Падат есенни листа,искаме тестове с втора черта-тема 43

• 22 053
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
Мики тихичко честито!! Hug Точно така трябва да започне темичката!!

# 61
Добро утро дами Simple Smile

Мики Тихичко честито Simple Smile Стискам палци всичко да е наред  Hug
Pretty Kitty  Hug Hug Радвам се че с малката принцеса сте добре Simple Smile Дай Боже да сте така до финала Simple Smile Стискам палци за прегледа и бързам да си събера от прашеца ти  Blush 
newsm75 newsm75 newsm75 newsm79 newsm79 newsm79 newsm28 newsm28 newsm28
Момичета при мен гонитбата на яйцето започва тези дни  Laughing Надявам се този път да го хванем  Praynig Пожелавам същото и на всички вас  Hug Хубав и усмихнат ден ви пожелавам Simple Smile

# 62
Добро утро и от мое име Simple Smile
Аз пак започвам рано - рано днешния ден Simple Smile
Нианка благодаря за кафето Simple Smile дано да хванете яйцето, че аман се рече от тая гонитба Simple Smile
Прити Кити и аз събирам прашец Simple Smile Благодаря тииии Simple Smile 
newsm79 newsm28 newsm79 newsm28

Желая ви усмихнат ден  Hug

# 63
 newsm75 newsm28 newsm28 newsm28

Знам, че ову мина, ама събирам, че ако случайно е станало нещо ще ми трябва тия дни за имплантацията.
БТ - висока. Чудя се вчерашното да не е било от повишената тепература. Жесток ПМС имам явно, но се чувствам парцал, наистина. Вчера съм спала почти цял ден. И бъбреците ми се обадиха, ама те реагират на всичко, така че... Днес съм посъбрала силици за работния ден, ще видим как е.
А за утре съм в голяма дилема. От една страна - концерт на Монсерат Кабайе от друга - танго. Имам безплатен билет за концерта, но вчера си изпуснахме танците, а те са ми терапията.

# 64
  • планетата Земя
Добро утро

Ниана,благодаря за кафето
estlar,така висока БТ във втора фаза имаш за първи път.Мисля си хубави неща за теб  Grinning

# 65
Миленка, и аз ѝ се радвам, или от смяната на термометър, този месец съм на галиев, или е от добавките. За третото не смея да се надявам, защото е рано за имплантация.
Не може кафе без закуска, нали знаете? Тъй като съ в ПМС, ще е особено калорична

# 66
 Добро утро момичета!!!

Estlar това  с тангото е страхотно Hug

Хубав ден на всички Simple Smile

# 67
Ooooo Estlar бива ли така сега...тъкмо бях решила да не закусвам тази сутрин и ти ми дразниш окото и стомаха... Crossing Arms а и както съм качила и без това някое и друго килце и трябва да ги смъквам и само ме питат ти да не си бременна...ееее значи иди им обеснявай че просто ми е хубаво да си похапвам Simple Smile

# 68
Златна, ако и мъжът ти смята, че е страхотно и сте от София, с чисто сърце мога да препоръчам нашите инструктури. Най-добрите преподаватели, просто, заинтересованите могат да пишат на ЛС да не правя реклама. Мога само да рекламирам, че е префектният начин да се справя със стреса, защото е толкова емоционално, тъжно, влюбено, страстно и каквото още решиш да го направиш, че си изкарвам всички емоции. Преди да започнат проблемите не бях толкова запалена, сега нямам търпение да дойде часът.
Буци, който има проблем с килограмите, моля да ми каже как успява да качи, че на мен ми е сериозен проблем.

# 69
Буци, който има проблем с килограмите, моля да ми каже как успява да качи, че на мен ми е сериозен проблем.

Ами каквото и да ти кажа едва ли ще ти е от полза, защото имам една приятелка дето тежи 40 кг. и яде непрестанно и е адски слаба и иска да напълнее, но НЕ става! Пи някакви хапчета дори, но то при нея си е и до структура, иначе знам че от Бирена мая се качват доволно килограми, но не знам има ли странични ефекти и дали можеш да си я самопредпишеш Simple Smile

# 70
Добро утро и от мен!
Тооова моето главоболие и гадене, пак седмица преди датата ми, ще ме довърши. Миналия месец бях така, и сега пак .. ужас!
Естлар - страхотна закуска, ама помисли малко за хората, които сме на диета де Wink
Това, относно килограмите, аз до преди години имах проблем с тях. 2006кг бях едва 40кг, след това постепено ги качих, но не знам как. Е, сега вече знам, от хормонални проблеми! Wink Но това с бирената мая, може да се пробва като вариант, с нищо няма да ти навреди, защото то си е на билкова основа, но на мен лично грам не ми помогна. По-скоро си е ген, и това си е. Wink
Прити - наближава момента Wink
Ниана - успех с гонитбата -  Hug

# 71
  • София
Добро утро  Hug

И аз бързам да посъбера малко прашец newsm75 newsm28 newsm75 newsm28

Estlar, много хубава закуска! Танците са страхотно нещо, каквито и да са. Аз ходя на народни танци. В началото на репетицията ме мързи леко, но започнем ли – всичко се забравя, отърсваш се от стрес и напрежение!

Снощи бях скапана след репетиция, много ми се спеше, но се мобилизирах и прикотках милото в леглото  luvbed Притеснява ме обаче високата Т – и днес не падна. Нямам симптомите за настъпваща О, само + теста от вчера. Чакам с нетърпение да направя днешния тест и да видим. Пак ми влизат разни лоши мисли в главата  Tired

# 72
Ели, правете любов до дупка. Вижда ми се сякаш има лек спад преди това, така че спадът си го има, просто всяка графика е различна, сравни няколко и ще разбереш. Не се притеснявай или притеснявай се доволно, стига да разпускаш с  luvbed

# 73
Ох с това правене на любов още от сега се настройвам психически за О...ММ ме предупери с думите Така не може, сутрин, обед и вечер все ше работим та да видиш дали нема да стане... Shocked айде обяда няма как да стане ама за сутрин и за вечер няма как да ми се размине Simple Smile та белким го гепим и ние това ийце  Crazy ели, стискам ти палци да успеете Simple Smile

# 74
  • София
Вашите поне "работят", моя бяга по тъча, имам чувството, че ми изчислява овулацията и точно тогава се покрива.
От миналата седмица не сме бебеправили, а днес ми е 22-и ден тамън идват овулационните дни. Иначе ми говори за бебета, училища и гледа рекламата на Орео с умиление...но като дойде същинската част се скатава.
Забранила съм му да се "занимава" сам  hahaha Онзи ден бях при баща ми 2 дни да му помагам и ми звъни"Мило, може ли? Защото те няма пък нямам какво данправя, скучно ми е"  Joy Отсякох Не, но кой го знае...

Общи условия

Активация на акаунт