Падат есенни листа,искаме тестове с втора черта-тема 43

• 22 100
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро, мацки! Simple Smile

Буци, благодаря за подкрепата, и аз така си мисля, че нещата се случват, КОГАТО им дойде времето и скоро ще се наредят както си трябва! Simple Smile

Милена, абсолютно всичко ми е пуснал, ама всичко - кръв, урина и всичко, каквото може да се изследва по тях, включително хормони. Същото за мъжа ми, включително спермограма!
По думите на доктора, пък и по моите наблюдения над резултатите, всичко си е ок! Пък на мъжа ми СГ направо перфектна!
Единственото нещо, което ми беше под нормата беше Желязото, а имах и леко завишена стойност на лошия холестерол, въпреки че по това време бях 53 кила с мокри дрехи... Но това с холестерола отдавам на меките сирена, които през лятото са ежедневие в компанията на чаша винце! Simple Smile

Но, каквото и да е, ще го разбера след срещата със специалист, която се надявам да се случи скоро, защото тук за подобни неща се чака много! Първата стъпка е направена, обадих се и си записах час за ЛЛ, пък да видим! И срам, не срам, ще се обадя на моята позната, за да ми препоръча клиника, макар че тази която си "избрах" ми допада!

Estlar, опитите започнахме преди година и 2-3 месеца, на мен ми се вижда цяла веченост. И аз си мислех, че наличието на киста не може да не окаже влияние на изследванията и сега ги гледам и на първата страница е точно това - AMH, който трябва да е доста височък при кистози. При мен си е бил напълно в границите, но тогава и цикълът ми тъкмо си се беше нормализирал и изкара така няколко месеца, докато сега отново сякаш започва да се скъсява, да става по-болезнен и т.н.
Умът ми още не го побира как не ме прати на гинеколог! Утре от вратата ще го подхващам да ме праща някъде и да започваме отначало, защото предполагам, че 7 месеца по-късно ще се наложи нови изследвания да се правят!
Слава Богу, на този етап, можем да си позволим подобен разход, а и медицинската ни застраховка би трябвало да покрие голяма част от нещата. Като правихме предишните изследвания всичко ни покриха.

Мммм даааа, Розово мляко, добре дощла и дано да е за кратко, въпреки хубавата компания тук!

На всички стиснати палци!
Отивам да сглобяваме ЛЕГО-нинджи! Simple Smile Бях се нагласила да ходя на някакъв спорт, ама сякаш 2-ри ден от МЦ не е най-подходящия за това, а?  Wink

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 07:12 от InataCh

# 211

За всички, които искат закуска в леглото като мен. Не искам да ставам... Днешната БТ малко ме разочарова, ако утре е още по-ниска отписваме и този цикъл.  newsm45 smile3514

# 212
Добро утро и от мен,
Естлар мерси за закуската, мила, дано температурата да се повиши или поне да остане същата, искрено се надявам и моля за теб... Praynig

Аз да ви кажа нещо не се чувствам читава...уж днес сме 9 ден от МЦ а корема ме боли ниско долу и ме пробожда и цялата съм избила в пъпки, идея си нямам от какво може да е това, може и от притеснение, може и от някакво неразположение на организма, но не ми е добре! И аз искам у дома в леглото, а за капак тея дни са ме заринали от работа и се чудя кое по-напред да свърша!

Желая /поне на всички вас/ усмихнат ден и добро настроение... Hug

# 213
  • София
Estlar, стискам палци да е инцидентно понижаването  Praynig

И на мен днес ми се понижи в сравнение с предишните дни, но все още е 37. Дано се задържи  Praynig

Буцигном, абе много странно и при мен е нещо подобно. От около една седмица съм като плондир, корема ме боли ниско долу, снощи имах пробождания, много лесно се изнервям за няма нищо.  Thinking

# 214
Добро утро и от мен

Пожелавам ви новия месец да ни донесе още много  EFP
Estlar Без лоши мисли  Hug Това с БТ може да е инцидент и още утре пак да се повиши а и като цяло не е паднала много , така че горе главата  Hug От мен имаш много стиснати палчета  Praynig
InataCh Късмет при ЛЛ и дано да ви обърнат достатъчно внимание. Сигурна съм че нещата ще се наредят  Hug
Розово мляко какво стана направи ли си тест?
Буцигном и аз имам такива неразположения от време на време и няма представа на какво се дължат , но дано скоро да се оправиш. Пък и ти предстои най приятната част от МЦ а именно  luvbed така че всичко ще е наред  Laughing
На всички желая хубав ден Simple Smile

# 215
 Hug Привет, момичета!

Niana, Estlar - разкошен старт на деня  Peace Хубава закуска и прясно кафе  Heart Eyes

При мен... няма какво да се похваля. Тест реших да не правя тази сутрин. Ще изчакам и този ден. Ако не дойде до довечера - утре сутрин ще правя. Едва се страйвам, но пък ако още един път видя самотна черта ще избухна в рев  Cry Отдала съм се на разни успокоителни мисли - ако бебчето го има, ще го видя все някога. Дори да не е днес  Laughing Това е нагласата ми към този час. Сигурна съм, че следобяд ще ме прихванат други страсти  Joy
Снощи много ми се гадеше. Празнувахме рождения ден на моето мило мъжле, но аз нищичко не хапнах. Надувах се със студен чай и рано рано си легнах - спеше ми се, та две не виждах още от 9 ч. Но и тази сутрин - ПМС никакви  newsm78

Стискам палчета на всички НЕчакащи днес момичета. На всички бебеправещи пожелавам много плодовит ден  Peace След тези обилни и проливни дъждове - нека на всички ни върви само по вода!   bouquet

# 216
оооо Нианка благодаря за хубавите пожелания, дано октомври да е хубав и приятен за всички нас и за теб най-вече, дето ни черпиш с тез хубави кафенца, за Естларчето и нейните закуски, не искам и да отварям дума Wink
Розово мляко стискам палци за теб и имам добри усещания  Whistling
Ели, при теб поне е края на цикъла и има причина евентуално да е така а при мен едва сега започва  пустият цикъл...и ми предстои О след има няма 5-6 дни, но ще се оправя /надявам се/ Simple Smile

# 217
Здравейте и от мен момичета   bouquet

И аз ще се присъединя към горните постове, като ви кажа, че тези дни съм също издута и с болезнени гърди. Почти всички симптоми на ПМС, но на 8 ден от Ц ! Много е странно. И аз като вас много се чудя от какво е, но сега като ви прочетох си дадох сметка, че може да е някакво общо неразположение от климат? Време? Смяна на сезон? Знам ли ! Но дано всичко е наред!
Хубав ден на всички ви!

Розово мляко - стискам палци за 2 чертички!!

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 13:18 от Monik@

# 218
Моник, като се заслушаш в тялото си, ще видиш много симптоми, които се появяват веднага след овулация - болезнени гърди, болки ниско долу, подуване, отпадналост, по-висока тепература. Не е от климата, от цикъла ти е. Поне аз държа рекорд с моите симптоми, имам ги всичките накуп и не си ги въобразявам от желание, защото просто са там - вече знам, че не са от бременност. Отшумяват няколко дни преди цикъл, остават само болезнените гърди и ми идва. Дължат се на функцията на жълтото тяло, което отделя прогестерон.

# 219
Estlar, да, така е наистина и аз мога да потвърдя тези симптоми след овулация. А аз сега забелязвам доста по-добре и симтомите на самата овулация - при мен се появява гадене, избиват ми ужасно болезнени пъпки по брадата (нямам ги през другото време) и до 2-3 дена след това се покачва температурата. А ти не се отчайвай за температурата - пак си е доста висока в сравнение с фоликулярната фаза.

Буци, аз всички поразпитах за никовете им, само теб май не съм. Какво е това звучно име, да не е герой от книга? (с риск голям да се изложа ако не го знам!)

Розово мляко, в тези моменти на вълнуващо (не)чакане може би си има и своя чар. Пожелавам ти да го намериш и да не изпитваш притеснения (макар че е неизбежно), а вълнения!

Ниана, никакъв форум за теб тези дни - марш в спалнята. Това е заповед Simple Smile

Този месец всичко май ми е още мега разбъркано от неуспешната бременност и все още не съм ги усетила напълно. Но то и лекарите си казаха, че кървенето не е непременно равносилно на първи ден от цикъла, затова продължавам да си чакам. И то чакам 0 не за друго, а за да се успокоя че нещата са се вкарали в някакви нормални рамки и мога да чакам цикъл скоро и да възобновяваме. Уффф, изчака ми се чакането вече. А темп. ми е просто нямам думи. Но тя май винаги много си играе нагоре надолу в първата фаза. Само дето виждам, че е по-височка от предния цикъл като цяло: http://www.fertilityfriend.com/home/helenne32

# 220
Милена, благодаря ти за коментара, за жалост се оказа няколко задържани фоликули в единия яйчник  Confused
Такова чудо не ми се беше случвало - още ми е свито отвътре.
Естлар, ти ходи ли на ендокринолог вече ?

Пожелавам ви мнооого + чета   Hug

# 221
# 222
  • планетата Земя
Грахче,може този месец да е инцидент и другия да нямаш задържани фоликули.Обаче Денис е фурия.Веднага навърза резултатите и предположи задържан фоликул

dbojidarova78 ,къде бЕгаш по тъча  Hug

# 223
Грахче,може този месец да е инцидент и другия да нямаш задържани фоликули.Обаче Денис е фурия.Веднага навърза резултатите и предположи задържан фоликул

dbojidarova78 ,къде бЕгаш по тъча  Hug

Дааааа,  страхотна е! Нямам думи за нея  Heart Eyes
Дано наистина е инцидент  Confused

# 224
grahche1, стискам ти палци да е било инцидентно и скоро всичко да се нормализира. Понякога телата ни май минават на някакъв ужасно странен режим и то точно когато не искаме!

Милена, как сииииии?

Общи условия

Активация на акаунт