Падат есенни листа,искаме тестове с втора черта-тема 43

• 22 053
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
Вие имате ли си първи танц? Извинявай, но нали ми е слабост. Ние танцувахе танго на сватбата си. Ето сватбения ни клип
http://matushev.com/blog/archives/180
Може да ме видите в бяло, големи скици бяхме, незабравим ден.

П.С Само да уточня, че вече сме задобрели с танците, а и се чувствах адски странно в тази рокля.

Ооо, супер сте! Скоро не бях гледала по нежно клипче от това! Simple Smile  Hug

# 331
Estlar ПРЕКРАСНААА си и двамата сте невероятно красиви и дано целият ви живот да е изпълнен с много щастие и обич. Просълзи ме признавам си, толкова сте красиви и такава обич и уважение лъха от вас, чеееее.... нямам думи. Пожелавам скоро ново попълнение да изпълни с още повече щастие семейството ви. И на всички тук го пожелавам от все сърце  Hug Hug Hug

# 332
Вие оставете, аз се насълзих. Понякога забравям, че това е най-важното. Виждам и близките ни хора на някой друг кадър между тези с нас и ми стана едно... Толкова неща се случиха от тогава и с тях и с нас, а са минали 5 месеца.

# 333
като го гледах ми идва само на ума-колко сте нежни, много ми хареса клипа и ми стана много мило, много хубава двойка сте  Heart Eyes  Hug

# 334
Estlar, ох колко сте прекрасни! Много нежни и хубави! Пу-пу! Все така да сте любвеобилни един към друг! И на мен доста емоционално ми подейства, просълзихте и мен!
Подсети ме, че не сме си гледали нашето филмче от сватбата от мноооооого отдавна! Май е време за прожекция! Всеки път от сърце се смеем, беше голям купон! Simple Smile

# 335
Леле колко сте хубави ! Клипчето е приказно! Разкошни, щастливи и красиви Simple Smile

И ние с моя мъж се оженихме(преди 2 месеца) и скоро си чакаме клипчето. Обвзе ме носталгия като видях вашето Simple Smile

# 336
Здравейте,момичета!И аз да се запиша в темичката!Нямам много време на последък да пиша,а и няма с какво да се похваля.Чакам си двете чертички и се надявам..

# 337
  • София
Estlar,  много нежно клипче, а вие сте страхотни  Heart Eyes
Стана ми едно такова мило докато гледах.

Ние в понеделник ще празнуваме 1 месец и още нямаме видео от сватбата, но за сметка на това гледаме снимките непрекъснато  Crazy

# 338
Ооооооо Естлар толкова нежно клипче,толкова роматика и нежност,прекрасни сте .
Надявам се и на нашия първи танц да е толкова красиво,като знам моето мъжле колко го бива хахаха

# 339
Estlar Такава топлота и нежност  newsm76  Heart Eyes

# 340
  • София
Естлар, прекрасни сте. Клипът е много красив.
А аз не съм фенка на сватбите, по принцип  hahaha
Сестра ми ти е адашка  Laughing  
Днес колко ми се яде  Shocked А нали съм на специална диета и цял ден се мъча. Рано ми е за ПМС, овулацията беше преди 3 дни.
Сега имам половин шоколад и една консерва с пастет от сьомга и от 2 часа седя и се хипнотизирам да не ги изям и да си лягам.

# 341
Erienne, подейства ли хипнозата, все още ли имаш консервата и шоколада? Wink

Добро утро, момичета, хубав уикенд на всички!

# 342
Добро утро и от мен!
Последните 2нощи за мен бяха кошмарни .. сънувах пълни глупости, в които не виждам смисъл или поне не искам да влагам такъв. Дано ми е за последно, че ще лудна. Simple Smile
Хайде, скоро няма ли някои, които да ни зарадва с положителен резултат. Wink
Ериене - на каква диета си?

# 343
Добро утро дами Simple Smile

Естлар Съжалявам за отрицателния тест  Hug ,но въпреки това графиката ти е супер и мисля че в най скоро време ще видиш двете чертички  Hug А клипчето ви  е страхотно , много е нежно  Heart Eyes
Аз не съм ви чела много обстойно няколко дни понеже бях на гости .Като цяло при мен няма нищо интересно , вчера трябваше да съм на лекар , но ме отложиха за днес та.. дано всичко да е наред. Мисля че О ми мина , но все още нямам повишение на Т та дано днес разбера как е положението. Това е от мен пожелавам ви хубав и усмихнат ден напук на лошото и студено време Simple Smile

# 344
Здравейте и от мен Simple Smile
Естларче, напрао ни УТЕПА /както се казва в нашия край/ с този клип...безмълвна съм пред любовта, която лъха от вас...е ще си призная и мен разплакахте... Hug
Ниана благодаря за толумбичките /кафе вече съм пила, така че го преотстъпвам на някой друг/ Simple Smile
Червенокоске...и ние много много нямаме с кво да се хвалим, ма присъствието е важно...наминавай по-честичко Wink

Желая ви хубав ден, мили мои Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт