Бебоците на Варна

• 22 372
  • 318
  •   1
Отговори
# 135
  • varna
Честити кокони, Кокона  Mr. Green Живи и здрави да са и да те радват и слушкат! Дано Тея скоро ти я дадат да си я прибереш, че като си спомня аз колко чаках да ни изпишат брррр А за зъбчето сигурно ли е, че трябва да се вади, аз мисля, че се оставят  newsm78

# 136
Честити Теа и Стефани на Кокона! Много радост да ти носят!

И аз да питам кой те изроди? И що ще вадите зъбчето?  Thinking

# 137
  • UK
За много години! Бъдете живи и здрави, обичайте се, ценете се и се разбирайте!
Кокона, да са ви живи и здрави момите! Теа бързо да наддава и да си я приберете вкъщи. А Стефани, защо ще й вадите зъбчето? И аз съм чувала, че сами падат. Да не стане така, че до 6 годинки да не й излезе друго, или може втори млечен, на дали. Не знам. Успех, дано всичко мине по ноти.
В крайна сметка кой те изроди? На 22 само ли тръгна раждането или сменихте датата на секциото? Ти как се чувстваш, възстановяваш ли се?

Д-р Бозуков, който е и преподавател в катедрата по Стоматология (сградата се намира до АГ-то) на 5 етаж. Да, ще израсте ново зъбче млечно( а това, не  е млечно), а после и постоянно. Доктора каза, че е  имал и други такива случаи Crazy дори ни увековечи на снимки, преди и след Mr. Green
Вади се, т.к при нас и се клатеше и имаше опастност бебка да го глътне докато спи и да се задави или да не може да го аспирира ...

Секциото беше планирано за днес, нооо на 22 ми се пукна мехура, изтекоха едните води на бебка Стефани ииии спешно секцио, но нали бях закусила обилно сутринта за ужас на анестезиолога Crazy та чакахме 4-5 часа и в 16.05 се роди Стефани, а в 16.07 Теа. Бях оперирана от д-р Танев и д-р Георгиев (екип) в АГ Вип-а, много съм доволна и от лекарите и от целия екип, акушерки, санитарки и пр. 3-тото Crazy пак там, ще раждам Mr. Green

БЛАГОДАРЯ ВИ!!!   bouquet

# 138
Еха, и ти като мен с двама спецове Wink
А това зъбче като не е млечно, какво е?  С голям корен ли е? Извини ме за въпроса, но не съм запозната.

# 139
  • UK
Еха, и ти като мен с двама спецове Wink
А това зъбче като не е млечно, какво е?  С голям корен ли е? Извини ме за въпроса, но не съм запозната.

Не, няма корен, ами зъболекаря каза, че се случвало изключително рядко бебенце да се роди със зъбче в зародиш и че било на късмет Mr. Green Каза, че не  е млечно, млечните тепърва ще растат Wink Не съм запозната по въпроса, само се радвам, че това го няма и няма да се притесняваме и за него Peace

# 140
Беше ми любопитно, за това попитах Simple Smile Дано всичко с коконите е наред! Кога очаквате да си приберете Теа?

# 141
  • UK
Беше ми любопитно, за това попитах Simple Smile Дано всичко с коконите е наред! Кога очаквате да си приберете Теа?

Нямам представа но силно се надявам да е скоро, че много ми липсва бебнцето ми Cry Само че, трябва да стане 2000 кг , да се храни самичка т.с с биберон, както и да продължи да наддава  Praynig Засега получаваме информация, ден за ден Peace

Благодаря ви!!!   bouquet

# 142
  • varna
Kokona, а поне кърма носиш ли там или я хранят с мляко на място?

# 143
  • varna
Мамита, имам почти пълна кутия с торбички за кърма на Лансинох и поне половин кутия подплънки за сутиен, някоя ако ги иска да свирка, иначе само ми се търкалят тука Mr. Green

# 144
Хера, ти кажи от къде взе хартиените лигавници за по 20ст броя? Дето си споменала в юлската тема. В момента не ми трябват, но ако пак започне да се цапа бебето да имам готовност.

# 145
  • varna
Пина, в Бебедепото на колхозния ги продават, ама предполагам и в другите бебешки магазини трябва да има, ако не същите, поне подобни.

# 146
Аха, мерси!

# 147
  • varna
Един небебешки въпрос - знаете ли дали Багра боядисват чанти и обувки? Ако не, къде бих могла да занеса комплект чанта+сандали некожени да станат от червени черни?

# 148
Един небебешки въпрос - знаете ли дали Багра боядисват чанти и обувки? Ако не, къде бих могла да занеса комплект чанта+сандали некожени да станат от червени черни?
Не съм сигурна дали ще можеш да ги боядисаш ако са " изкуствена " кожа  . Май само естествената може да се оцвети Sad
И аз да попитам (още не съм гледала в нета ) знаете ли откога ще плащат майчинските за януари 2014   bouquet

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 14:39 от snowwhite1711

# 149
  • varna
Сноу, те изобщо не са кожа, плат са и двете неща. Помня, че навремето един стар панталон от жълт стана черен, ама сега знам ли  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт