Падат есенни листа,искаме тестове с втора черта-тема 43

• 21 985
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте мами! От доста време ви чета, но сега се престраших да пиша. И понеже знам че тук споделяте ежедневно успехи, неуспехи и всякакви преживявания около чакането на двете черти, реших и тук да си поставя въпроса. А той е следния:
От 4 месеца се опитвам да забременея, като до сега съм имала редовен цикъл (даже до определен часови диапазон в деня). От както почнахме опитите си идва и отива когато си реши Simple SmileТова го преживях  Grinning Но това което ме притесни този път е странно течение съпроводено със сърбеж, като веднага обвиних досадните гъбички(имала съм "щастието" да се запознаем  Grinning) и това беше 3-4 дни след О. по странното е, че 2-3 дни по-късно нямах и спомен от неприятни усещания. Някой сблъсквал ли се е с подобна ситуация и знае ли каква може да е причината.
Сигурно трябва да кажа че малко нетърпеливо си направих и тест (престо) 7 дни след О и 5-6 преди очакваната дата на МЦ - отрицателен. Благодаря предварително за отговора  Simple Smile

# 256
ianayana, здравей и добре дошла. Избързала си доста с реста наистина! Simple Smile Може и да са гъби, може и да не са. И аз от вчера имам бяло течение, 5-ти ден след О съм. Не знам на какво се дължи това течение, но нямам сърбеж, нямам и гъби, защото миналата седмица си пусках МБ и беше чиста!Успех, дано след някой ден теста покаже +. Hug

# 257
ianayana, здравей и добре дошла. Избързала си доста с реста наистина! Simple Smile Може и да са гъби, може и да не са. И аз от вчера имам бяло течение, 5-ти ден след О съм. Не знам на какво се дължи това течение, но нямам сърбеж, нямам и гъби, защото миналата седмица си пусках МБ и беше чиста!Успех, дано след някой ден теста покаже +. Hug
Много ти благодаря! И наистина не съм от най-търпеливите Embarassed Но пък някак отписах гъбите защото доста трудно се оттървавам от тях. А още не мога да се престраша да ида при доки, поне докато не закъснее наистина. Още си тая надежда

# 258
Milena е как така няма да си сигурна дали имаш още един яйчник, каква беше твоята операция  Shocked ако се окаже че са го изрязали без твое знание са си направо за съд...ц ц ц майчице мила...дано опасенията ти се окажат неоправдани!

Еrienne аз изпитвам такъв страх и ужас от земетресения и чат пат като ме налегне параноята не ме оставя да спя по цели нощи...и аз опитвам със самоуспокоение, което обаче е моментно и то доста за кратичко и определено и изминалата седмица е от тези психясващите ме и не мога да спя като хората стряскам се от най-малкия шум...

А относно фолиева киселина, може да ме биете ама и аз не пия и никога не съм пила  Confused
Да си я самопредпиша ли?!?

ianayana Добре Дошла  Hug избързала си наистина с тестчето, но то пък не пречи след 5-6 дни пак да покаже + Simple Smile ние стискаме палци на всяка нечакаща Simple Smile а относно течението, може и от времето да е...хладничко е, ако те е хванал някъде вятъра и хайде потича, то си е нормално в тези дни!

# 259
Здравейте момичета, как сте в този студен есенен ден!
Естлар, дано този месец да се похвалиш с най-прекрасната новина!

Миленка, сигурна съм, че яйчника ти си е там, не се притеснявай! Hug

И аз вчера бях на ФМ -фоликул в ляв яйчник 20 мм. на 13 ден, но все още нямам положителен тест за О., а това не ми се е случвало до сега, не знам какво става? Confused Днес все пак ми е 15 ден, не ме болят и гърдите, а те започват веднага след о. В петък пак ще ходя да видим какво е станало с фоликула, дано да се е пукнал. Искам да ви попитам колко мм горе долу трябва да е фоликула, за да се спука - моят малък ли е все още??? Confused
А иначе, доки каза, че хормоналните изследвания са добре, въпреки че ЛХ е по-високо от ФСХ!
Буци, Ниана, Erienne,dbojidarova78, Inatch, daniella, успех и на вас този месец!

# 260
ianayana добре дошла и от мен!  Hug От сърце ти пожелавам да не се задържаш дълго при нас!  Peace Както и Буци ти е писала, много е вероятно течението да е от рязката промяна в климата. Такова чудо не е било  ooooh! Миналата седмица по къси фланелки - сега с шубите  Laughing

dbojidarova78, стискам палци в идните съдбовни дни  Praynig Дано да са много, много успешни и бебеносни  Hug

Като спомена Миленка за ФМ, има ли тема във форума, посветена на това? Аз не съм много запозната с това изследване и ми се иска да прочета малко по-обстойно. Ако някой може да ми прати линк, ще съм много благодарна  bowuu

# 261
Много благодаря на всички за топлото посрещане. Hug Възхищавам се на всички търпеливо чакащи (това е последното качество с което аз бих се описала  Grinning) така че от сърце ви желая  EFP

# 262
Рости,Розово мляко,благодаря ви за куража ,момичета,както и на всички други Hug
Рости, 20 мм е вече годен за оплождане фоликул Praynig Praynig PraynigДано са се получили нещата!!!
Розово мляко, виж тукhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=475521.0
ianayana, Добре Дошла !Дано съвсем скоро да видиш двете чертички  bouquet
Предлагам Естлар да повлече крак ThinkingКакво ще кажете? Wink

# 263
Добра вечер момичета -кокичета  Hug !
rossti08 аз този месец нямах нито един положителен тест за О ,пък виж какво излезе  Crazy
Стискам палци и ти да се зарадваш на две чертички в края на цикъл  Praynig
Естлар графиката ти наистина е доста добра  Praynig .Силно се надявам резултата да е положителен ,стискам палци  Praynig
ianayana добре дошла  Peace
Милена и аз съм сигурна ,че яйчника си е на място ! Hug
Аз съм добре ,чакам да минат 2 седмици и да ида на док. реших да не бързам и да ида направо в 7 г.с преди това кой знае какво не се вижда освен плоден сак .Малко се притеснявам на моменти дали всичко ще е ок , но мисля ,че това е в реда на нещата  Thinking

# 264
Много благодаря на всички за топлото посрещане. Hug Възхищавам се на всички търпеливо чакащи (това е последното качество с което аз бих се описала  Grinning) така че от сърце ви желая  EFP
Дано не ти се налага да се научиш да бъдеш търпелива! Peace Успех! Hug

# 265
Приемам предложението на ДБожидарова, Естлар да ни повлече към поддуването на коремчетата Simple Smile 
Рости, работете почти всеки ден и ще има ефект Simple Smile няма начин Wink

Стискайте ни палци, за утрешния преглед на ММ в Надежда, аз си лягам че ще се става раничко, че столицата ни е на има - няма 2 часа път... Simple Smile Утре след прегледа ще намина да ви кажа какво е казал доки Simple Smile
Сладки сънища Simple Smile

# 266
  • планетата Земя
Мацки,благодаря за покрепата  Hug
В епикризата от операцията пише,че са махнали миомата.За друго премахнато не пише и не са ми казвали.Докторката каза,че не е ненормално в даден момент с ехографа да не се хване яйчника.Предполага,че другия път ще го види.Обаче тъй като съм отваряна и рязана нямаше как да не се усъмня,че са го резнали.Все пак процента това да се случи е малък.Мисля позитивно.Там трябва да си е

Розово мляко,тема за ФМ май няма във форума.Но като цяло инфо в нета има много

Рости,фоликула ти е супер.Може би се е спукал и О е минала.Фоликул над 18 мм се счита готов за пукане,с годна яйцеклетка вътре

# 267
Момичетааа!!  Hug Hug Hug
Отдавна не съм писала тук!
Честито на всички , видяли двете чертички!!!  Heart Eyes

Иксате ли да ви пръсна малко двоен прашец?

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 268
 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28

toridim , благодаря за прашеца. За двоен винаги съм мечтала, но и едничко ми стига.

# 269
Момичетааа!!  Hug Hug Hug
Отдавна не съм писала тук!
Честито на всички , видяли двете чертички!!!  Heart Eyes

Иксате ли да ви пръсна малко двоен прашец?

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Hug newsm79

Общи условия

Активация на акаунт