Падат есенни листа,искаме тестове с втора черта-тема 43

• 21 988
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
  • планетата Земя
Ох, защо трябва да са толкова сложни нещата. Да знаете, съпреживявам с всички ви и наистина много ме боли, че нещо толкова хубаво се създава с толкова труд, пот и сълзи

От известно време и аз тови си мисля  Rolling Eyes Кофти ми е,но явно не е случайно,че не става като штракане с пръсти.

# 301
Estlar & Milena, и аз по тази тема много размишлявах напоследък особено след като ми се случи тази ужасна гадост. Не че достигнах до някакъв отговор, но сякаш се доближих до едно състояние, в което просто приемам нещата такива каквито са. Много е трудно, поне за мен.

Иначе малко ще прозвучи сълзливо може би, но и аз такива емоции си създавам с вас. Направо е странно как човек може да се сближи с тотални непознати и да се вълнува с/за тях!

# 302
Относно причината за лошата СГ, дават няколко варианта, или работене във вредна среда или преживяни някакви инфекции като тийнейджър, в случая при ММ според мен влияние е оказало прекомерната употреба на антиобиотик през целият му живот докато не се появих аз и не го убедих че има и други варианти на лечение освен антибиотиците и вредните лекарства! Интересен факт е че гледам СГ му от преди 5 години и са къде къде по добри отколкото тези от миналата година...мен това ме очуди  newsm78 за има няма 4 години резултатите стават плачевни! Ей тази причина ми убягва на мен и от известно време за нея се питам...но ще дойде и този отговор Wink
А нещата защо са толкова сложни ли  Thinking както някой малко по назад беше казал...може би защото Господ знае, че ние сме достатъчно силни, за да се справим И с тази ситуация, нали знаете и сте усещали, че когато имаш нещо, друго пък ти липсва...хармония...преди време си го обеснявах с факта, че Господ иска да ни накара да осъзнаем истински важността на родителството и създаването на нещо толкова специалано, като човешкият живот и сега се убеждавам в това!!!
Аз също съпреживявам с всяка една от вас и ви приемам като близки по съдба, с които спокойна мога да споделя проблемите и да съм сигурна, че няма да ме разберете "криво" Wink Прегръщам ви и ви желая сладки сънища и бебеносна вечер/седмица/месец Wink

# 303
Не искам да прозвуча като расист,не аз не съм такава! Яд ме е когато видя голи и боси циганчета,правят каквото си поискат,ходят кадето си поискат и то от съвсем съвсем малки.Оставят ги така да се каже да се "каляват" и това дете примерно е 4-то или 5-то на някоя циганка.А при нас нещата стоят по съвсем различен начин,ние пазим децата си обличаме ги топло за да не се разболеят и ги пазим като Орли малките си ,следим всяка тяхна стъпка само и само да не им се случи нещо лошо.И пак казвам от цигани до цигани има разлика,не искам да прозвуча расистки,защото и аз имам приятели който са от ромски произход ,но са коренно различни те са като нас .Та мислълта ми е че Господ си знае работата.
Стискайте зъби мили мой скоро ,много скоро и вие ще се радвате на едно прекрасно дете.Само имайте търпение и вяра  Praynig

# 304

Днес така, по-тъжна закуска. Не знам какво става с мен. Вчера започнаха болките, сякаш ще ми идва, запасявам се с превръзка - нищо, през нощта се будя с рев от болки, запасявам се с превръзка - нищо. Температурата тази сутрин така и не я видях колко беше, а и нямаше да е вярна, защото бях будна и се въртях поне един час.
Та така, дори в епизод 40-ти от нашия сериал развръзка няма и още не се знае категорично дали Изабелла е бременна. Добродушният принц успява да разсее напрежението с някоя друга комична сцена, но като цяло драмата се е превърнала в трилър.

