Падат есенни листа,искаме тестове с втора черта-тема 43

• 22 144
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро,момичета Hug

Аз преди малко пръжнах едни филийки/традиционната ни закуска в неделя-мнооого ги обичаме/ с медец и сладко от черешки и след малко ще водя детето на плуване Simple Smile
Температурата ми днес е 36,7 ,чакам си М утре или вдругиден,ПМС нямам никакви /само 2-3 дни след О/,поне вече се отървах от гадния вирус.Така-отчетох се накратко Wink

Желая ви топла и усмихната неделя Hug

# 616
Добро утро и от мен момичета. Какъв прекрасен ден е навън Simple SmileКара ме да се усмихвам!

Разходката вчера ни се отрази много добре. Сутринта направих палачинки и сега запретвам ръкави за чистене, а така ми се излиза  ooooh!

При мен странните усещания изчезнаха и лека полека започвам да усещам стандартното ПМС, което ме навежда на мисълта, че сигурно нищо не е станало. Но пък се чувствам по-спокойна, откакто си мисля така и те мисля постоянно за признаци и глупости. Кактото-такова Simple Smile

Хубав ден на всички!

# 617
разсмяхте ме с тия палачинки и пичета  Flutter Party и на мен ми се яде нещо такова, напоследък съм се отпуснала с това ядене  Tired наработих се за днес, имах доста неща за вършене и съм доволна;
буци, ами хайде бий ме, че май съм за бой, тест не съм си правила само защото имам още разум в капацуната си и знам че няма смисъл, но пък нетърпението си го има и само мисля боли ли ме нещо, защо не ме боли  Crazy ще се гръмна вече, казвам ви - по-добре цикълът ми да бе тук ... оф, чудя се понякога с времето как човек събира сили да пробва отново и отново; пък от друга страна ми минава като си мисля колко неща би ме ограничило ако се случи сега това ... но го искам, това е ... Преди чаках времето да е подходящо, сега пак не е , но пък го искам и чувствам ; а от друга страна милото не искам да му надувам главата и си трая .... за това тук ви пиша; приятно ми е като ви се наоплача  Hug Милото ми бе споделил, че съжалявам че по-рано не сме почнали с бебеплана, иначе ме успокоява че все ще стане ... просто искал по-рано да сме го запланували ...

Прегръдки на всички   bouquet  Heart Eyes

# 618
Преди чаках времето да е подходящо, сега пак не е , но пък го искам и чувствам ; а от друга страна милото не искам да му надувам главата и си трая .... за това тук ви пиша; приятно ми е като ви се наоплача  Hug Милото ми бе споделил, че съжалявам че по-рано не сме почнали с бебеплана, иначе ме успокоява че все ще стане ... просто искал по-рано да сме го запланували ...
Прегръдки на всички   bouquet  Heart Eyes

Да, и при нас е подобна ситуацията... преди не беше подходящият момент, сега като нe става веднага, като чи ли съжаляваме.. и аз не знам кое е по-добре. Едва ли има перфектен момент, когато всичко е наред; промених си мнението в това отношение, дано не е късно.

И аз съм в очакване на още няколко дни Simple Smile стискам палци за всички чакащи следващата седмица  Praynig

# 619
дано, а пък ако не ... се нареждам за едно коледно джудженце  Heart Eyes Heart Eyes
не съжалявам , защото не става - ние от 3-4 месеца пробваме, времето не мога да го върна назад ... та да започна от по-рано план , по-скоро съм нетърпелива и това е проблема при мен; а пък при мъжа ми е че повечето на неговата възраст -31 г имат вече детенце ... и той иска  Grinning вчера му викам - ти момче ли искаш, той се позамисли и вика по принцип ... аз му викам ама нали знаеш че момичетата са по-привързани към бащите си и той еми права си... та го усещам че и момиче да е ще се радва много ... нормално ... Дай Боже бебче пък няма значение пола  Party

# 620
Azira_smile, и ние пробваме от 3-4 месеца. Преди това не бях спокойна и не мислех за деца. Не мога да съжалявам сега, така е. Но съм нетърпелива, мъжът ми още повече;
Ти кога ще направиш тест? Кога е (не)очакваната дата за М. ?

# 621
моят цикъл е 30-34 дни, общо взето различно, понякога е по точен... та най-рано трябва на 21ви; а днес сме 13ти  Shocked така че още седмица, както и да го мисля, рано е; ще ми се да ми е по-кратък цикъла , ама и О ми е по-късна-на 17-18 ден ... Та ще си чакам; Все ще го преживея и тоя период и ако не стане, като ми мине кривото, отново се залавям с план -Няма пък, ще го постигна  Heart Eyes ще сбъднем мечтите си  Heart Eyes

# 622
Веднага някоя бременна да се яви и да наръси с прашец, защото голяма суша е настанала! Grinning

# 623
  • планетата Земя
Веднага някоя бременна да се яви и да наръси с прашец, защото голяма суша е настанала! Grinning

Дааааааааа,имаме огромна нужда  Grinning

# 624
рости, прозвуча ми като -веднага да се яви в изповедалнята  hahaha hahaha
Аз обещавам от утре, да намаля това мислене  Party амаха излагам се, връчих на милото тестовете които имам, да ги скрие; няма си купувам и хопала-няма да има как да си правя тест и туй то  Mr. Green Laughing

хубава романтична вечер  Heart Eyes

# 625
Ами да, то това си е нашата изповедалня! newsm47

# 626

Добро утро. Някой да иска да седне на чайче върху червения диван на изповедалнята???

При мен нищо ново, чак се радвам, че го даваме по-кротко сега, когато знаем, че нищо не гонимн правим нещата малко по-бавно и спокойно. Аз се гордея от тоталната победа над близките и семейството ми. Помните ли как моето семейство и като цяло всичко се опитваха да ме убедят, че проблем нямам, че се "вманиачавам" и трябва ей така да пробвам поне до Нова Година, да спра работа, бла, бла, бла. Е, сега пеят моята песен ама на по-висок глас. Нямало време, трябвало спешно да се действа, инвитро, лапаро, бла, бла, бла. Аз си сръбвам кафето и се усмихвам под мустак, защото аз това го минах и съм готова и спокойна за всичко и хич не ми е до бързане сега, напротив, тук вече искам да се кротна и много внимателно да се прецени какво да се прави, че да имаме максимални шансове. От диагностика на проблеми може и да разбирам, но като стане въпрос за лечение се доверявам на лекарите. Вече диагноза имаме, моята работа е свършена и сега само чакам да ме правят каквото трябва до успешния резултат.

# 627
  • София
Estlar, звучиш супер позитивно, спокойно и уверено! Сигурна съм в успеха ви! Прегръщам те! Hug

# 628
Добро утрооо  Hug Hug Hug.
Кой пожела бременна да наръси с прашец, от мен имате двоен розов, много прихваща да знаете  Mr. Green

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Времето е мрачно, аз съм на работа, не мога да си отворя очите, а имам да си свърша едни лични неща докато ги няма колегите, че после на метлата  Crazy.

Желая ви прекрасен ден ииии вадете положителните тестове  Hug Hug Hug

# 629
  • планетата Земя
Добро утро

Рости,възхищавам се на хора,които могат да споделят такива неща с близките хора.Аз не мога.Не считам за нужно да ги уведомявам какво правим и какво става с нас по такива интимни въпроси.Точно защото ще почнат с тъпите съвети и после ще ме е супер яд,че съм споделила.

Маги  Hug ,докога мислиш да бачкаш ?

Общи условия

Активация на акаунт