Падат есенни листа,искаме тестове с втора черта-тема 43

• 22 080
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Здравейте
Toito, спазвам хранителен режим уж-без глутен и соя и разни други неща. Но издържах и не ги изядох тези неща  Laughing
Мен нещо много неприятно ме боли долу. Не вчера..значи онзи ден  newsm78 правихме секс с половинката и имаше съвсем малко кръв.Но не като да ми дойде(редовно ми идва по време на такова нещо), а леко мацнато на едно място и нищо друго. И днес едни гадни убождания ли..не знам как да ги нарека.
А не може да ми идва, преди няколко дни беше овулацията.
Аз излизам да пращам картички(ново хоби си измислих) , да си купя нещо и довечера съм на среща на класа  Whistling Crazy Ще има надцакване и "А пък аз..."

# 346
Естларче, Hug Hug HugПрекрасно семейство сте,обичайте си винаги така, а за клипчето и танца нямам думи...Прелестно...Върна ме и мен в спомените за сватбения ми ден-НАЙ-прекрасния в живота ми Simple Smile

# 347
Ериене - как успяваш, мила? Аз не мога! Единствено от всичко - от 4-5м съм ограничила приема на хляб, понякога си похапвам, но то е много рядко! Но друго - не мога!

# 348
Аз нали съм пекар по хоби, точно от хляб не мога да се лиша. Не ми е повлиял на килограмите, но е истина, че ям в такива количества само домашния хляб. От купешкия може и да се пълнее заради всички глупости, които вкарват в него, той никога не ми е харесвал на вкус, така че не съм яла толкова много от него.

Благодаря на всички ви за милите думи, поне ме видяхте какъв съм шемет и в реалния живот. Simple Smile Аз днес съм се мобилизирала с мислене на стратегии, отново. Поисках второ и трето мнение по въпроса за стимулацията. Все пак при мен се доказва наличието на овулация, по всички критерии би трябвало да не се налага такава. Ще видим какво ще кажат.

# 349
Щом имаш такава? Защо ти е стимулация?  newsm78

# 350
Имам някакви проблеми с първата част на цикъла, хормоните не са в ред и получавам зацапвания, които не са овулаторни. Евентуално това наистина би могло да вкара нещата в релси, предполагам, не съм специалист. Ама очевидно не стават нещата естествено, де. Може да е лошо качеството на яйцеклетките ми, (високо ФСХ) и тогава наистина стимулацията може да помогне много.

# 351
  • София
Toito, трудно успявам. Аз обожавам сандвичи и всякакви тестени неща, около работата ми все такава храна има. Та ми е много трудно.
Успявам с храна от вкъщи-салати и разни варива от кафяв ориз, елда, киноа.Много са гадни, имат един специфичен смръдлив вкус. И съм все гладна, явно съм пристрастена към глутена или и аз не знам какво. Мисля сега да се пробвам да си изпека някакъв кекс или нещо подобно от смляна елда  Rolling Eyes Да видя дали няма да е по-вкусно.
А нишесте има навсякъде, аз затова не съм го "спряла", защото все пак ям кисело мляко, сирена, пия кафе...а слагат нишесте навсякъде.
И соята трябва да спра, при нея май е по-лесно  Rolling Eyes Въпреки, че и тя е навсякъде.
И още като изяждам последната хапка се усещам, че все още умирма от глад, а трябва да имам 4 часа пауза между хранения и не трябва да гриза нищо(ядки примерно или някакъв плод). И някои плодове спирам, мога да ям само ягодки, малинки, къпинки  Tired Пък аз не съм им фенка. 

Естлар, ти може би си писала, но с какво ще ти правят стимулацията  Rolling Eyes ? Моя позната си биеше инжекции и забременя още първия месец(след 3-4 години ходене по лекари).

# 352
Не знам конкретния препарат все още.

# 353
Естлар - мога да ти кажа само да внимаваш с това, относно стимулациите. Моя позната, залухана в това какво да прави и как по-бързо да забременее, беше склонна на какво ли не, само и само .. и на всяка цена. Без да поиска мнения на добри специалисти или поне няколко. Тя имаше О., нещо в нея не било наред ... казаха и че при стимулация, нещата ще се оправят. Не се сещам с какво точно са я стимулирали, но след всичко това тя наистина забременя, след 7м мъчение, но се оказа, че тогава проблема не е бил в нея, а в мъжа и, това се случи, когато той регулира проблема си. Сега иска второ дете, но се оказва, че тя изобщо не Овулира, и че тези стимулации при първата бременност са я овредили наистина този път. И се "бие" с акъл какво да прави ..
Така, че .. мисълта ми е - направете всичко необходимо, не само със себе си, но и с партньора и се уверете, че това наистина е доброто за вас! Wink
Ериене - спокойно, мила .. не си единствената, която не успява Simple Smile Но поне е важното, че успяваме донякъде

# 354
Estar, страхотни сте! Пожелавам ти много догодина вече да бъдеш горда мама! Hug
Diksy, колко си напреднала вече, все едно беше вчера, когато се похвали. А на теб пожелавам един незабравим сватбен ден и едно здраво бебче на финала! Hug
При мен нищо ново. Лекарят каза, че имам спонтанна овулация, което е супер, но все още нямаме всички парченца на пъзела, както се изрази той - спермограма и снимка на тръби, но и това ще направим скоро и тогава ще видим накъде вървят нещата!
Ние този месец никаква не я свършихме, но милото има проблеми и е много притеснен, та не му беше до това. В началото му се разсърдих, но сега вече ми мина, пък и аз нали трябва да видя как вървят нещата с ТСХ. Аз не спазвам никаква диета, въпреки че трябва, но никога не съм се ограничавала в яденето, защото не съм имала проблем с килограмите, та за това сега ми е много трудно. Ще се опитам да огранича хляба и тестените изделия, които са ми много любими!
Айде, чакам някой да се похвали! Wink

# 355
  • планетата Земя
Estlar ,прекрасни сте двамата с твоя съпруг.Направено е като филм.Браво
Erienne ,браво,че спазваш режим
Рости,много е хубаво,че имаш О.А пък докато се натуткате да направите другите неща,може да видиш двете черни  Wink

Аз съм в лек шок.Позната загуби близнаците си в 20 г.с в следствие на руптура на матката,по шева на миомектомията,правена в Св Марина.Едва са спасили и нея заради масирания кръвоизлив.Тя,милата,е много зле психически.Дано да може да го превъзмогне по-леко.Моята операция е същата.Хвана ме шубето

# 356
Рости наистина все едно беше вчера,благодая ти за пожеланията и тъпкано да ти се връщат.Знаеш ли като прочетох това че си се разсърдила на милото ти се сетих,когато си мислех че съм в О. с милото не правихме цуни-гуни и аз му се разсърдих и ми мина и след това мислех че нищо не е станало и този път заради пропуска,но така и не ми дойде и сега си чакам бебчето  Peace

ПП: Оооо Миленка много съжалявам за твоята приятелка,това е ужасно .На никой да не му се случва подобно  Weary

# 357
Момичета, въпросче

- с кого да се консултирам за високото ТСХ? предполагах, че това ще стане в клиниката, но сигурно не  newsm78 Утре или вдругиден ще препотвърдя резултатите отново, та ако са пак високи ще трябва да направя консултация

# 358
Цитат
- с кого да се консултирам за високото ТСХ?
Доколкото чета из форума, най-много хвалят Начев Peace

# 359
Estlar ,прекрасни сте двамата с твоя съпруг.Направено е като филм.Браво
Erienne ,браво,че спазваш режим
Рости,много е хубаво,че имаш О.А пък докато се натуткате да направите другите неща,може да видиш двете черни  Wink

Аз съм в лек шок.Позната загуби близнаците си в 20 г.с в следствие на руптура на матката,по шева на миомектомията,правена в Св Марина.Едва са спасили и нея заради масирания кръвоизлив.Тя,милата,е много зле психически.Дано да може да го превъзмогне по-леко.Моята операция е същата.Хвана ме шубето
Ужасно е...съжалявам,добре че са спасили живота и PraynigМиленка,колко време след операцията забременя приятелката ти?
Аз първия път раждах със секцио и от страх от нещо подобно дълго време не се решавах...Макар ,че ако има да става нещо не можеш да го избегнеш..За съжаление се случват такива неща Sad

Общи условия

Активация на акаунт