Падат есенни листа,искаме тестове с втора черта-тема 43

• 22 103
  • 756
  •   1
Отговори
# 375
Ниана - радвам се, че нещата при теб са наред. И ние вече месец сме на Трибестан, придружен с Андрозитол, дано има ефект скоро ... Wink На вас как ви го предписаха? На мъжо - 1месец ще го пие до 2-три пъти на ден, а 2месеца по 1. Wink
На нас  3 х 1  за 3 месеца. Пък да видим какво ще стане Simple Smile А на мен сега като ми дойде МЦ ( ако дойде  Laughing ) Доксициклин и Б комплекс а като ми свърши , Трихомонацид и Санагел и после съм на контрола , а след 1 месец ЦС. А на вас стискам палци скоро да се похвалите  Hug

# 376
Добре де, гледам пишете, че ви изписват Трибестан, преди 3-4 години един уролог тук в Благоевград е изписал на ММ Камагра и след изпити две опаковки неговите показатели доста се бяха завишили, чак невероятно много...а до сега не съм чела никъде да го изписват туй чудо за проблеми със СГ....много ми е интересно дали сега ако вземем да го пие пак дали ще има същия ефект   newsm78

П.С. Нианка, много ми харесва графиката ти Wink поработили сте здраво! Дано да има желания резултат Simple Smile

# 377
Буци  Благодаря за пожеланията и  дано скоро всички имаме добри новини  Hug А относно Камагра-та изобщо не съм запозната  newsm78 Повече наблюдения имам относно Тибестана и за това че е по често изписван , но нямам представа защо е така.

# 378
по-скоро си мисля, че трибестана е по-известен и затова го изписват него, в камаграта освен Трибулус терестрис има и др съставки ... мисля че не би навредило  Peace

# 379
Аз не бих взимала подобни решения за лекарства сама, ако ще за мъжо или за мен. Все пак това е лекарство - дали ще помогне или ще навреди, мисля че това може да прецени само и единствено лекар, а приема от нас, би бил само експеримент, дано за добро, но понякога и не чак толкова.

# 380
  • София
И на двете май пише, че се взимат без рецепта.А пък човек ако се тревожи може просто да си купи чай от бабини зъби(вкъщи имаме) и да си пие.Поне там няма разни допълнителни билки и химии.

# 381
Здравейте отново от мен. Няма с какво особено да се похваля, освен, че ме боли и че утре сутрин съм на преглед, който няма да мине добре, защото ще откажа стимулацията, за която ме викат, ако не ми се обясни подробно защо ми я предписва, какви са страничните ефекти и защо  без цветна снимка. Та така. Стискайте ми палци.
За мъжкия стерилитет нищо не мога да кажа, дори не знам Трибестана и Андрозитола колко действат, и на нас ни предписаха 3х1 и чакаме резултат следващия месец.

# 382
Естлар - стискам ти палци, всичко да е наред! Но наистина .. стимулация, без поне няколко месеца фоликулометрия, следене и т.н, си е чист експеримент, според мен. А относно андрозитола, колко време го приемате, че очаквате резултата следващия месец? Знам, че това може да дойде чак след 3м прием на тези лекарства.

# 383
Ами сега е на трета опаковка, т.е месец и половина, абе, грубите сметки са към края на ноември спермограма.
Радвам се, че ме подкрепяте за решението, защото аз се чувствах зле, че все пак ходя при специалисти и пак се възмущавам от лечението, голяма вътрешна драма беше как така поставям своето мнение пред това на специалистите, но не намерих и едно мнение, което да подкрепя стимулация ей така, при доказана овулация и без да се комбинира с инсе. Да не говорим, че трябва да смъкна това ТСХ преди стимулация, че тя го качвала, тогава пък каква безмица ще е не е истина.

# 384
Ами сега е на трета опаковка, т.е месец и половина, абе, грубите сметки са към края на ноември спермограма.
Радвам се, че ме подкрепяте за решението, защото аз се чувствах зле, че все пак ходя при специалисти и пак се възмущавам от лечението, голяма вътрешна драма беше как така поставям своето мнение пред това на специалистите, но не намерих и едно мнение, което да подкрепя стимулация ей така, при доказана овулация и без да се комбинира с инсе. Да не говорим, че трябва да смъкна това ТСХ преди стимулация, че тя го качвала, тогава пък каква безмица ще е не е истина.
Мисля, че се злоупотребява с тези стимулации newsm78 newsm78 newsm78Толкова жени вече познавам ,които са подлагани на това нещо...Да, ако е свързано с инсеминация както беше при приятелката ми да,но като че ли започват да го прилагат ей така-да пробваме,пък да видим какво ще стане...А това е сериозен хормонален удар,който не може да няма последици...Така че Естлар,твърдо те подкрепям в решението ти-сигурна съм ,че е правилното за момента Peace
Аз от този месец започнах да пия Pregnacare conception ,да видим... ThinkingМного рано ме започнаха болките в корема и гърдите този месец-веднага след О newsm78

Последна редакция: нд, 06 окт 2013, 20:00 от dbojidarova78

# 385
  • София
Estlar, въобще не се измъчвай и чувствай виновна. Според мен постъпваш много разсъдливо и човек отговорен към здравето си.
Настоявай за другите изследвания, ако не се навиват-има лекари, които ще се съгласят.

# 386
  • планетата Земя
Добро утро.Лека и успешна седмица.Дано да се похвалят момичета с две черти

Estlar  ,и за мен взимаш правилното решение.С тези стимулации се прекалява.И последствията си ги носим ние после  Confused

Ниана,като гледам графиката доста сте се потрудили.Браво.Учудвам се,че ти иска графиките.Повечето казват,че това е остарял метод,с което аз никак не съм съгласна

Lady_lussy
,кансултация с повече лекари.Разсъждавайки логично,едва ли ще може нещо да се направи.Разчиташ на Божия промисъл и това е.Някъде четох за подобен случай:момичето успява да износи успешно.

Последна редакция: пн, 07 окт 2013, 08:12 от Milena___

# 387
Еми, неуспех. Цветна сника се предписвала само, ако ще следва АРТ. Стимулацията е с клостил бегит 2х1... Трябва да започна от днес. Ще си дам време до довечера да премисля нещата.

# 388
Привет и от мен и прекрасен и усмихнат ден ви желая  Hug
Estlar меко казано, това което пишеш ме озадачава  newsm78 - не знам какво да кажа, аз имам приятелка на която и назначиха ЦС чисто диагностично (вярно в клиника Наджеда ама все пак) - идеята ми е, че ЦС се прави задължително на всички, които ще подлежат на стималация, а да ти кажат, че в те я правят само ако ще предстои АРТ процедура...нещо не ми харесва тая. Аз съм чела, че не може да се назначава стимулация без ЦС, така че аз лично бих била доста объркана. Аз имам, както сама знаеш, само прекрасни впечатления от тази клиника, но те пък са ми от другия доктор - така чеее... Иначе тази стимулация не е тежка - аз пиех 2 х 2 за 5 дни и направих 3 фоликула, твоята гледам че е по-лека, но все пак си е хормон. Каквото и да решиш ти стискам палци и желая късмет и успех  Hug Hug Hug Hug Hug

# 389
Може би пък заради ниските дози няма особен смисъл от ЦС, ако са достатъчно ниски, че просто да бутнат образуването на фоликула няколко дни напред... Имам час за проследяване следващия понеделник от 11.

Общи условия

Активация на акаунт