Падат есенни листа,искаме тестове с втора черта-тема 43

• 22 130
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Здравейте 
Аз май се разболявам или ме друса отвратително ПМС. Вчера писах, че сутринта под душа много ми падна кръвното и ми се доповръща, причерня ми.Днес още ми е зле на стомаха, май имам температура.
Тези дни трябвя да ми дойде, но нещо не съм обнадеждена...май ще си ми дойде.

# 466
Erienne, в това ненормално време - сутрин е супер студ, следобед някои дни е дори жегаво. Така, че по-скоро си понастинала  Hug

# 467
Добро утро и от мен момичета  Hug

Erienne:  Дано всичко е наред! Май има някакво вирусче. Преди няколко дена и аз ви се оплаках, че ми се повдига и ми е гаден вкусът на кафето. Така бях няколко дена, но вече днес съм добре. Така, че явно си има нещо. Въобще няколко човека ми се оплакаха с подобни симптоми.

Аз имам един , може би малко глупав въпрос  Embarassed
Тренирам силов спорт и се чудих при тези опити за бебе, ако забременея някой път, и докато си чакам М си тренирам дали няма да си навредя? Та в този ред на мисли просто питам - дали според вас трябва да спра с този спорт засега или не?  newsm78 Много се притеснявам, защото е наистина доста силово.

# 468
Привет и от мен момичета  Hug Не съм влизала няколко дни но имах проблеми с интернета  Grinning Искам да ви почерпя макар и виртуално и с малко закъснение  , защото вчера имах рожден ден а днес с милото имаме годишнина от сватбата  Heart Eyes

Връщам се да ви прочета , че доста съм изтървала. На всички пожелавам хубав и усмихнат ден  Hug
ПП: Иначе при мен няма нищо интересно , така като си гледам странната графика отново с милото нищо не сме свършили , а не беше зле да му поднеса един прекрасен подарък за годишнината макар и с няколко дни закъснение , но каквото такова Simple Smile

# 469
  • София
Ниана, честито.Да си здравичка и да се обичате още много години с половинката.

Моника...силов като вдигане на щанги ли ?  Laughing Че не дъм много наясно.
По принцип не е хубаво да се вдига тежко, твърде много да се напрягаш.
Аз днес като отидох на работа си вдигнах едната решетка и усетих тежест...викам си"Някой ден като забременея кой ще ми вдога решетката?!"

# 470
Erienne: Не, не  Laughing По-скоро става дума за акробатика, но пак е силово, защото 70% от случаите си вдигам собственото тяло/тежест, което хич не е малко  Rolling Eyes И сега все ме е страх да не направя някоя беля. Много противоречиви мнения чувам.

# 471
  • София
Аха..ами не знам.Предполагам, че е опасно ако си напрягаш корема, ниско долу.А и по принцип ако се "пънеш".Но по-скоро ако има проблем като отлепване и някакви контракции.От друга страна може би прекалено "напъване" би могло да предизвика проблем. 
Аз хич не съм спортна натура и не ми е ясно. Ходех на аеробика преди година две, заради травма на таза и на разни раздвижвания. После на народни танци.Това ми е най-голямото спортуване.

# 472
Здравейте, момичета Simple Smile
и около мен няма нищо ново...О мина, БТ започва да се повишава - бавно, но сигурно и ще стискаме палци въпреки мрачните прогнози на доктора да има положителен резултат Wink
Ниана честити ви празници и още мнооого да се обичате Wink
Желая ви усмихнат ден/вечер и сбъднати мечти Simple Smile

# 473
Не мога да повярвам какво ми се случи днес. Нали трябваше да си взема резултатите? Е, имах два шанса - в 1 и в 17. В един беше рано, в 17 беше късно (затворила регистратура). Дано не се налага да правя повече тестове там, че... времето е последното нещо, което имам. Май сериозно ще спирам да работя. Имам чувството, че за да успея трябва да имам цялото спокойствие и време на света, искам да съм жена на шейх и да не се налага да работя. Ще си вися по цял ден, ще медитирам за спокойствие, ще ям здравословно, ще спортувам, ще се чувствам жена, а не магаре и така... Ама си обичам ММ, какво да правя.

# 474
Охх, Естлар, как добре те разбирам само. Аз работя по ... много. Работният ми ден е от 8:30 до 17, след това три дена в седмицата имам лекции за доктората ми от 17:30 до 20, а пък в останалите дни и през почивните пиша доклади и чета за тези лекции. Снощи между 23:30 и 01:30 бях на конферетна връзка в партньор в друга часова зона. ... И аз искам шейх. Може да си направим харем Simple Smile

Между другото, забравих да напиша, че вашето клипче е страхотно. Много ми хареса. И ние сме младоженци и с радост си спомням за нашите 2 сватбени дни - един само двамата на Карибски остров и един в България.

Ниана, честитооооооо!

# 475
  • планетата Земя
Ниана,два прекрасни повода.Честито!
Erienne ,бързо да оздравяваш

Вчера и днес имам положителен тест за О.Вчера кексахме,днес няма да можем.Много ми е гадно като стане така

# 476
Ех Миленка за яд си е да ти кажа, и после ако не стане ше има да се обвиняваш че сигурно е заради този пропуснат ден...а то може би е заради съвсем друга причина...минавали сме и ние по тоя път Wink
Естлар, Елена ако знаете само как и на мен ми се иска по цял ден да се отдавам на домакински работи и по-точно приготвяне на вкусни гозбички, също така на разходки и здравословно хранене, ама аз каквото съм шило съм сигурна че ми трябва точно една седмица и съм започнала да се оглеждам за работа и нещо за вършене...за шейх или петролен бос и аз съм се замисляла, ама за съжаление ММ не е от тях Wink

# 477
  • София
И аз искам да съм домакиня, хич не ме влезе кариера.Искам да готвя, да си имам собствена градина, да си.шистя и аранжирам вкъщи. Но моят мъж е голям кариерист, за него работата е всичко и няма да погледне с добро око на някой, който си виси вкъщи.Не, защото трябва да ме издържа или нещо такова(той и сега го прави), просто ще ме сметне за мързел(аз съм си такава, но е тайна  Joy ).
Моя приятелка работеше като сервитьорка доста години, стана на 33 и уж работеха за бебе, но се разбра, че имат проблем и само ин-витро беше възможността.Още на първия опит успяха, но тя си работеше постоянно и изгуби бебето.После напусна работа, още 2 опита май направиха и се получи, сега си има дъщеричка.
И на мен все не ми стига времето.Уж съм 2/2 ,но няма хора и аз все замествам. Почивам 2 дни в седмицата, но са примерно вторник и събота. Използвам ги да ходя до университета, а съм и до 8 на работа и имам само 3-4 часа после да готвя, да уча, да поседя с половинката.Но пък ако помоля ме пускат.Сега ми се задава практикум в един дом за деца и малко ме е страх дали ще ме пуснат.

# 478
Добър вечер и от мен!
Влизам само да кажа, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН /със закъснение/ на Ниана и ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! Бъдете живи и здрави и много щастливи!

# 479
Добро утро!

Аз и днес пропуснах да си премеря БТ, защото се успах зверски и дойдох на работа с един час закъснение... ooooh! скоро не ми се беше случвало, карах като бясна, и само дано не ме е снимала камерата с превишена скорост, че ако тряя и глоби да плащам ше хвана и аз да се откажа от работа...само и ММ шейх да го напраим, или пък петролен бос и всичко ще бъде наред...а както обичаше да казва една моя бивша работодателка..."Работа ще има и след нас, почивай си когато можеш и както на теб най-много ти харесва"... еххх ако можеше всички работодатели да са като нея...

Желая ви прекрасен, слънчев ден  Hug моят започна доста динамично, пък да видим как ще го завършим Wink

Общи условия

Активация на акаунт