Падат есенни листа,искаме тестове с втора черта-тема 43

• 22 103
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
Червенокоске честито и от мен!
Айде и аз да се оплача изпълних си всички изследвания от списъка и всичко ни е ОК, то да се радвам ли да не се ли и аз не знам вече. Като всичко е 6 защо не стават нещата, всички ми казват успокой се и ще стане, познато ви звучи нали? Grinning

# 676
Червенокоске, със сигурност аз виждам черта на долния тест. Силно и искрено ти пожелавам на следващият тест, който направиш тя да е много по-ясна и да разсеяш всички съмнения. Опитай се да мислиш положително сега и да не се стресираш, доколкото е възможно това.

Прегръдки за всички други. Извинявам се, че не ви изреждам лично, но следя историите на всички и мислено съм с вас.

Мен ме налегна ужасно тегав период в работата и се подготвям да изнасям доклад на конференция в петък. Много стрес! Но пък аз си харесвам слава Богу работата и съм благодарна, че имам тази взъможност. Не съм много сигурна какво става с моя цикъл. Май нищо Simple Smile Нито имам досега О, нито имам знаци за цикъл. Май започнах втора вълна на спад на температурата, да видим до няколко дни какво ще е положението.

# 677
минавам да ви пратя прегръдки, днес се наработих здраво, утре пак съм заета с много задачки, зачерквам още един ден който е минал ... пък дори и да ми дойде, поне ще дойде време за нов опит  Heart Eyes а и много искам да се науча на търпение, така че ще опитам   Mr. Green Аз пък рядко имам ПМС ... нямам нещо по-силно като усещане в гърдите, днес изпитах кратка силна болка в слабините  ... и доста ми се хапва, но това нищо не значи, сигурна съм  Laughing

# 678
Дива,имам една позната която 10 години се мъчиха за дете.Не ставаше и не ставаше,за първо дете говоря!Тръгнаха по лекари-купища проблеми - нея запушени две тръби,той проблеми с юнаците...и още ред други.Следва един или два ин витро опита.Единия от които успешен -роди тризнаци.Сега тамагочитата са на около 3години.И ТЯ забременя съвсем неочаквано,случайно без да са се мъчили и да знае.Естествено остави бебето,но искам да ти кажа че спокойствието е голяма работа!Не че съм аз най-правилния човек точно в момента да те учи на спокойствие предвид ранните тестове които са ме обсебили,но да си кажа..може пък на теб да помогне!  Wink И аз не мога да чакам,не мога да не мисля,не мога да не се взирам в симптоми..Още повече когато нещо е толкова желано ,как да не го мислиш?

elenna благодаря ти  Hug Надявам се да не си въобразявам и измислям черти..Толкова ме е страх!! Tired Грахче,мисля че още е рано за кръвен ,но в сряда може и да отида,просто не издържам  ooooh!

# 679
  • София
И аз имам такива примери край мен... Едните са забременяване след успешно инвитро, а другите - неуспешно инвитро, следва осиновяване на дете и случайно забременяване. Въпреки всичко знам колко е лесно да се каже отстрани, пък ти да изпълняваш...
Дива, вие от колко време правите опити?

# 680
Да почерпя!
Днес ставам на цели 23 години!

# 681
Добро утро!

днес съм ранобудна, въпреки че съм изморена, но съм на лекции...

Прити, честит празник  Hug Hug Hug

# 682
Стискайте палци, милички, днес съм на преглед да видим какво става с цикъла ми, а мъжът ми е на спермограма. Пак ми е малко нервно, ще видим какво става.

# 683
Добро утро,момичета!! Heart Eyes  Estlar успех,миличка! Hug Аз утре ще направя пак тест и каквото сабя покаже,но много ме е страх  Tired

# 684
Добро утро Мацки! Hug Hug

Прити Кити Честит Рожден Ден. Да си много щастлива и обичана!

Азира мерси за закуската!

Елена ако знаеш колко добре те разбирам..... това със стреса и доклада.... ама после олеква и удовлетворението е голямо. Стискам ти палчета  bouquet

Червенокоска тихичко честито и от мен! Дано всичко да е наред до края! Аз съм имала положителен тест на 11 ден и успешна бременност след това. Ако имплантацията е била на 7, 8 ден според мен ЧХГ достатъчно се е вдигнало за да го засече уринарния! Стискам палци! Не че ви казвам да тествате по рано, просто споделям моя опит, че е възможно. И това за гърдите пак ще го кажа - не се шашкай моите въобще не ме боляха и не бяха напрегнати, а си бях бременна и на една моя приятелка по същия начин, така че споко. Wink

Естлар дано днес вече да се добри новините!  Hug

Хубав ден на всички чакащи и тестващи   bouquet

# 685
Добро утро, момичета!

Червенокоске, тихичко честито! Лека и безпроблемна бременност!

Прити, честит рожден ден! Бъди жива и здрава и много щастлива!

Аз добре. Другата седмица ще ходя да ми направят биохимичен скрининг. За жени от 30 до 35 години е пожелание на майката, но аз искам да бъда напълно спокойна! Надявам се всичко да мине добре!
Желая ви усмихнат ден!

# 686
Добро утро!
Pretty Kitty Честит Рожден Ден  newsm59  Подаръка след два месеца  newsm53
luba_ani fingerscrossed за скрининга
Червенокоска голяма интрига внесе. Утре чакаме потвърждение
!Diva!  пиши по-често.
Estlar  fingerscrossed  за прегледа
Аз както се очакваше цъфнах, така че с нови надежди напред

# 687
Добро утро и от мен  Hug Hug Hug

Estlar стискам палци нещата да не са чак толкова зле, всичко с мъжът ти да е наред ии да се поуспокоите и да начертаете план за действие. Успех, късмет и мноого позитивизъм ти желая  Hug

# 688
Добро утро и от мен мацки Simple Smile
Аз не съм много активна тези няколко дни, но едно че нямам много време, друго съм много изнервена /преди МЦ/ трето в работата ми образуват какви ли не нерви, че ми иде не гората ами пустинята да хвана  #Cussing out

Честит празник на Прити Кити  Hug много много щастие ти желая и сбъдване на най-съкровените мечти   bouquet
Червенокоске...стискам палци да е това, за което всички се надяваме...утре ще те чакаме с добрите новини...да повлече някой крак, че така сме се утишили нещо, че тая тема така както гледам може и да си иде без нито един положителен тест Cry
Естлар с теб съм духом ВСЕКИ ден  Hug

Усмивки и прекрасен ден на всички сладуранки  Hug

# 689
Момичета,страх ме е да се радвам!!Засякох си О.с тестове и теста беше + на 02 и 03ти. / на 13 и 14 ден от МЦ / тест за бременност направих на 10ден  от О.

Общи условия

Активация на акаунт