Бебоците на Варна

• 22 348
  • 318
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, на 14 април от 13ч. пред Общината ще се проведе протест на майки с колички по повод невъзможността да се преминава по тротоари. Исканията са да се вдигат коли паркирали на тротоари с паяци, да се поставят колчета, ако се налага, да се освободят тротоарите. Ако желаете може да се включите.

# 196
И сега какво? Ще има ли среща в 15ч. в петък или не? Simple Smile
Прочетох в Юлки за протеста, навярно и телевизии ще снимат. А какъв протест ще е - тих или ще има плакати и крясъци? Ако някой ще ходи и аз мога да се присъединя Simple Smile

# 197
Абе кой ще ги чуе майките с количките? То за пешеходец място няма, камо ли за количка .......... Нека сме малко реалисти - надали общинарите тепърва ще се светнат по този проблем, който е ясен от години............

# 198
  • UK
Аз обясних, кога мога, а този петък, както и ще вали Crazy абсурд да се организирам да слизам с двете в центъра Crossing Arms

# 199
То ясно, че може всичко да остане "глас в пустиня", но пък ако нищо не се прави, тогава какво? Аз бих отишла, макар да не искам да попадам пред камери :/
Купила съм си бели листи A4, тип стикер и ще си разпечатам "Паркирал си като идиот", не ми остава време обаче. Лепиш му го на предното стъкло и да стърже после, докато му дойде акъла. Не говоря за тези по тротоарите, хората вина нямат, че няма къде да се паркира, но за онези, които спират по пешеходно пътеки, рампи, те много ме дразнят! Много от бордюрите са високи, само един "умник" липсва да си спре джипа на рампата, та да се чудиш от къде да минеш.
ОК, среща няма да има, ясно. Нищо, другия път Wink
Лека нощ!

# 200
  • UK
То ясно, че може всичко да остане "глас в пустиня", но пък ако нищо не се прави, тогава какво? Аз бих отишла, макар да не искам да попадам пред камери :/
Купила съм си бели листи A4, тип стикер и ще си разпечатам "Паркирал си като идиот", не ми остава време обаче. Лепиш му го на предното стъкло и да стърже после, докато му дойде акъла.

Joy Joy Joy Joy Joy Ау идеята е ГЕНИАЛНА! И ще я открадна  Joy

# 201
  • varna
Само внимавайте като ги лепите, да не е наоколо шофьорът, че стават грозни сцени, уви.

# 202
  • UK
Само внимавайте като ги лепите, да не е наоколо шофьорът, че стават грозни сцени, уви.

Hug

Няма, аз по тъмни доби, тази дейност ще я упражнявам hahaha

# 203
Хера, убедена съм, че ще има бесни люде Grinning Ама на места е ужас присто :/
Кокона, ти коконите как ще ги оставиш по нощята? Simple Smile

# 204
  • UK
Хера, убедена съм, че ще има бесни люде Grinning Ама на места е ужас присто :/
Кокона, ти коконите как ще ги оставиш по нощята? Simple Smile
На баща им, ще започна с нашия квартал Joy

# 205
Ще искаме снимков материал на свършената работа! Grinning

# 206
  • UK
Ще искаме снимков материал на свършената работа! Grinning

Ааа ще вземе някой да ме разконспирира Crazy между другото го пробвах вече tooth един "т ...к" един час псува на м .. и на б ...  ooooh! докато се опитваше да си изчегърка листа от предното стъкло на возилото си hahaha паркирано върху тротоара и точно под нашата спалня Crazy Такива цветущи не бях ги чувала  ooooh! Whistling Joy

# 207
Браво на теб! Имаш моите адмирации! Хахаха!

# 208
  • varna
Още веднъж благодарности на Сондер и Кокона за фирмата превозвач, идват си нещата навреме и почти без пари Hug  bouquet

# 209
Здравейте!
Сега виждам темичка за Варнеските бебоци.
Да ви се представим:
Имам си момченце Денислав на 1 год. и 2 месеца.Все още не върви,старах го е да се пусне,но и това ще стане скоро.Ще има да тичам след него. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт