Падат есенни листа,искаме тестове с втора черта-тема 43

• 22 082
  • 756
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Майка ми все ми говори за някаква клиника при театър София, при канала, който разделя Янко Сакъзов и Мадрид. Но аз никъде не намирам нищо из интернет.Била ходила преди няколко години, била си ендокринологична клиника с всякакви лекари в тази сфера.Като гинеколог-ендокринолог.
Личната ми похвали един Влахов, той преглежда в болница Люлин, не знам къде другаде.
Начев също го хвалят.

Милена, наистина ужасно нещо се е случило на твоята приятелка.Дано се възстанови бързо и нещата да тръгнат в положителна насока за нея.
Не се страхувай и тормози, има рискове, случват се такива неща.Не е казано, че и на теб ще ти се случи.
Не знам дали е сравнимо, но много жени раждат със секцио, а пък нищо лошо не им се случва при втора или трета бременност.

# 361
Здравейте момичета,нова съм тук и не знам тук ли е мястото да споделя своя проблем,
за да ми дадете съвет,ако някоя от Вас е минала по моя път,ще се опитам да бъда кратка:
след много безуспешни опита да си имаме  бебче,започнах да ходя по лекари,след операция за премахване на септум се установи,че имам 2 матки...Вчера ми направиха цветна снимка с контрастно вещество,оказа се че и двете матки са нормално развити,яйчниците си са ок,но тръбата на лявата матка е доста по-дълга от нормалното и опасността от извънматочна бременност е голяма,моля за съвет

# 362
  • планетата Земя
dbojidarova78 ,при теб е минало много време и няма да имаш проблем.Принципно секциото не е заплаха,защото не се изрязва от матката.При повечето миоктомии се реже част от матката и после явно няма място за плода.В комбинация с лошо зашиване може да стане страшно.Тя е изчакала 6 те месеца и още време.Но точно колко не знам

# 363
Миленка, за съжаление се случват такива неща! Да пази Господ, но никога не се знае! Дано приятелката ти намери сили да го превъзмогне! Ще дойде и тяхното щастие!
Сещам се за нещо, което няма да разкажа, за да не ви тревожа! Случи се с моя позната, когато и аз бях бременна... Така ни разтърси всички! Но... животът е такъв...несправедлив понякога! От друга страна пък, нещата винаги се подреждат! Въпросната жена сега има 1 момиченце и второ е на път!

Рости наистина все едно беше вчера,благодая ти за пожеланията и тъпкано да ти се връщат.Знаеш ли като прочетох това че си се разсърдила на милото ти се сетих,когато си мислех че съм в О. с милото не правихме цуни-гуни и аз му се разсърдих и ми мина и след това мислех че нищо не е станало и този път заради пропуска,но така и не ми дойде и сега си чакам бебчето  Peace
Аааа, мацки, и аз така забременях с моето маймуне! Така се бях разстроила и обидила на мъжа ми... Голяма драма беше, сълзи, сополи, безсънни нощи и накрая... две черти, когато най-малко го очаквахме! Да ви кажа, че даже си бях придвижила нещата да заминавам на втория Сървайвър (като част от екипа, преди да замина за чужбинско работих в бТВ), та вече договори уговарях, паспорти... след няколко дни заминавах за Бг, за да си оправям документите за виза и т.н. Ама... изненадаааа! Оказа се, че всъщност сме се постарали!

Брей, още една страница сте захванали! Отивам да чета! Simple Smile

# 364
Момичета, въпросче

- с кого да се консултирам за високото ТСХ? предполагах, че това ще стане в клиниката, но сигурно не  newsm78 Утре или вдругиден ще препотвърдя резултатите отново, та ако са пак високи ще трябва да направя консултация

Estlar, при Начев ходих аз тази седмица. Денис потвърди, че е добър специалист. Ехограф и консултация - 70в., но поне си наясно какво е положението и как да се действа в бъдеще  Peace

# 365
Нека ни изненадат и на така двете черти, стана ми мило като го разказвате  Hug
Аз пак имам отриц тест на тестовете за О ... 16 ден ми е ... а иначе имах нещо като сърбеж , драскане по левия яйчник през целия ден ... както и ЦС ... пък дано тестовете да не са верни, а да си има О  Party

# 366
Любимата ми закуска неделя сутрин - пържени филийки

Разбира се, не ги приготвям аз. Всичко сладко в тази къща е специалитет на мъжа ми. Днес не искам

- да работя
- да ме боли
- да трябва да се виждам с хора, които очакват да им се усмихвам мило
- да трябва да излизам от вкъщи

Но пък след кафето ще съм ок. Напомняйте ми друг път да не пиша преди да съм опитала от това, което сервирам.  Grinning

# 367
Добро утро мацкиии Simple Smile
Кой, ако не аз ще ви досади в ранни зори Simple Smile
Да ви се похваля и на мен вчера тестовете за О показаха, че ще има О тея дни и даже втората чертичка беше по-наситена от другата...викам си е сега ако не те хванем яйчице, няма кога да е Wink + това вече втори или трети месец ми се случва все около 14- 15 ден да е О, което мисля че е много добре! Поработихме снощи и днес ще тряя се работи Naughty а как съм уморенааааа, искам само да си почина малко...а нямам възможност... Cry ще трябва да крадна от някъде поне 2-3 часа сън...даже сутринта от толкова що ми се спеше не можах да си измера БТ...хвана ме яд...точно тея дни, когато уж ми трябва да я наблюдавам аз ги пропускам...но нищо, може пък да е за добро...и без това нещо с тея термометри не можем да се разберем  #Crazy

Lady_lussy съжалявам, мила но не мога аз лично да ти дам никакъв съвет нито препоръка...консултацията с повече от един лекар и вслушване в съветите му, мисля че ще бъде най-удачният съвет Wink успех
Скрит текст:

Ей Естлар пак ли ние с теб сме най-ранобудните...писали сме по едно и също време Simple Smile
Другият път ти препоръчвам да напишеш какво искаш Wink
Аз примерно най-мразя като тряя ставам рано за работа а ММ да си спи на топло под завивките лелеееее е тогава ми иде да се ГРЪМНА Wink

# 368
Вие сте ранобудни, а аз още будувам и размишлявам по някакви житейски и репродуктивни въпроси. Както и между другото пия чай от шипка Simple Smile

# 369
Еленче, колко е часа при вас, мила?!? Хайде лягай си...и да размишляваш, сама работа няма да свършиш...отивай при мъжлето да го гушкаш Wink

# 370
Добро утро и от мен!
И аз съм от ранобудните. И моят мъж се скатава под завивките, а пък аз рано, рано започнах да се въртя, тъй като отгоре един климатик ми трови нервите, така вие на една комшиика, че не е истина, няма как да спиш .. ужас!
Естлар - много хубава закуска, мила, чак и на мен ми се прияде нещо такова, а аз не закусвам. Simple Smile или поне се старая. Wink
Буци - стискам палци, дано я хването.
Аз съм на 8ми ден от О. и се чудя за този месец дали да я следя или да карам на сляпо, а каквото такова. Има месеци, които ми омръзват тези неща и май този клони към един от тях.
Миленка - ужас, съжалявам затова, което се е случило на твоята приятелка. Сега и трябва много вяра и силна приятелска подкрепа. Никога не знаем, какво ще ни се случи и дори след това ЧУДО, всичко докато не родиш е така рисково ... опазил Господ
Люси - не съм попадала на твоят проблем. Но добре дощла все пак при нас, и дано не се задържаш тук. Най-добре пиши на страниците на "ПРОБЛЕМНО ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ", там може би ще намериш отговор на проблемя си. В специализирана клиника ли ходиш? Ако не, бих те насочила натам. Wink  Praynig

Приятна НЕДЕЛЯ на всички! [/color]

# 371
Оф аз имам един красив сън с едно момиченце, как ме държи за ръка ... всъщност не ми е тъжно, а ми е приятно като затворя очите си да се сещам отново за съня ... Дано скоро бъде реалност  Praynig На всички  Hug Hug Hug

# 372
Добро утро и от мен Simple Smile
Хайде и аз да се включа към тези с хубавите сънища  Grinning Аз сънувах положителен тест за бременност и ми стана такааа хубаво ,че не исках да се събуждам  Laughing
Estlar Благодаря за закуската  Hug
Буцигном Стискам палци този месец да го хванете яйцето  Praynig
Сега малко да ви дам отчет Simple Smile Вчера бях на преглед и според доки О ми е минала...така , че каквото сме свършили това ще е . Изписа ми малко лечение , защото според него имам някакво леко възпаление и се разбрахме другия месец да направим ЦС (хич не ми се искаше ама явно няма начин ) а на мъжлето му изписа Трибестан , който ще трябва да пие 3 месеца заради лошата спермограма. Това е първия лекар който ме пита дали меря БТ и даже ми поиска графиките , но естествено аз не ги носих , защото никой до сега не ми ги е искал  newsm78 Това е от мен за сега ... не съм много активна напоследък но си ви чета , просто няма с какво да се похваля за съжаление . Хубав и усмихнат ден ви пожелавам и много ви  Hug Hug всички.

# 373
браво  Hug дано се похвалим със сбъднати сънища

Вчера си мислех, че като други неща в живота ми, това може да изисква повече време, но пък после ще разказвам на детенцето ни как с нетърпение сме го чакали, как сме си мечтали за него ден след ден ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 374
Ниана - радвам се, че нещата при теб са наред. И ние вече месец сме на Трибестан, придружен с Андрозитол, дано има ефект скоро ... Wink На вас как ви го предписаха? На мъжо - 1месец ще го пие до 2-три пъти на ден, а 2месеца по 1. Wink

Общи условия

Активация на акаунт