# 305
Ох ЕстларJoy добро утро /добро утро и на всички останали/
Благодаря ти за закуската и за добрия старт на деня, гадно е че ме разсмиваш на свой гръб, обаче мислила ли си да напишеш книга  Thinking такива ги къдриш, че нищо чудно да създадеш bestseller Wink
Аз съм на обичайното работно място и да ви кажа зимата ни тропа на вратата...уж на юг на юг ама такъв клинч още в началото на октомври  ooooh!

Дикси, кога беше сватбата мила?! Да не би да мина  newsm78 разкажи нещо пикантно, да сменим емоцията в темата  Heart Eyes

Абе момичета къде се затри Teya  newsm78

Желая ви усмихнат ден, въпреки студа и мрачното време  Hug

# 306
Не е само Тея, която се е затрила. Фло не знам къде изчезна, Съншайн се появи да събере прашец и нищо...
Замисляла съм се да пиша, ама нямам време. Писателските си пориви задоволявам по време на уроците (уча ги как да пишат добре и да изислят приказки), а някой ден и аз самата ще измислям приказки, бива ме. Имам доста интересни събрани от ученици, писани заедно. Иначе бях измислила цяло фентъзи в тийнеджърските си години, ама то щеше да е толкова епохално колкото и Властелина, та нямаше да и стигнат нервите, бях почнала да го пиша даже. Още си харесвам историята, която бях сътворила. Сега, в по-зряла възраст бих го попроменила и бих го направила по-дълбоко, но още помня как разказах в кратце историята на една съученичка и тя ми каза, че била много подобна като развитие на историята с Междузвездни войни, само че по-готина и фентъзи, а не фантастика. Сега като се замисля, бях наблъскала всичко необходимо за добрия роман вътре. Ако някой ден се откажа от преподаването ще я напиша.

# 307
Добро утро! Елстер мерси за закуската. Дано не дойде М! Simple Smile
Милена, не се коси за яйчника, на място си е. Peace
Буцигном, съжалявам за лошия резултат от СГ. Пробвайте известно време с разни добавки, съгласувани с лекар и може да направиш бърканица да яде ТМ. Дано нещата се подобрят, млади сте!Само не се отчайвай. Hug
Дикси, и аз подкрепям твоето мнение! Peace

Мен ме гони ПМС, много съм изнервена тези дни. Лек ден момичета!  bouquet

# 308
Буцигном много сила и кураж ти пожелавам, пътя не е лек, но е важно, че сте тръгнали и не се отчайвате и поддавате на лоши настроения. Както обичат да казват специалистите в тази област това е маратон, а не спринт - бяга се бавно, че пътя е дълъг и тежък, нооо резултат ще има и той си заслужва. Горе главите тук сме всички за подкрепа и кураж, че мечтите рано или късно се сбъдват, когато човек опитва и не се предава  Hug Hug Hug

Estlar при ММ се опитаха няколко доктори да открият причината за лошата СГ - мина прегледи при 2 андролога гледаха му простата с ехограф и търсиха там проблема, пускаха му хормони, ходи на ендокринолог и тн - ноооо пък и той е над 40те, таа често и този показател оказва влияние, ние направихме всичко възможно за подобряване на картината, но никой доктор не дава гаранция дори и след операция от варикоцеле, дори и след едногодишно пиене на витамини и добавки, че картината ще се подобри. Търсят причина и в пушене и пиене - е ние и двамата нито пушим, нито пием активни туристи сме, така че тази причина се отхлърли, но често препоръчват ако мъжът е пушач да откаже цигарите и да спре алкохола при възможност и това подобровя нещата. Нов сичко зависи от това колко зле е картината.
За щастие Буци вие сте млади рано сте хванали нещата и съм сигурна, че бързо ще ги коригирате.
За ФАР съм обяснявала доста пъти тук, така че няма да спамя повече темата, ако има нещо с което мога да помогна съм насреща  Hug Hug Hug Hug Hug

На всички пожелавам прекрасен и усмихнат петък  Hug

# 309
Даниела, те тези резултати са си такива от край време и тая бърканица барабар с добавките и чайчетата си ги пие от три месеца и резултата оле мале си варира около едни и същи граници, само подвижността е що годе добра...даже сега спрях чайчетата от бабини зъби и магарешки трън, че четох някъде че е хубаво да се спират за определен период от време...та сега оставаме на бърканица и антиоксидант и други допълнения...
има и някаква бактерия /инфекция/ каза док вчера, но предпочита да я лекуваме след повторната СГ, за да може да кандидатстваме по фонда и да не би пък случайно да се подобрят показателите за толкоз, че да не можем да кандидатстваме...ще видим и при мен как стоят нещата след има-няма месец и действаме по въпроса!

П.С. Благодаря ти Маги! Имам те предвид с помощта, която можеш да ми окажеш Wink и много ти благодаря за окуражителни думи!

# 310
Обадих се на клиниката, тъй като имах капка зацапване тази сутрин, и да ми дойде до края на деня се брои за първи ден утре, в който случай съм на преглед в понеделник. Сега се чудя дали да дам едни грешни 20 лева за кръвен или да си чакам търпеливо лелището днес-утре. Супер ме нерви този цикъл, да беше дошъл да свършим маса работа днес, пък то... Щях да имам час при д-р Калчев днес, ако беше дошъл, още повече ме е яд, щях да чуя още едно мнение. Акушерката ми обясни, че клостил бегит била леката стимулация (трябваше да обясня какво ще правим). Ако това е лекото, не знам какво е тежкото. Както и да е. Да пускам ли кръвен днес? Хм?

# 311
Естлар, погледни от гледната точка на даваща съвет...помисли си, че теб те пита някоя от нас същото и си отговори на въпроса! Трезво мислеща си доколкото се отнася за другите и даваш безценни съвети...направи същото и със себе си  Hug мисля че има шанс за теб все още  Crazy а и БТ не е паднала драстично...

# 312
Нямам днешната стойност, та не знам. Бих посъветвала ако до утре сутрин няма цикъл тогава да ходя, лабораториите работят и в събота. Така евентуално ще си спестя разходите, но не и нервите.

# 313
Добро утро!
Estlar  определено ме разсмя със сценария за сапунен сериал. Имаш дарба да пишеш. Пожелавам ти един ден да се реализираш, защото е страхотно да изкарваш пари от нещо, което ти е хоби. За кръвен тест не мога да те посъветвам нищо за съжаление.
Цитат
Иначе малко ще прозвучи сълзливо може би, но и аз такива емоции си създавам с вас. Направо е странно как човек може да се сближи с тотални непознати и да се вълнува с/за тях!
Много пъти съм си мислила, че ценното на форума с теми като нашата е не само споделянето и подкрепата, а многообразието от човешки съдби, които научаваш.
Съжалявам, че нямам дарбата и аз да пиша. Можеше да напиша един роман за моя живот. smile3521
Буцигном   spoko млади сте. Ще успеете. Може би по-трудния начин, но такъв е живота.
@Daniella@  може и ПМС да е може и друга да е. Не се знае. Нали вече не се пазите.
luba_ani  браво за добрите новини от прегледа. Ще чакаме снимки от феталната морфология, ако ще ходиш.
Ели с този прогестерон и висока БТ ще ни зарадваш след няколко дни. Хайде че темата стана малко меланхолична.
И да не забравяме  smile3558
Пожелавам ви хубав петък и ползотворни ( luvbed) почивни дни
 newsm51

# 314
Здравейте, момичета!

Наистина доста момичета се затриха. Да наминат,  да кажат как са.

То и аз не пиша много, но този месец го отписвам, въпреки че ММ не иска. Ще пробваме само на 12,13 ден наслуки. Не меря Т.

Общи условия

Активация на акаунт