Падат есенни листа,искаме тестове с втора черта-тема 43

• 22 146
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
Охх момичета, преди няколко часа ви писах, че не съм спала цяла нощ от тежест в корема и че съм по-добре сега, но не. Пак ме прихвана и е много неприятно. Усещането е сякаш ще ми се пръсне долната част на корема, много ме придърпва. Дори не е усещане за преяждане. Не мога да го опиша. Чудя се какво мога да направя, за да ми помине, защото  място не си намирам. Или са сиптоми за нещо  или е някакво засилено ПМС, което ми се случва за първи път. На някоя от вас случвало ли се е и какво направихте?

# 496
Привет и от мен как стееее  Hug Hug Hug

InataCh за СГ трябва въздържание 3-5 дни, имайте го предвид ако ще ви искат  Hug

Връщам се да ви чета, че се затъжих за вас и чакам хубави ама много хубави новини  Hug Hug Hug

# 497
  • София
Моника, на мен ми се случва около овулация или малко преди да ми дойде.Едни гадни...прерязвания, опъвания.Като сядам или ставам все едно ми се клатят вътрешностите.
И аз не знам от какво може да се причинява.
Мен още ме боли кръста,започна и онова гадно напрежение около яйчниците.Та по-скоро очаквам, че ще си ми дойде.

# 498
Erienne мерси за отговора. Да, и аз си мисля, че може да е ПМС разбира се. Затова и не обръщам внимание на болезнените гърди, но това е съвсем ново за мен. Не е типичната остра болка в яйчниците ами подуто, тежко, твърдо..охх да минава по-бързо времето  Praynig

# 499
Ммм дааа, Миленка, знам че въздържанието е 3-5 дни, минали сме по този път преди 7 месеца! Но наистина никак не ми се иска да се въздържаме точно, когато съм в овулация! Пък Господ си знае работата!
И без това в информацията от лекаря не се споменава, че при първия преглед ще се случва нещо подобно и няма препоръки за въздържание!
Аз се надявам на ехограф, пък следващия път като си дойде ММ ще се отчете и той, и без това оригиналният ни час беше за тогава! Simple Smile

Мммм... отивам да спя отново! Бреййй! То не било никак зле! никой за нищо не те закача, спиш си... по веднъж на месец така си е екстра!

# 500
Естлар,радвам се,че нещата вече изглеждат много по-розови Hug
Ниана,честито,мила ,макар и със закъснение-мноооого обич и топлина ви желая Heart Eyes

ОХххх,азз днес съм мноооого зле-събудих се адски отпаднала,с ужасни болки в костите и мускулите, с гадене, коликообразни болки в корема.Отидох на работа ,но станах по-зле-измерих Т-38 С и колегите ме изритаха у дома.Пръсках си Реленца,Пих Инфлуцид,Вит.С 1000мг,Парацетамол.Спах 3 часа,събудих се цялата изпотена и сега съм мнооого по-добре.Така че ,започват грипните вируси да върлуват /особено с тези откачени темп.разлики/Пазете се! Hug

# 501
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания , да ви се връщат стократно  newsm51
Аз нещо съм се сдухала днес , че нали след 3-4 дни чакам лелката и .. ми е малко смотано от сега  Sad
dbojidarova78 Бързо оздравяване мила  Hug
Monik@ Дано тези неразположения да се дължат на нещо прекрасно , пожелавам ти го от сърце  Praynig
elistoilova Стискам палци и на теб  Praynig Мисля че има още доста надежди Simple Smile
Много ви  Hug Hug всички Simple Smile Пожелавам ви хубава вечер с любимия човек  1dating luvbed

# 502
ООООо,Нианка ,и аз съм след 4 дни WinkМисля ,че и Ленивик е тогава Wink

Днес преди на взема Реленцата/противовирусен препарат/ се чудих дали не би навредил ако се е получило нещо,но от друга странна ако чудото се е случило То още не е имплантирано т.е няма връзка с кръвообръщението ми.А гадния бацил според мен би донесъл много повече пакости-затова реших да използвам тежката артилерия....Ох,пак започва да ме втриса и да ми е лошо...А довечера съм на работа ooooh!

# 503
Здравейте, момичета!

Аз всеки път се представям наново, защото пиша много рядко,но май ще ставам по-редовна.

Много се радвам на темичката, имам хубаво усещане за есента- октомври или ноември Wink

На 29 години съм, от няколко месеца и ние с приятеля ми мислим за бебе и не се пазим. Уж мислех да става спонтанно и романтично, без да мисля за О, но е трудно с нашата обичайна честота на секс (2-3 пъти седмично, понякога и по-рядко) .

Освен това цикълът ми  е сравнително редовен, но е на 32-34 дни, по-дълъг от обичайното. Оказва се,че май не мога да си изчисля овулацията "на око". Мислех, че е около 15-16ти ден, а като четох повече, се оказва, че май ще се пада по-скоро 18-21 ден, възможно е даже и по-късно. Миналия месец правихме 3 пъти секс в както си мислех нужния период 15, 17, 18ти ден, но  нищо не стана- дали са били грешни изчисленията, или друго, не знам. Не че очаквам да стане от първия месец, но вече близо 3 месеца не се пазим (макар и както обясних да не правим толкова често секс)

Между мерене на БТ и тестове предпочитам тестове засега. според вас от кой ден да ги започна? И мерят ли ден ПРЕДИ овулацията, защото доколкото знам това е по-важният ден за зачеване, а не самипт ден на О тогава обикновено е късно.

И последен въпрос- според вас позата има ли значение?  Blush

Стискам палци на всички ни   bouquet

# 504
Зсравейте! Влизам да ви нагледам как сте! Май е настала суша тези седмици, което означава, че скоро ще има дъжд от:EFP:
При мен нищо ново, чакам си цикъла другата седмица и започваме отново гонитбата! Grinning
Естлар, страхотни резултати!
Моник и при мен напоследък се получават такива прерязвания, даже ходих на лекар, но нищо! Confused
Виждам, че си говорите за работа и ми напомняте, че имам нужда от огромна почивка, не ми се работииии! Cry  Но все пак съм благодарна, че я имам в тези времена, надявам се скоро да има причина поради, която да не ходя на работа! Tired
Пипи, успех в бебеправенето! Дано скоро се похвалиш! Тестовете според мен може да започнеш на 14-15 ден  bouquet

# 505
Маймунки сладки  Hug Hug Hug
Минавам на бързо да ви нагушкам и се връщам да ви чета (че не малко съм изпуснала)
П.П. при мен няма нишо интересно - чакам МЦ и тръгвам по изследвания.
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 506
Маймунки сладки  Hug Hug Hug
Минавам на бързо да ви нагушкам и се връщам да ви чета (че не малко съм изпуснала)
П.П. при мен няма нишо интересно - чакам МЦ и тръгвам по изследвания.
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Добре дошла отново! Hug Hug Hug  bouquet

# 507
И мерят ли ден ПРЕДИ овулацията, защото доколкото знам това е по-важният ден за зачеване, а не самипт ден на О тогава обикновено е късно.

И последен въпрос- според вас позата има ли значение?  Blush

Да, пикът на хормона ЛХ, който кара фоликулът да се спука и да настъпи овулация е 24 до 48 часа преди реалната овулация. Така че след + тест се действа три дни поред. Позата няма особено значение, важното е да ти харесва Simple Smile Е, ако сте прави сигурно може да е проблем,  newsm78 ама това сигурно и сама си се сетила. И лекари препоръчват лежане след секса.

Днес ми е страхотен ден. Както казах на мъжа си - добре, че е първата фаза на цикъла, че във втората съм вкисната, боли ми, кофти ми е, а сега - росна китка и тотален оптимист. Утре съм на цветна снимка, ще проверим тръбите и ще видим и лекарят какво ще каже за резултатите. В темичката за хормоните прочетох едно мнение за разлика в резултатите от 36 на 6 FSH, тази моя разлика си е направо нищо. Вече и лабораториите трябва да се проверяват, явно.  #Crazy

# 508
  • София
Естлар, дано е добър резултатът от снимката утре.
Аз чакам още половин час и свършвам работа.После съм 2 дни почивка  Crazy Половинката ме изненада, че ще дойде да ме вземе и да съм му готвела  Laughing 
Много ми е мързеливо и ме пробожда в кръста и корема, май ще лежим като плужеци цяла вечер.

# 509
Здравейте и от мен!
Естлар - стискам палци всичко да е наред!
Хайде, чакаме хубави резултати от НЕчакащите тези дни Simple Smile  Praynig
ПИПИ - добре дошла, отново Simple Smile Когато правяиш тестове, щом МЦ ти е 32-34 дни, ги почни към 10-11 ден, поне аз така правя, аз също съм с МЦ 30-32дни. Когато видиш 2те чертички наситени, а на следващия по-малко, това значи, че 2-3дни след наситените черти да се прави секс. Wink

При мен, нищо ново, този месец не знам какво ще направим, а и не го мисля, тъй като от 1седмица имам ужасни болки в кръста. Тези дни бях на лекар, днес на скенер - излезе ми някакво вродено разместване на прешляните и артрит Sad Направо съм в шок и умирам от болка. Предпсиаха ми болкоуспокояващи, искаха антибиотик, но в моето положение, се отказахме и решихме ако не мине до седмица, ще ходя на нагревки. Как мислите, те биха ли по някакъв начин попречили на организма, тъй като пак е някакъв вид облъчване. Не знам какво да правя, но съм съгласна на всичко, само да мине тази зловеща болка Sad

Общи условия

Активация на акаунт