Падат есенни листа,искаме тестове с втора черта-тема 43

• 22 109
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
червенокоска.... мисля, че още е рано. Аз лично не искам да изразявам мнение дали се вижда нещо или не, но според мен изчакай още поне 3-4 дни, макар, че на мен Престо ми е отчитал точно на 10ти ден след О при предишна бременност - аз си знаех и усещах и Престо-то ми показа точно. Но знам, че преди датата на МЦ или поне 1 ден закъснение не е добре да се навива човек. Иначе ти пожелавам горещо горещо ама мноого горещо и силно, да се насища тази чертичка от ден на ден. Пожелавам и на всички други да вадят положителните тестове, чеее идеален момент за пролетно-летни бебета  Hug Hug Hug

# 661
Аз лично виждам бледа чертичка, особено на долния тест !  Crazy    bouquet
Аз нямам опит с тестовете досега, така че нека другите погледнат Simple Smile

# 662
А кой тест се води най-чувствителен по принцип?/знам, че Шуър Чек иска закъснение/?

# 663
Привет и от мен момичета   bouquet Много много не съм активна , но няма и с какво да се похваля а отгоре на всичко днес цъфнах  ooooh! , но аз си знаех де. Решила съм и аз да последвам примера на много от момичета тук и да спра вече с тази БТ , тестове за О и подобни. Просто ми писна вече пък и мисля че 8 месеца мерене на БТ са ми достатъчно. Та се отдавам на спокойствие и много  Heart Eyes пък каквото такова. Извинете ме за малко песимистичния пост но .. смятам че ме разбирате.
Фло тъкмо днес се сетих за теб и ти се яви  Hug Нямам представа от какво може да вдигаш тази Т , но стискам палци да е з добро , а БТ как е пробвала ли си я тези дни ?  Hug
Червенокоске много тихичко честито и от мен   bouquet Пожелавам ти една много наситена втора чертичка след някой друг ден  Hug
Идеално те разбирам ,мила,и това чакане и тръпнене в дните около М направо е побъркващо, и накрая като дойде гадната лелка ти иде да ревеш, да ревеш и да не спираш...

# 664
Червенокоскеее - и аз виждам бледата черта, и то на долния тест! ТИХИЧКО ЧЕСТИТО! За по добри резултати, повтори теста след 2-3дни Simple Smile

# 665
  • Монтана
Nianka  Hug Бт само веднаж я мерих преди 3 4 дни еи така за да видя имало ли е О минало ли е..........беше 37.2 но иначе не съм я мерила.

# 666
Червенокоске и аз като , че ли виждам на втория тест втората чертичка , но мисля че момичетата са прави, че е доста рано. Изчакай си най добре датата на МЦ и тествай пак. Стискам ти силно палци  Praynig
dbojidarova78 Мисля че всички много добре знаем какво е чувството на поредното разочарование . Важното е да сме силни и да не падаме духом  Hug
Фло еми като не си , да вземеш утре да я премериш ли  newsm78  Grinning ( Ако искаш разбира се  Simple Smile )

# 667
червенокоске, стискам ти палци за + тестче следващите дни.
Нианка, аз не бих чакала още преди изследванията, не знам, вярно, че аз съм бързак и не съм критерий, но ако имаш каквито и да е съмнения, по-добре действай отрано.

# 668
  • Монтана
Нианка, то утре ми е 23 ден от цикъла...Ще видя ако нещо закъснее ще я премеря. Вече да ти кажа не знам с тоя моя цикъл  Simple Smile веднъж е 22 дни, веднъж е 23 , 25, 26, 27....27 ми е най дългият от както бебе правим и затова закъснение ще смятам след 27, но ако трябва да съм честна от 2 3 месеца вече съм изгубила всякаква надежда. Хич не се надявам.Омрзна ми да се разочаровам. Ако има да става ще си стане. Вече година не става, като изключа една неуспешна през декември....но не се брои, щото ако се броеше, сега нямаше да имам време да ви чета постоянно и да ви пиша, когато имам какво да напиша...щях да сменям памперси.Но каквото такова.така ми било писано.

# 669

Estlar Не не нямам намерение да чакам за изследванията , аз имам хормоналните а мъжа ми спермограма , като следващия месец ми предстои цветната снимка. В момента лекувам някакво леко възпаление затова снимката я оставихме за другия месец а мъжлето вече пие Трибестан .Не е като нищо да не сме правили , но има още неща за правене. Просто казвам за БТ и тестовете за О , че спирам защото вече нямам нерви  Peace
Фло Напълно те разбирам... смятам , че доста от момичетата които сме по дълго тук знаем за какво говориш. Мога само силно да ти стискам палци и това най накрая да е окаже твоя месец , желая ти го от сърце  Hug

# 670
  • Монтана
Нианка , едва ли , но Hug Hug Hug

П.С. Стискам силно палци на Червенокоска, не е хубаво да се правят тестове преди закъснение, за да се избегне най-голямото разочарование и мъка, ако ......даже не ми се изрича. Но ние сме си така...Всички сме тук защото изпитваме силна нужда да споделим това, което с др неможе. Не че не може, колкото не се знае до колко ще бъдем разбрани.Тук сме жени с едни и същи мечти, желания, цели...проблеми дори. Мамка му ( извинявам се за израза) нещо ми домъчня. Ще ми мине...всеки път преди цикъл съм такава, хем нервна хем.....бе настроения всякакви.Хормони...иди ги разбери.
Целувки...... Hug

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 18:14 от floretka

# 671
Червенокоске, стискам палци до петък чертата да е много ясно видима! Засега тихичко честито!
Айде,чакаме следващата с такива хубави новини! Mr. Green

# 672
Цял ден надничам и не ми остава време да пиша.
Червенокоска, а защо не направиш един кръвен ? Аз ако съм в твоето положение 2-3 дена биха ме подлудили ..

# 673
Дааа,щом нищо не казах и сте видели чертата на  втория тест значи не съм сама  Heart Eyes То стана малко открий разликите  Laughing Обиколих всички аптеки в града за Престо и няма!Утре моя мъж ще потърси в Хасково и в сряда мисля да се тествам пак,но до тогава направо ще пукна.И гърдите май не ме болят така както до преди няколко дни,не че са критерии де ,ама .. Tired floretka и аз съм така,изпадам в някакви състояния не нормални-нервно ми е,постоянно плача,а като че ли като говоря за това малко ми олеква. Confused

# 674
Иначе първия тест е ВВ /този с червеното/ и е чувствителен -10 представете си,а втория с по ясната черта е обикновен от 0,70ст Sick

Общи условия

Активация на акаунт