Падат есенни листа,искаме тестове с втора черта-тема 43

• 21 975
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
Привет прекрасни  Hug Hug Hug - внимавайте къде се редите, защото аз така благородно  завидях на Toridim иииии ей го взе, че ме хвана близнашкия прашец  Mr. Green Mr. Green Mr. Green - пожелавам го на всички от сърце  Hug Hug Hug

# 286
Ами да се нареждам тогава и аз LaughingТо с възрастта се увеличава вероятността за близнаци,така чеее виж ме е застигнал близнашкия прашец Heart Eyes

# 287
На мен ми излезна Прогестерона: 47.80 ng/ml реф. ст-сти 1,70 - 27.

Май,май ще имаш блага вест Laughing Все пак си изчакай спокойно датата на М и тогава се тествай

И температурата като гледам......май ще има честитки  Grinning

Аз днес минах ендокринолог. Засега съм с Еутиродна форма на Хашимото. Просто казано - възпаление на щитовидната, но засега се справя с антителата и успява да си свърши работата. Поне така каза док. Засега няма нужда от лекарства.
Така, че засега това ми отпада от грижа и притеснение / смятах, че директно ще ме започне с Лториксин/.
Пуснах си и едно изследване за една специфична анемия, която има майка ми и се предава по наследство. Не се лекува, ама поне да знам има ли я няма ли я.

Остава да оправя и тия заинатили фоликули и от др. месец с нови сили да си направим едно + тестче  Heart Eyes

# 288
Добро утро от моята часова зона за всички.
Естлар, не се скофтвай предварително. Така или иначе като ти дойде (ако се случи) ще ти е гадно, няма смисъл отсега. Знам, че е много трудно. Ранните тестове не винаги са точни. Макар моята бременност да не свърши добре, положителен тест имах чак на 11 ден.

Вижте какво намерих, за тези, които говорят английски: http://www.circlebloom.com/goodies/
На целият сайт има много информация за психическата нагласа за фертилност и забременяване. Може да е полза на някои от вас, аз определено "залитам" по тези неща.

# 289
Оооо, Магии  Wink  Hug  Heart Eyes

# 290
ооооооооо grahche1  Hug Hug Hug Hug Hug как сме в това мрачно време  Wink - хайде края на работния ден е тичайте вкъщи иииии се мяткайте на мъжете иии скоро скоро да ви застигне благата вест  Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Бял ден и спокойна нощ да не видят вашите мъже, така дееее бебета трябва да правят  Hug Hug Hug Hug Hug

# 291
Добре, добре Маги...на работа още малко и после почивчица. Ти сигурно вече си позаръглила сладко коремче Heart Eyes
Някакво ми е .... много странно усещане. Сигурно заради "дизагнозата" на ендо-то.
И момичета - човека каза, че в основата на всички болести, особено на щит. жлеза / все пак за нея бях при него/стои СТРЕСА !
Така, че.....по-спокойната, или поне колкото може по -

# 292
Ей ме на и мене на отчет!
След едно хубаво премръзване по столицата се завърнахме с малко увесени нослета, но все пак с надежда в душите и сърцата...доктора ни прегледа в хубавата им клиника и невероятно но факт, минахме и на СГ и тя пак си показа същите неща както и в лабораторията в Благоевград, лоша концентрация и морфология, е подвижността беше  що годе добра /42%/ и лаборантката каза че това е добре...а пък доктора след нея каза че не е достатъчно...доктора каза че шанс за спонтанна бременност почти няма, а лаборантката каза, че има /но малък/ и за това след повечко от месец да отидем да направи ММ още една СГ в друга клиника и после да кандидатстваме по фонда...охххх напрао ни юрнаха в тежката артилерия, на мен ми записаха час при д-р Персенска за 15.11 /и да отбележим ТАЗИ ГОДИНА  Shocked / направо се опулих от учудване...та така...правим нещо по въпроса, ама пак си се надявам да си стане чудото по естествения начин и от тази вечер загонваме айцето!!! Аааааааа....сега ще види то какво е тежка артилерия....
BTW доктора каза, че операцията от варикоцеле най-вероятно ни е била излишна... Thinking

Пооплаках ви се /за което съжалявам че ви надух тиквичките/...и сега ще се юркам да готвя нещо

# 293
грахче, да, май наистина е прав лекаря ти. свали си мп3-ката за релаксация от предния ми линк. Отнема 30 минути вечер, ама наистина е страхотна. Аз имам проблем с релаксацията и стреса.

Аз си получих най-накрая резултатите. Нямам мутации за cystic fibrosis, нямам генетична анемия, както и антитела за токсоплазмоза (значи, че никога не съм била излагана на тази инфекция, което е леко шокиращо като се има предвид, че имаме 2 бивши улични котки Simple Smile). Още една причина мъжът ми да им чисти тоалетната, което идеално ме устройва.
Хормонът на бремеността ми е бил 10 миналата седмица. А тогава определено още имах много бледи чертички на теста - удивих се чак колко са чуствителни явно някои тестове. Става дума за тези от интернет, лентичките.

# 294
Буцииииииии, прегръдки. Толкова е стресиращо да се ходи по лекари, но ето - нещо се случва. Имате добри специалисти във вашия отбор! Не е хубаво, че имате неоптимални резултати, даже е гадно. Но никакво отчаяние - смело напред. Решение винаги има и вие сте на път да го намерите!!  Heart Eyes Стискам ти искрено палци.

# 295
Буцигном, не знам какво да ти напиша....то е ясно, че сега ви е тежко в душите. Радва ме, че въпреки това виждам че чувството за хумор не се е изпарило. Така и трбябва да бъде - всичко ще се нареди - ще видиш ! Искрено ме радват коментарите ти  Hug
Колко сте годишни с партньора ?
elenna, ще я погледна Hug

Ние сме на 13.11. при Владимиров. Ще си стискаме палци за едни хубави прогнози  Peace

# 296
Грахче, благодаря ти за куража, мила! Няма избор, трябва да се държа...пък и аз не се предавам лесно...търпелива съм, и ако търпението ми свърши се опирам на ината!!! Живота е борба за живот...и съм сигурна, че всяка една от нас ще победи по пътя към голямото щастие, независимо на каква цена! Прегръщам ви и ви желая прекрасна вечер  Hug

Владимиров в коя клиника беше иначе?!?

Еленка Hug благодаря ти и на теб миличка Simple Smile

П.С. Аз съм на 25 а той на 28...млади сме Wink както каза и Макки днеска, но няма смисъл да отлагаме, след като сме сигурни че го искаме Simple Smile Както споделих с една приятелка онзи ден относно жени, които забременяват без да са сигурни, че го искат на 100 % именно в момента...аз съм ГОТОВА и е сега две да ми паднат и двете ще ги изгледам и за секундичка няма да се замисля, още в началото като започнахме опитите го знаех и бях сигурна, че ще се справя, а то взе че се забави Simple Smile ама здраве да е...

# 297
  • София
Буци, няма да се сдухваш. Даже всичко е много оптимистично, защото вървите напред.Знаете проблемите и ще намерите разрешение.
Тази вечер мисля дя бъда опрашена  Joy Вече съм даля заявка, моят се предаде срещу едно пиле на грил.

И аз съм готова за дете, за близнаци, а и за тризнаци. Постоянно си представям различни моменти и си мечтая.Не искам да чакам повече.

# 298
Здравейте, сладурки!
Днес бях на преглед. Видях малкото човече!  Mr. Green Всичко е наред, вървим с няколко дни напред. Отговаряме на 9 г.с. и 4 д. Взеха ми кръв за всички необходими изследвания! Доволна съм и някак по-спокойна!
На всички ви, много, много  Hug Hug Hug

# 299
Аз си познавам силите и за близнаци няма да имам.
Буци,  Hug, поне знаете, че ще действате в някаква посока и знаете какъв е проблемът. Това е едно добро начало, а и сте много млади, наистина, така че ще станат нещата. между другото, знае ли се причината за лошата СГ? Не че съм чувала някой да си дава труд да търси причината, само за варикоцеле проверяват, май, и сигурно няма смисъл.
Ох, защо трябва да са толкова сложни нещата. Да знаете, съпреживявам с всички ви и наистина много ме боли, че нещо толкова хубаво се създава с толкова труд, пот и сълзи (и печени пилета, това много ми хареса). Стискам палци всички да се похвали скоро.

Общи условия

Активация на акаунт