Бебоците на Варна

• 22 344
  • 318
  •   1
Отговори
# 210
  • UK
Здравейте!
Сега виждам темичка за Варнеските бебоци.
Да ви се представим:
Имам си момченце Денислав на 1 год. и 2 месеца.Все още не върви,старах го е да се пусне,но и това ще стане скоро.Ще има да тичам след него. Simple Smile

Керина добре дошла  bouquet Хера  Hug

# 211
  • Varna
Здр и от мен! Весели празници на всички! Скоро ви намерих и бързам да се представим Бебчо Богомил на цели два месеца  Laughing !

# 212
  • UK
Здр и от мен! Весели празници на всички! Скоро ви намерих и бързам да се представим Бебчо Богомил на цели два месеца  Laughing !
  bouquet

# 213
  • varna
Привет, Керина, и хубав Великден на всички  bouquet

# 214
Благодаря за посрещането, момичета!   bouquet

ta4i74 ,февруарче ли си имаш?Моето момче също е февруарче,но е с 1 година по голям. Simple Smile

Весело посрещане на празника на всички!  bouquet

# 215
  • Варна
Здравейте!
Сега виждам темичка за Варнеските бебоци.
Да ви се представим:
Имам си момченце Денислав на 1 год. и 2 месеца.Все още не върви,старах го е да се пусне,но и това ще стане скоро.Ще има да тичам след него. Simple Smile

Ох, как го чакам и аз това пускане.... на 1год и 3 месеца е Simple Smile

# 216
Христос Воскресе! Бъдете живи и здрави!
Добре дошли на новите мами! Simple Smile

# 217
  • varna
Во истина воскресе! Живи и здрави и ние, и децата!

# 218
Здравейте,бихте ли ми препоръчали добър личен лекар,педиатър  за бебето ми, ако може в МЦ Младост или МЦ Санита ,гр Варна

# 219
Здрaвейте мaми! Чaк сегa ви откривaм, блaгодaрение нa hixxy. Бебе Николa е почти нa 8 месецa вече. Зaхрaнихме се нa 5 месецa и половинa с кaртоф. Нaшето педи е д-р Мaриновa в курортнa поликлиникa и съм много доволнa от нея.

# 220
  • varna
Здравей и добре дошла!

# 221
  • UK
Темата тука хич не върви Thinking

Val_T добре дошла   bouquet

# 222
Темата тука хич не върви Thinking

Val_T добре дошла   bouquet

Благодаря! И аз виждам, че не върви темата, но явно вече с порасналите бебоци е трудно да се докопаме до компютрите.
Има ли мами на бебета с алергия от краве мляко?На Никола му излязоха едни големи лишеи по лактите и се установи, че откакто давам млечна каша е това. Ние днес ставаме на 8 месеца, а трябва и попара да давам, но каква ще е тя без сирене и масло....Чудя се дали да не пробвам с козе сирене. Има ли компетентни по въпроса?

# 223
Val_T, малкото ми дете (на 10 мес.) е с АБКМ.
Скрит текст:
Преди почти 4 мес. му дадох АМ в пюрето и направи силна алергична реакция. Доц.Георгиева постави лесно диагнозата. 2 мес. преди това започна изявата и на атопичен дерматит (по бузките и зад ушите). Тъй като кърмя, съм на строга диета, а на него са му забранени всякакви млечни, яйца, риба, телешко, цитруси за период от поне 6 мес. след проявената реакция. Ходим при д-р Панчева за насоки за захранването.
При вас кой установи, че е АБКМ? Педиатърката ли? А акото му как е? Кърмиш ли го?
Честита месечинка Simple Smile

# 224
Val_T, малкото ми дете (на 10 мес.) е с АБКМ.
Скрит текст:
Преди почти 4 мес. му дадох АМ в пюрето и направи силна алергична реакция. Доц.Георгиева постави лесно диагнозата. 2 мес. преди това започна изявата и на атопичен дерматит (по бузките и зад ушите). Тъй като кърмя, съм на строга диета, а на него са му забранени всякакви млечни, яйца, риба, телешко, цитруси за период от поне 6 мес. след проявената реакция. Ходим при д-р Панчева за насоки за захранването.
При вас кой установи, че е АБКМ? Педиатърката ли? А акото му как е? Кърмиш ли го?
Честита месечинка Simple Smile
да, педиатърката установи това. Аз кърмя изцяло и досега не е имал проблеми, но откакто започнах да давам каши се лепнаха лишеите( а в тях нали има сухо мляко). Акото му е добре.

Общи условия

Активация на акаунт