Бебоците на Варна

• 22 345
  • 318
  •   1
Отговори
# 225
Val_T, каши с преходно мляко ли даваш (Хип, Милупа, Тьопфер) или с обикновено сухо?

# 226
Здравейте!
На мен ми е малко трудно да седна на компа и да пиша.Дребния се върти около мен и все дърпа нещо.
Преди една седмица направи първите си крачки.Много лошо пада,назад като дъска и съм все до него.
Един ден вкъщи се пусна от масата,падна и си удари главата.

Val_T,кашите Слънчо и Ганчев са с обикновено сухо мляко,има марки,които са с преходни млека,можеш да вземаш и безмлечни.
Аз попара предложих за първи път на 10 месеца,но я отказа.Прояде я наскоро преди 10-12 дена.
За сирене захраних точно с козе на 8 месеца.

# 227
Да, първата каша, която дадох беше на Слънчо. Детето не я хареса, но аз упорита и давах. После взех на Хумана с овесени ядки, но само веднъж дадох. Сега съм взела безмлечна на Тьопфер и да видим...А иначе и хомеопатични хапченца изписаха за лишеите-Апис Мелифика и мажа с крема на Мустела за лишеи.

# 228
  • Варна
Здравейет!

Имам един въпрос ,надявам се някой да ми отговори ,имаме час при д-р Шивачев,дет.кардиолог, от предния преглед имаме едно листче от него ,с диагнозата и описа ,след ехографията на сърцето.Снимките  от ехографа  останаха при личната ми лекарка ..дали доктора ще изисква тези снимки,как мислите..да отида да ги взема ,ако трябва.. newsm78 newsm78

# 229
Здравейет!

Имам един въпрос ,надявам се някой да ми отговори ,имаме час при д-р Шивачев,дет.кардиолог, от предния преглед имаме едно листче от него ,с диагнозата и описа ,след ехографията на сърцето.Снимките  от ехографа  останаха при личната ми лекарка ..дали доктора ще изисква тези снимки,как мислите..да отида да ги взема ,ако трябва.. newsm78 newsm78
Много странно, че изследванията и снимките стоят при личната ви. При нас - нашата педиатърка ги преглежда и ни ги връща и казва да си ги пазим.

# 230
Написаното  носи със сигурност, снимките не знам дали ще иска. Аз също ходих при него, но носих всичко. Но аз ходих за фетална ехокардиография, вие за какво ще сте? Виждам, че си бременна, а другото дете е голямо. Какъв е проблема?

# 231
  • Варна
Написаното  носи със сигурност, снимките не знам дали ще иска. Аз също ходих при него, но носих всичко. Но аз ходих за фетална ехокардиография, вие за какво ще сте? Виждам, че си бременна, а другото дете е голямо. Какъв е проблема?
Проблема е шум в сърцето на сина ми,забелязахме го на 1 год и половина, всяка година ходим на прегледи.

# 232
Аха, за голямото дете явно. Не знам тогава. Аз бременна ходих и беше съвсем друго. Но винаги е хубаво да си види какво е било последно положението, вместо да се мъчи да си спомня и ти да се опитваш да преразказваш.

# 233
Velina_p, къде ходите на преглед при Шивачев? От месец и половина се опитвам да си запиша час в ДКЦ Света Марина - засега неуспешно.

# 234
  • Варна
Velina_p, къде ходите на преглед при Шивачев? От месец и половина се опитвам да си запиша час в ДКЦ Света Марина - засега неуспешно.
Около терапията има една сграда ,поликлиника,там на регистратурата попитах за час ,дадоха ми телефон ,на който да званя на 29 април  ,в 7.30 сутрин,за час през май и така съм записала час.

# 235
  • Варна
Около терапията има една сграда ,поликлиника,там на регистратурата попитах за час ,дадоха ми телефон ,на който да званя на 29 април  ,в 7.30 сутрин,за час през май и така съм записала час.

Е тъй де, това е ДКЦ-то. Бени, защо не пробваш при доц. Маринов?

# 236
Чудя се. За Шивачев имам доста добри отзиви и затова там се натискам.
И всъщност не знам дали Маринов е по-лесно достъпен.

# 237
  • Варна
Мисля, че е. А и той е шефа на катедра Детска кардиология, доколкото знам. Иначе има още един, в Окръжна болница, той се занимава и с новородени, но му забравих името. Там ехографа е мн добър доколкото знам, а в ДКЦ-то на Св. Марина май нямат. Поинтересувай се задължително дали направлението ти дава право и на ехограф и дали има, защото иначе прегледа няма смисъл - една кардиограма и слушалка...и педито може да ги направи, дет се вика.

# 238
Мерси за инфото, Maybelline!
В Окръжна сигурно имаш предвид Христов. А за ехограф - нашата ЛЛ е в ДКЦ Св.Марина и каза, че в рамките на направлението ще се направи ехографски преглед, ако се наложи.

# 239
Аз водих малкия при Христов. Той работи и по ЗК. Много любезен лекар. Огледа и други органчета, не само сърчицето. Но аз водих детето за профилактика, за моя радост няма проблем.
Бени, а ти кого ще водиш? :/

Общи условия

Активация на акаунт