Падат есенни листа,искаме тестове с втора черта-тема 43

• 22 138
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро. Днес закуската пак ще е от мен, явно

И тъй като е закуска от шоколад, може да си пуснете този музикален съпровод. Джони Деп СВИРИ това парче за саундтрака на филма, не мога да повярвам

http://www.youtube.com/watch?v=-N9d9oz-SD8&feature=endscreen

Шоколадът е доказан афродизиак, Джони Деп също, така че... всички гонещи яйцето да се захващат за работа.  Twisted Evil

# 481
Естларче, рано рано те е пернала музата Wink
Благодаря ти за прекрасния музикален съпровод Wink Харесват ми такива ритми, определено ми харесват...нещо испанско, латино-американско...а за Джони Деп...оставам без коментар  Heart Eyes
Замислям се да се запиша на някакъв вид танци...ще обиколя днес следобяда да видя къде и какво предлагат... Simple Smile

# 482
Добро утро, момичета!
Ниана, със закъснение, честита ви годишнина! Не спирайте да се обичате и бъдете много щастливи!
Днес ще пътувам, отивам при моята АГ, че скоро не сме се виждали с нея, тъй като тя е в друг град. Този при който ходя нещо не може да ме предразположи и нищо не ми обявнява!
Хубав ден на всички!

# 483
привет! Аз тези дни ще наминавам на бързо, че имам натоварен график;
Естларче, пуснах си песничката и слушам -благодаря ти, разсмя ме рано рано  Hug
И аз като вас искам да не работя, дано не ми се налага да спирам работа ако се проточи бебеправенето, сега поне заради лекциите ще ходя по малко часове на работа; а дай Боже един ден като съм бременна ще искам болнични...
Люба, как си? Още ли ти се гади?
нианка, честит ти двоен празник, нека бъдат изпълнени дните ви с радост и скоро да имате най-голямото чудо на света   bouquet  bouquet
Буци, от къде всъщност е ника ти? Ние заедно ще чакаме резултата -вие добре сте поработили  Hug Вчера като ви четох и в един момент разбрах как ме е страх че пак няма да има резултати този месец, как ще ме заболи ... въпреки че не очаквам и си викам каквото стане пък; като не го мисля ми е добре, но пък като наближи сигурно яко ще се сдухам ...  Tired Tired даже си мисля тоя път никви тестове ...
ели, има още шанс, може би е рано, шуър чека май показва след закъснението чак  Peace
моника, не мисля че е полезно да се напряга тялото когато се очаква да се придвижат и загнездят двете клетки  Heart Eyes Heart Eyes

Може ли някоя от бременните дами да ни наръси  Hug Hug Hug Hug Hug

# 484
Азира малко по-назад в темата бях написала от къде идва ника ми, но за теб ще повторя  Hug
Скрит текст:
моят ник е породен от една приятелка, с която започнахме да си викаме Буци /покрай БГ филма Столичани в повече/ и понеже чат пат си викаме и гном /защото и двете сме по 180 височки и е смешно като си казваме "гном"/ та оттам и Буцигном...абе ненормална работа, с нея сме голям цирк общо взето като се съберем Smile

а иначе, да заедно НЯМА да чакаме, да хване да се маааане тая лелка от главата ми, че ми иде да я затрия поне за 9 месеца напред...не й ли писна от десетина години все да ме тормози...

# 485
Днес най-накрая се сдобих с резултати -

ТСХ - 2.4
ФСХ - 7.8

Близо с 2 единици по-ниски от тези в циба.  newsm78 Не, че не ме радва де, това ФСХ, и то на 4-ти ден си абсолютно нормално, хайде да не сме перфекционисти, а ТСХ е съвсем леко завишено и ще го смъкнем съвсем бързичко.  moresmile

И така, утре съм на цветна снимка и ако всичко е ок там, освен ТСХ елиминираме всички причини при мен. Остава и СГ да се е подобрила, вторник я пускаме, резултати предполагам вторник следобед -сряда.

# 486
да, няма да чакаме  Hug Hug готино това за ника, много е хубаво като имаш добри приятели  Heart Eyes
Аз отивам на работа, че трябва и да се работи  Crazy Crazy и да готвя имам  Mr. Green пфууу....
Браво Estlar  Hug Hug Hug

# 487
Добро утро!
Estlar  благодаря за кафенцето. Много обичам такива бисквитки с шоколадови парченца  eat
Супер са ти резултатите. Браво. Малко да си отдъхнеш.  Whistling
Миленка и с един път става  Wink
По въпроса с работата моето мнение е, че най-добрия вариант за една жена е на половин работен ден (4 часа). Когато си навлязла в работата за 4 часа може са свършиш доста и да не излизаш от професията. През другото време имаш възможност да се погрижиш за себе си, за децата и домакинството. Вярвайте ми доста жени, които са си останали в къщи да домакинстват по една или друга причина деградират в някаква степен. Стеснява се кръга на информация и интереси. Не е най-добрия вариант.

# 488
Естлар-че, явно си е заслужавало чакането Wink радвам се че се вижда светлина в тунела и при вас., силно се надявам да е имало подобрение и при СГ на ТМ и всичко да се нареди! Дано мине всичко успешно и на ЦС, и да се знае на къде трябва да се върви...прегръщам те и ти стискам палци искрено!!!

# 489
Добро утро и от мен   bouquet
Estlar, благодаря за закусчицата. Радвам се, че резултатите изглеждат по-добре. Според мен всичко ще е наред много, много бързо!

Относно работата , мен пък хич не ме свърта на едно място и не обичам дните вкъщи  Rolling Eyes Но трябва да си призная, че на мен офиса ми е точно на 2 минути пеша от вкъщи, което ми спеснява много нерви и време  Party

Аз тази нощ не можах да мигна, защото имах ужасна тежест ниска долу в корема. Мислих, че ще ми се пръсне.Такова нещо не ми се беше случвало. Мислих да пия нурофен, но не посмях. Сега съм малко по-добре слава богу  Praynig

Усмихнат едн на всички!

# 490
  • София
Добър ден!
Estlar, благодаря за кафето и закуската. Радвам се за новите резултати. Звучиш спокойна  Hug

Аз още съм в леглото, не отидох на работа днес. Вчера следобед ми стана лошо, започна да ми се гади леко. Мислех, че не ми е понесъл обяда. Към 8 ми стана много зле, после пък ми размина. Да ама не - 1 час след това повръщах. През нощта също усещах, че като легна по корем ми се гади, а по гръб не мога да спя. Иначе спах горе долу добре. Озадачи ме БТ - 37,9. Мислех, че имам Т, но  след час и половина беше ок. Сега се излежавам не защото ми е лошо, ами защото ми се е отдал такъв момент Grinning

# 491
  • София
Мен лятото ме хвана подобен вирус. Първо се изреди цялото семейство, останах само аз.2 нощи се будех от гадене, но явно заспивах.На третата се събудих и докато размишлявах дали наистина ще повърна или нещо луната ми действа и повърнах  hahaha Три пъти до сутринта, рано сутринта вече имах и температура и не птидох на работа.За един ден ми мина, но после 2 седмици не можех да пия кафе, защото ми напомняше на друго.
Онзи ден като ми стана така лошо в банята, помислих, че същата отврат ме е хванала.Но явно не.
Мен много ме боли кръста днес, не мога да си намеря място.Тия дни чакам да дойде, надявам се да не го дочакам.

# 492
дано са симптоми за друго  Hug

# 493
Привет, момичета прекрасни!

Не съм чела днес, защото си изкарвам деня в сън... Имах стоматологична процедура, поради която бях под упойка (не пълна, мисля че беше местна интeрвенозна) сутринта и сега все още си ме държи... Повод да со отспя! Мъжете се гледат сами, а жената, която живее у нас, ще сготви вечерята и т.н.  Mr. Green

Упс! НИАНА, хубави поводи сте имали много! Жива и здрава, успешна и удовлетворена, а у дома само любов, усмивки и скоро най-чаканият подарък да ви изненада! Simple Smile

Минавам само, за да се похвала, че тъкмо се прибрах от моята "операция" и се нагласих в леглото, а звукът на телефонът ми на макс и сле 20-тина минути.... Юхууууууу! Скочих като попарена!
Обадиха се от клиниката по стерилитет, за да ни съобщят, че някой си е отксзал часа и ... другата седмица, във вторник сме ние! Simple Smile Аз мисля, че точно тогава би трябвало да съм в овулация, та тъкмо ще погледнат, надявам се дали има такава, само се притесняваме, ако искат СГ на деня, защото това означава предишния ден сякаш да се въздържаме, за да е по-лено на мойто мъж, ама... Май много мисля, нали?  Wink
То май така или иначе не това е нашият месец, защото и стоматологичната ми интервенция биде преместена и се падна в кофти време... Не знам как виляят упойки, антибиотик ще вземам 3 дни...

Извинявам се за грешките, но малко съм в страната на чудесата още! Simple Smile

Хубава вечер на всички!

Последна редакция: чт, 10 окт 2013, 14:39 от InataCh

# 494
  • планетата Земя
Миленка и с един път става  Wink

И с половин път става  Laughing Знам аз.Но пусто га искаш,не става.Ние тази сутрин наваксахме.Пък дано да сме го нацелили яйцето

Estlar ,хбави са ти резултатите.Браво
Буци,аз за първи път чета за ника ти.Мислех,че има нещо общо с филма и съм познала
Елистоилова,все пак си мисля,че ще имаш радост
InataCh ,бързо да ти минава зъбчето.За СГ въздържанието е от 3 до 5 дни.Поне така казват в БГ

Аз съм от неработещите вече 5 години.Мъжът ми не е шейх или петролен магнат.Обаче да ви кажа и да не бачкаш не е гот.Може би на 4 ри часа както пише Ленивик е най-добре.Неработещата жена има време за себе си,да чете книги,да спортува,да се среща с приятели,да води децата на занимания,да готви здравословно.Повечето ми приятелки не работят и съм ОК.Ако бях сама по цял ден,щеше да ми е кофти.Завърших и магистратура междувременно.Но вече се оглеждам за нещо.Лошото е,че трудно ми пасва от към работно време

Общи условия

Активация на акаунт