Падат есенни листа,искаме тестове с втора черта-тема 43

• 22 044
  • 756
  •   1
Отговори
# 315
Добро утро и от мен!
Естлар - късмет, мила! Напомняш ми на една моя приятелка, която с много чуденки, до 55ден от МЦ се усети, че дошло време, че и тест, че и до лекар и изкрещя в слушалката на телефона "БРЕМЕННА СЪМ!", а аз "ЗНАЕХ СИ!" Wink Ти вече с толкова дни не се ли водиш закъснение - 39ден  newsm78
Маги - как си, мила! Как върви бременността? Wink
Даниела - стискам палци, мила
И на всички останали, които тръпнах и за тези, които тепърва се захващат като мен Wink
Мноого ви се радвам на всички и ви чета, но просто ... вие говорите ли говорите, а аз нямам време да се намеся във вашите разговори, а и май много внимание не ми се обръща и затова по-добре да си почитам. Wink
При мен .. М свърши и с мъжо не издържахме и започнахме на ново .. макар аз да се бях заканила, че не искам дете за сега и т.н но си е Божа Работа Wink каквото дойде и когато. Wink

# 316
Нямам днешната стойност, та не знам. Бих посъветвала ако до утре сутрин няма цикъл тогава да ходя, лабораториите работят и в събота. Така евентуално ще си спестя разходите, но не и нервите.
PeaceИзчакай до утре,макар че е много трудно...Прегръщам те Hug

# 317
Аз реших да отида на кръвен. То, че ще ми дойде ясно и не, за съжаление нямам закъснение, днес е Денят планиран за нахлуването на червената армия. Реших, че поне ще разбера как дават резултатите в цибалаб, че нали в Кандиларов видях, че отчитат над 100 mlU/ml, което ми не върши работа и евентуално следващ месец ще знам дали там са поне като хората (отрицателен под 5mlU/ml)

# 318
toito  Hug Hug Hug Hug Hug затъжих се за вас, аз съм добре, нормалните неща - вече усещам прилични подритвания и им се наслаждавам, че закъсняха, отдавна очаквах да ги усетя, амаа от няколко дни вече се обаждат все още плахи и рядко, нооо ме ощастливяват с леко потупване от време на време.
Вие как сте, не спирам да ви следя, че много сте ми мили и близки, особенно тези, които се борят по-усърдно и мъчат разни проблемчета, та за това ви следя много зорко и чакам с нетърпание някоя да се похвали с така мечтаните две чертички  Hug Hug Hug

Estlar стискам палци, каквото и да си решила действай, а ние ще се молим, дано пък този е късметлийския месец  Praynig Praynig Praynig

# 319
Здравейте момичета , как сте ?

Estlar стискам палци. Не искам да ти давам напразни надежди, но и чаз бчх така. Болки все едно ми идва бягам до тоалетната и нищо. Дано и при теб е така.

Аз нямам сили да седна пред компютъра. Повръщам всеки ден . От една седмица не пропускам. Но продължавам да ви следя . С вас съм момичета. Дано скоро някои се похвали.
Чакам си втория преглед да видим сърчице , но дните минават страшно бавно. И това неведение е ужасно.

Лек ден на всички Hug

# 320
Нямам днешната стойност, та не знам. Бих посъветвала ако до утре сутрин няма цикъл тогава да ходя, лабораториите работят и в събота. Така евентуално ще си спестя разходите, но не и нервите.
PeaceИзчакай до утре,макар че е много трудно...Прегръщам те Hug
Моето рационално мнение е същото. Но както споменах в предишен пост последното което притежавам е търпение, та в тая връзка е малко смешно да казвам чакай. Но май това е по-добрия вариант. Стискам ти палци да ни зарадваш и дадеш един вид надежда на чакащите отдавна  Simple Smile Hug

# 321
ESTLAR,чакаме резултата ти!!!И се молим за теб Praynig Hug Hug Hug HugДано,дано дано...

# 322
и аз стискам палци, дано пък да си изненадана  Hug
златна, как искам и аз да имам такива причини за гадене и подобни  Party
Буцигном , радвам се че мислиш положително  Hug   
 ianayana, аз също съм много нетърпелива, направо се виждам в чудо понякога, не е само за бебето, но и това е доста на преден план; понякога стоя и си мисля как да спра да мисля за това...
Дани, късмет, ти имаше хубави положителни тестове за О...
Аз нещо се ядосвам, или ще е по-късна О или няма да има ... не меря БТ, защото не ми допада термометъра, но вероятно др месец ще го сменя; Ако не стане и този месец - ще ходя и хормони да си пусна;
luba_ani  , толкова се радвам за теб, браво на вас, как бързо растете  Heart Eyes
Ели, че хубава цифра на Прогестерона  Crazy
тоито, аз също не пиша често и не се връзвам много в разговорите, но понякога се успокоявам като пиша или ви чета ... така че не мисли, че не те четем  Hug  Гледам да не товаря милото с тези неща, този месец уж мислех да не се навивам че ще стане, после пък няколко дни ходим с оптимистични мисли ... сега пак си мисля, че няма да стане ... Иначе все още гоним Ицето, ако има такова де  Praynig Praynig и после ще видим колко ще съм търпелива ...

Иска ми се да не чета или пиша, за да не мисля за това, но когато спра да правя нещо на работа или пък вкъщи и пак това мисля ... пфууу  ooooh!

хубав ден  thumbsup

# 323
Estlar : И аз стискам много силно палци и на ръце и на крака!

Ние тези дни "работим" усилено , пък ще видим Simple Smile

Желая ви прекрасен ден!

# 324
Резултатът е отрицателен, но резултатите им излизат като хората. Simple Smile

# 325
съжалявам, дано бързо мине МЦ и отново да почвате с опитите  Hug Hug

Сетих се, че бяхте писали за ФК - аз пия неофолик мета-вече повече от половин година, давам от скоро и на мъжа ми http://www.az-jenata.bg/a/5-zdrave-i-krasota/8709-folieva-kiseli … deshti-tatkovtsi/ Не ми е ставало лошо от нея, теглото също нямам промяна - макар че в началото си мислех, че може да повлияе, сега след месеци пиене, мога да кажа че при мен -не е;
Пием и вит. Е , но само за по седмица - аз преди О  Peace

# 326
Буцигном, всичко ще се подреди! Изтъркано, ама нещата винаги си идват на мястото, важното е да се борим за мечтите си и да не спираме да опитваме!  Hug
Хайде, Estlar, дано ни зарадваш този месец! Стискам палци!

Днес летях до ЛЛ да ми сменя направлението, защото доктора, който си бях избрала, не мога да го открия изобщо! Вчера рових из нета, звънях по клиники, избрах си нова и днес им занесох новото направление, но не ми записаха час... Жената на рецепция трябваше да ми звънне, но не беше сигурна че ще успее днес... В събота не работят, та поне се надявам да не ми загуят направлението и да ми се обадят в понеделник, то и да не звъннат, аз ще ги тормозя! Силно се надявам, докато се свържем да не напълнят книгата с часовете и да трябва да чакаме още един месец до следващата почивка на мъжа ми! Когато се обадих сутринта ми казаха, че имат часове за края на октомври, което нас ни устройва...

Мен днес ме бяха налегнали едни мисли... Ама хайде да не скачам пак в дупката!

Та така! Вече си чакам мъжа! Още 3 дни и ще си е тук!
Тези дни съм като на влакче на ужасите, толкова много неща и толкова бързо ми се случват... А и другата седмица се очертава шантава...

Кой каквото чака да го дочака и съответно нечакащите да не дочкат! Simple Smile
Късмет на всички!

# 327
Резултатът е отрицателен, но резултатите им излизат като хората. Simple Smile
Каквото и да кажа ще бъде излишно Confused

# 328
Буци нее мила още не е минала сватбата ми ,на 26.10.13 г. ще е ,но вече нямам търпение.Всичко ми е готово остана само костюм на милото и роклята ми,но тя е последна за да не стане така ,че да не ми стане в деня на сватбата  Flutter

# 329
Вие имате ли си първи танц? Извинявай, но нали ми е слабост. Ние танцувахе танго на сватбата си. Ето сватбения ни клип
http://matushev.com/blog/archives/180
Може да ме видите в бяло, големи скици бяхме, незабравим ден.

П.С Само да уточня, че вече сме задобрели с танците, а и се чувствах адски странно в тази рокля.

Общи условия

Активация на акаунт