителен резултат, особено в този ден!

# 196
Здравей, Моник@, добре дошла и не се задържай дълго тук! Макар че компанията е супер приятна.

Розово мляко, ник-а ти ми напомня на едни млека от детството в найлнови пликове с вкус на ягода Simple Smile. Стискам ти палци за положителен резултат!

# 197
Niana, благодаря за палчетата  Hug А относно твоя тест: изглежда ми точно толкова наситена втората черта, колкото е била и вчера. Обаче аз самата трудно преценям интензитет на цветовете  newsm78 Затова тези тестове за О. са ми такава велика загадка  Blush

Monik@, благодаря и на теб за палчетата. Дано, дано, дано!  Praynig

Днес тест няма да има. Утре ще е. С първа урина, както си му е реда. И без друго ходя в тоалетната през 25 минути, сигурна съм, че в момента нищичко няма да хване (ако изобщо има нещо за хващане). Продължавам да се чудя, къде остават ПМС в цялата работа?  newsm78 Ако ще се връща лелката, трябва да започнат. Чела съм, че и в ранна бременност също присъстват. Това чакане ще ме убие  Laughing  Joy

Elena, има нещо общо, да...
Скрит текст:
Тези млека бяха разкошни! Много ми липсва такава напитка. Ако някъде открия, ще си накупя цял стек  Joy Всъщност, обаче, името идва от съвсем друго нещо. Още в гимназията, с един мой много добър приятел се събирахме на  нещо като "чаено парти", но вместо чай - мляко. Аз обичам много мляко с какао. Но го приготвям по един много особен начин, който всъщност кара млякото да изглежда розово. Така остана приказката: "На парти с Розово мляко"  Tada
Благодаря ти, че за мъничко ме върна в тези хубави времена  Hug За момент забравих за тестове, Лелки и ПМС  Laughing

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 16:52 от Розово мляко

# 198
Дааааа, дойде си ми родата, а с нея ме натисна и онова супер депресарско настроение...
Седя си и си умувам...
Надявам се да мога да запиша час при ЛЛ за сряда, за да не ходя със сина ми, но ако кажат, че има нещо за утре, отивам веднага!

Знам, че веднага ще ме засилят за клиника по фертилитет, а се чудя дали не е по-правилно гинеколог да ме види първо, да речем за киста?
Племенницата на моя позната "помагала на жени да забременеят", каквото и да означава това, та се чудя дали пък да не и позвъня утре и да я попитам за какво баш да се боря, че хич не ми е ясна системата тук. Но пък ми е толкова неудобно да занимавам хората със себе си...

Пуууу, да му се невиди...

Извинете ме за глупавия пост, но предполагам ще ме разберете, всички сме минавали през този етап, че и не веднъж...
Поне съпругът ми си идва другата седмица, та малко да се поразведри обстановката!

# 199
  • планетата Земя
InataCh ,в клиника по стерилитет не е лошо.Там ще те гледат на ехо със сигурност.Нали пак си бачкат АГ та,но са ориентирани към забременяване.А не както масовите,следене на бременност и израждане

Розово мляко
,утре тестче и чакаш да ти дойде.Случват се такива аномалии като се почне бебеправенето

# 200
Я, ама как хубаво съм го казала "клиника по фертилитет", извинете ме, но си го превеждам буквално от английски и се чудя защо така не ми звучи, а как да ми прозвучи като то е съвсем обратното на нашият си хубав език! Simple Smile

Да, Милена, и аз това си мисля, обаче в тези клиники тук те започват с едни тестове, едни чудеса и ти свалят кожата, но пък от друга страна, ако има някакъв проблем, то и гинекологът пак при тях ще ме прати...

Харесах си една клиника, която се занимава и със следене на бременност, гинекология и т.н. но и стерилитет, та смятам за тях да потърся направление, защото тук трябва направлението да ти е конкретно за съответното място или лекар, не знам в Бг как е! Освен това ми е и много близо, та май към тях ще се насочвам...
Спирам да пиша, че ще ме изгоните накрая! Simple Smile

# 201
InataCh, разбирам те за клиниките защото и тук е точно така положението със изследванията и специалистите. Може да се преведе и като репродуктивна клиника иначе на български, предполагам. Пожелавам ти скоро да откриеш лекар, който да ти назначи правилните изследвания и да ти помогне.

