Падат есенни листа,искаме тестове с втора черта-тема 43

• 22 136
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
  • Монтана
Ами аз говоря за температура измерена под мишницата, измерена към 22:00. Просто усетих че вдига и я премерих....и на др вечер пак така

# 646
Момичета,аз НЕ чакам на 18-19ти.Вчера си направих един тест,не се сдържах...Имаше многоооо бледа ,почти въображаема втора черта.Направих още един -пак така.Викнах и моя мъж да гледа,за да не си въобразявам и да психясвам!Каза че вижда и на двата теста,но не знам ..не е изчезнала там си е и след като изсъхна,но то направо фантазия..Вчера ми беше 10 ден след О.Вечерта в съботата ме подхвана едно разстрийство и може би съм се обезводнила,та сега се чудя има ли вероятност за това да ми е била толкова бледа чертата...В смисъл аз го направих с първа урина,но реално на това каране на корем,два Лопедиума и чаша вода към 04ч сутринта си мисля,че не е реално..Как мислите?И кога да повторя теста?Направо вече полудявам! Tired

# 647
  • планетата Земя
Фло,може да те тресе леко вирусче.А дано да е бременното вирусче  Grinning

червенокоска.... ,тихичко честито.Изчакай датата на закъснение и чертата ще стане видима и хубава

# 648
Фло,може да те тресе леко вирусче

червенокоска.... ,тихичко честито.Изчакай датата на закъснение и чертата ще стане видима и хубава

Ох,Миленче не смея да се зарадвам,мила!Направо ме е страх.До преди два дни гърдите ме скъсваха,сега нищо ..Само от време на време при смях или кихане ниско долу ме дърпа здраво  Praynig

# 649
  • София
floretka, аксиларно = под мишница  Peace

Честно казано не знам дали е нормална тази Т за вечерта. Но щом казваш, че си усетила, че се вдига по-скоро може да е от вирусите, които върлуват в момента.

Иначе ние с момичетата тук мерим БТ (ректално, орално, а аз вагинално) сутрин преди ставане – това е показателната Т, а не вечерната аксиларно.

червенокоска стискам палци  Praynig В теб ще ни е надеждата да подложиш крак  Hug 10ти ден ми се струва рано за пиклив тест, затова изчакай още мъничко и идвай да се хвалиш Simple Smile

# 650
  • Монтана
Миленка, не е вирусче мила, поне не се чувствам болна.Сега я мерих и си ми е нормална.
Ели, знам какво е БТ и как се измерва.От отдавна реших да спра да я меря, за да не се натоварвам психически.По старите в темата са запознати Simple Smile Снощи и онази вечер я измерих, защото усетих че ми става мн горещо и затова реших да я премеря.

# 651
  • София
floretka, извинявам се тогава   bouquet

# 652
червенокоска: Стискам палци скоро да се появи по-ясна чертичка. Усещам нещо хубаво. А дано !  Praynig

# 653
  • Монтана
ееееее ти пък  Wink няма за какво

# 654
Благодаря,момичета!Дано,много се надявам! Praynig

# 655
Червенокоске,ЧЕСТИТОООООО,ама тихичко преди официалното закъснение!!!При теста за бременност няма изискване за ясно наситена втора черта както при тези за О LaughingЗатова всяка втора черта,дори и най-бледата означава само едно-ПОЛОЖИТЕЛЕН тест HugА на 10-ти ден след О няма как да не е мноооого бледа.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 656
  • Монтана
Червенокоска, честито от мен и ти стискам палци.А дано повлечеш крак и да имаш поне още 2 3 последователки Simple Smile

# 657
Червенокоска, честито от мен и ти стискам палци.А дано повлечеш крак и да имаш поне още 2 3 последователки Simple Smile
Дано,дано Praynig Praynig Praynig Praynig

# 658
Привет и от мен момичета   bouquet Много много не съм активна , но няма и с какво да се похваля а отгоре на всичко днес цъфнах  ooooh! , но аз си знаех де. Решила съм и аз да последвам примера на много от момичета тук и да спра вече с тази БТ , тестове за О и подобни. Просто ми писна вече пък и мисля че 8 месеца мерене на БТ са ми достатъчно. Та се отдавам на спокойствие и много  Heart Eyes пък каквото такова. Извинете ме за малко песимистичния пост но .. смятам че ме разбирате.
Фло тъкмо днес се сетих за теб и ти се яви  Hug Нямам представа от какво може да вдигаш тази Т , но стискам палци да е з добро , а БТ как е пробвала ли си я тези дни ?  Hug
Червенокоске много тихичко честито и от мен   bouquet Пожелавам ти една много наситена втора чертичка след някой друг ден  Hug

# 659
Благодаря,момичета!Дано,дано,чул ви Господ,макар че направо не ми се вярва...Само да стане да повлека крак,всеки ден ще си ви ръся по много с прашец  Heart Eyes  ето снимка момичета,кажете виждате ли нещо

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт