Падат есенни листа,искаме тестове с втора черта-тема 43

• 22 137
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Добро утро и успешна седмица на всички  Hug

Много мразя да е мрачно – не ми създава настроение за нищо.

Маги, събирам прашец за предстоящия месец  newsm75 newsm75 newsm75

Estlar, както винаги хубава закуска Wink
Уф те близки и познати много съвети могат да дават от страни, но... (размисли и страсти в скрития текст)

Сега прочетох и мнението на Милена – и нашите най-близки не знаят и не смятам да узнават скоро. Знаят само двете ми колежки в работата, защото имам нужда да говоря с някого, освен ММ, пък и правя тестовете за О в офиса и няма как да се скрия.

Вчера ми беше уморено цял ден, поразходихме се с ММ да му търсим работни обувки и панталон, но нищо не си хареса. Такъв мързел ме беше налегнал, че едвам се замъкнах на репетиция от 5. Но за 2та часа там хем се освободих от всички мисли, хем съвсем се скапах, едвам ходих накрая Grinning

От една седмица все забравям да ви попитам нещо. Имате ли проблем с профила в зачатие? На мен ми дава грешка всеки път, когато добавям нещо в календара. Също така когато искам да отида на "Лични графики" не ми ги показва, а дава пак грешка.

Скрит текст:
Онази вечер една мадама от танците, с която си имаме приказка се опита да ни даде няколко съвета на нас с мъжа ми. Тя преди 2 месеца стана баба, сина ѝ е една година по-голям от нас. Самата тя изгежда доста добре и си живее живота, за което много ѝ се радвам. Аз я попитах как е бебето, пък тя започна да ни обяснява как трябвало да се наживеем първо, после да мислим за деца, винаги сме могли да си родим бебе и тем подобни... Аз си мълча и се усмихвам, оставих ММ да коментира тази тема с нея. Но през цялото това време си мисля:
С ММ сме на по 28 години, но сме на акъл да мислим сериозно за такава важна стъпка. Аз реално на този етап доказан сериозен проблем нямам, освен леката хипофункция на ЩЖ, която от половин година е под контрол, както и "уж" ИР. Сега, след като сме започнали съвсем целенасочено да действаме съм си дала 3-4-5 месеца да опитваме, ако ли не – следва търсене на евентуален проблем.
За мадамата – ми това, че нейния син и жена му са направили бебето "без да искат" си е техен проблем. Като им се е "живяло" да са се пазили. Ние пък може да не искаме да станем на по 30 и няколко и тогава да започнем опити. Всеки сам си преценява кога да започне, а кога ще се появи е Божа работа.
За колежките ми – "няма смисъл от тестове за О", "защо трябва да мериш Т", "то така по график не става, трябва да има любов". Първо кой е казал, че като е по график, не се обичаме? Графика реално е само няколко дни, през другото време си го правим, когато си искаме. Ми то може и цял месец да се обичаме и точно когато е подходящо да пропускаме. Как да станат нещата тогава?
"Ти пак с твоите диети" – Ами какъв е смисъла да пия хапчета, след като не си спазвам препоръките за хранене? Аз съм от хората, които не могат да ядат вафли, шоколади, торти, пици и т.н. всеки ден. Ген, какво да го правиш. Аз за не се ли чувствам физически добре, не ми е ок и психически. Това ми напомня, че си бях дала един месец почивка от диети и чудесии, но трябва пак да се захващам.
Стана дълго, но трябваше да си го излея някъде. Дали да не започна да си водя дневник?  Crazy

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 09:54 от elistoilova

# 631
Маги, и аз ще посъбера малко прашец Simple Smile  newsm75

Estlar, благодаря ти, че споделяш с нас твоя опит. Със сигурност е от полза на много момичета. От както влизам в този форум, съм много по-спокойна относно някои евентуални проблеми и разрешаването им. Не се страхувам толкова и чувствам подкрепа.

Ели, наистина всичко е много индивидуално и не би трябвало странични хора да си позволяват да дават съвети кога е най-добрият момент. Винаги съм се дразнела, когато непрекъснато получаваме разни намеци, а до преди няколко месеца не мислехме все още за дете.

# 632
Добро утроооо!
Естлар - отново страхотна закусчица! Радвам се, че си по-позитивна и мислиш само в такава насока!
Маги - благодарим за прашеца, мила и аз се нареждам да посъбера малкичко  newsm79 newsm79 newsm75 newsm75 newsm28 newsm28 newsm79 newsm79
Ели - аз нямам проблем със зачатие. А относно съветите на такива, които изобщо не им е работа ... най-мразя такива съвети. Какво значение има на колко години си? Ти може да си на 20г и да си готов за дете, може и да си на 30 и да не си. Аз познавам такива хора в двете крайности, и едните, и другите са щастливи по свое му ...

При мен .. нищо интересно. О. отминава, този месец не знам, имах ли, нямах ли. Не я следях с никакви тестове, че започна да ми писна. След 2седмици ще видим ще има М. няма ли да има. Simple Smile

Хубав понеделник на всички!

# 633
Добро утро на всички !!

Estlat: Благодаря! Както винаги чудесна закуска! И много се радвам на твоето спокойствие и позитивизъм. Много ми действа зареждащо Simple Smile

И аз посъбера малко прашец, мерси Маги Simple Smile

Иначе и аз съм на мнение , че е строго индивидуално при всеки и не бих искала някой да ми се бърка или любопитства.

Аз тази сутрин се събудих с мноого, ама много болезнени гърди. По-скоро зърна... #Crazy , но ми се е случвало и друг път при ПМС. Понякога ПМС-то ми е много засилено, нямам идея на какво се дължи. Някой знае ли?

Желая ви спокоен и усмихнат ден !

# 634
  • София
Здравейте
На мен ми е много гадно-на работа, времето гадно, снощи ми дойде с пълна сила и ме боли корем.
Чвстно казано даже не съм разочарована, че не е станало  newsm78 В някаква безразлична фаза съм и ми е все едно, мисля само какво да пия да спре да ме боли корема.
Чудя се дали да си меря температурата...помръзва ме, но може би ще я меря.

# 635
Добро утро!
Estlar благодаря за страхотната закуска с чайче. Радвам се, че си по-добре и си преценила много трезво нещата.
 newsm75 newsm75 newsm75  и аз да си посъбера малко прашец от Маги  Wink
elistoilova  мисля, че сте достатъчно зрели за решението да бъдете родители, за да ви дава някой акъли.
Monik@ дано да е от  preggo
toito  минаха ли болките в кръста?
Миленка като четох за твоята смес за палачинки се сетих моя син как веднъж разля в кухнята цял литър течна сметана, а пък друг път една тенджера с таратор. На всичко отгоре преди години при основен ремонт имах глупостта да сложа в кухнята ламинат, а не плочки  smile3538
Моята БТ падна, така че гостите от Червен бряг чукат на моята врата  Cry

# 636
Здравейте,мацки! Hug

Аз днес или утре си чакам лелката  newsm78 Т.е.не я чакам  #Cussing out-днес умишлено не меря температура.Преди 2 месеца точно в деня ,в който ми дойде беше 37 С , така че не искам да се осланям  много на тези температури...Боли си ме корема и кръста както обичайно и така...

Моник,кога НЕ-чакаш?

# 637
dbojidarova78 : Стискам ти палци да НЕ дойде и скоро да се сдобиеш с 2те мечтани чертички Simple Smile

Аз не чакам на 20ти. Има още цяла седмица, малко се успокоих тези дни. Преди малко се позамислх и реших да не мисля за никакви симптоми вече, защото при мен ПМС-то е като повечето симптоми при бременност - болезнени гърди, болка главоболие, понякога и свят ми се вие, подуват ми се гърдите, издува ми се коремчетои понякога даже ми се гади предния ден. Абе какво да кажа - приказка  Crazy Laughing

# 638
dbojidarova78 : Стискам ти палци да НЕ дойде и скоро да се сдобиеш с 2те мечтани чертички Simple Smile

Аз не чакам на 20ти. Има още цяла седмица, малко се успокоих тези дни. Преди малко се позамислх и реших да не мисля за никакви симптоми вече, защото при мен ПМС-то е като повечето симптоми при бременност - болезнени гърди, болка главоболие, понякога и свят ми се вие, подуват ми се гърдите, издува ми се коремчетои понякога даже ми се гади предния ден. Абе какво да кажа - приказка  Crazy Laughing

Дааааа, и аз съм така-и ставам ужасно крива #2gunfire

# 639
Именно. Добавям и ревлива  Laughing Laughing

# 640
Здравейте мацки Simple Smile
Днес нещо пак ви пропускам...при мен нищо ново, освен че вчера така ме преряза долу в ляво че ми идеше да ревна...ММ се поуплаши, че бяхме и на разходка, но като приседнах се пооправих...не знам на какво да го отдавам, нито е било О...а пък до М остава близо седмица някъде  newsm78 не се надявам много много, но реших да споделя! Гледам че обсъждате коментарите на близки и роднини относно "спокойствието", което те предписват като успешно действащ механизъм за получаване на бебе! Изразявала съм не един и два пъти мнението си по този въпрос, но при положение че проблем ИМА, със спокойствие няма да се постигнат желание резултати...поне при нас случаят е такъв! Спокойствие ще имам едва когато прегърна, желаното ревящо човечле....
Желая ви прекрасен и усмихнат следобяд  Hug

# 641
  • София
dbojidarova78 и на мен онзи ден T ми беше 37, пък вечерта ми дойде  ooooh!
Стискам ти палци обаче да не дочакаш този месец  Peace

Аз се дразня на моята АГ, от две седмици през ден звъня да си запиша час и все не ми вдига. Ядосвам се  Naughty Може поне да клипне като види, че някой я е търсил  Crossing Arms

# 642
Да ви призная,сърбят ме ръцете за един тест, но ще си затрая още 1-2 дни...Ще ходя след малко до аптеката за Бронховаксома на детето и ще взема един -ей така да ми е под ръка Wink

# 643
  • Монтана
Здравейте момичета Simple Smile имам едно въпросче което ме вълнува. От 2 дни забелязвам че вечер вдигам температура около 37-37.1 Бях чувала че било нормално във втората аза да е така.На някоя от вас случвало ли се е? Не съм забелязала през предните ми цикли да имам такова нещо...На мен нормалната ми телесна температура е от 36.2-36.6

# 644
По принцип следобяд температурата е най-висока/около 16.17 часа/ -съвсем нормална е за втора фаза, особено ако е мерена ректално,вагинално или орално т.е единствено за аксиларно измерената дават стойности до 36,8 макар че аз моята я меря именно така и също стига до стойности 37-37,1

Общи условия

Активация на акаунт