# 202
Розово мляко - стискам палци в положителна насока!
Ината - че какво има лошо в специализиранби клиники?  newsm78 Преди и аз реагирах така, но сега съм на мнение, че по-добре там, отколкото при обикновенно АГ, със сигурност, когато става дума и за забременяване, а не просто за гинекологичен преглед. Wink
Моника - добре дошла, и дано скоро видиш желаните чертички Wink

# 203
Здравейте, сладурки!
Колко много сте изписали тези дни! Аз се занимавам с първокласника, пишем домашни и се забавлявам с него. Много е старателен, прилича на майка си! Mr. Green
На 03.10. съм на преглед и се надявам всичко да е наред! Praynig
Стискам палци на всички не чакащи, а на тези които ги е посетила лелката - горе главата и смело на пред! Hug

# 204
А, toito, нищо лошо няма, даже си е по-добре там! Мен по-скоро още ме държи разочарованието, че преди 7 месеца ЛЛ така и не ме прати при гинеколог, за да види за какво иде реч, защото киста примерно не мисля, че променя резултатите от кръвните изследвания... И още преди да бяха излязли резултатите от изследванията ни, които се оказаха идеални, ни засили да си търсим клиника, та така! Тогава хем се зарадвах, че явно по-бързо реагират, хем ми стана странно, но като цяло няма лошо, даже така е по-добре, че бая време почакахме май!

luba_ani, ти обезателно да пишеш след прегледа! И разбира се, че всичко ще е наред! Simple Smile

Няма да досаждам повече, отивам да лягам! Simple Smile
На вас хубава вечер! На които им е ред за любовни приключения, да са им сладки и резултатни!  Wink

# 205
  • планетата Земя
InataCh ,о,това,че ще плащате разбира се,че променя положението.Мислех,че е безплатно.Тогава разбира се е по-добре леката артилерия-прегледи за установяване на О,спермограма и ако искочи нещо е ясно.
Интересно ми е какви изследвания ти пусна ЛЛ?
И най-сигурният ви вариант е като си дойдете да направите всичко това в БГ-хормони,спермограми

ЛюбаАни,всичко ще е на шест

Аз имам час за Аг в сряда в 17 часа.Надявам се да можем да направим някаква фоликуметрия.Ще си нося хормоналните да ги погледне и заключенията от прегледите миналата година при нея.Между другото, благодарения на интернет навсякъде си ходя със съответните готови изследвания и ме гледат странно  Laughing

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 18:29 от Milena___

# 206
Здравейте сладурки  Hug

Днес бях на ЖК бебчо е добре  Flutter не ми каза пола затова ще ви поръся с неопределен прашец  Grinning  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 207
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79
diksi, мерси за прашеца!
Люба ани, всичко ще е наред! Simple Smile
Моник, добре дошла и успех!

П.П. Някой гледали Петя Буюклиева как обеснява на Дичо, как се правят деца ??? Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 19:48 от rossti08

# 208
Добре дошла Моник, дано не се задържиш дълго тук  Hug
Дикси мерси за прашолячето Simple Smile и неопределено го приемаме с наааай - голямо удоволствие Simple Smile
 newsm75 newsm79 newsm28 newsm75 newsm79 newsm28
Милена мен заради интернет са ме кръстили "доктор"...викат ми еее ти па все всичко знаеш и даже ми се сърдат понякога, като им давам повече от необходимите съвети...ма ако не им кажа пък после ще се чувствам виновна ако стане нещо и аз не съм предупредила...
Ината  Hug всичко ще се нареди точно така както трябва да е...
Люба, стискаме палци за прегледа...

ние май сме за бой с мойто мъж...сега му излезнаха резултатите от микробиология и се оказва май че си имаме трихомони...което май аналогично означава че и аз ги имам и трябва да ги лекуваме...някой с подобен опит да сподели мнение... ooooh! може и от тях да има аглутинация +++ на СГ и другите му там проблеми...
моля някой ако вече е минал през това да сподели...може и на лични да не спамим много!

# 209
Буци, не ога да ти кажа дали от това е проблеът в СГ, но искрено се надявам да е това и да го решите с един прост курс АБ.  Peace
Има ли някой, с когото да нечакам тия дни? Надали съм само аз тази седмица.
Ината, кистите променят хормоните, но все пак е трябвало да те види на УЗ, според мен. В клиниката ще ви обърнат повече внимание, със сигурност. Свива ми се сърцето какви пари са, но ще успеете. Вие от колко време опитвате?

Розово мляко, Моник, съжалявам, че чак сега ви казвам добре дошли. Тук момичетата са страхотни, така че сте на правилното място, ако търсите съвет и подкрепа.   bouquet Но да не се задържате много тук. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт