Новите ни козметични похождения 48

• 67 444
  • 722
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Аз искам да попитам на каква цена са Пейнт потите на мак? Също така червилата по колко са, че така и не се навивам да посетя онзи мол в София...

# 466
  • в 1001-та нощ
Червилата са 37 лв, пейнт пот - между 40 и 50 лв  Peace (не си спомням точно  Blush )

# 467
Разкажи моля те, в темата за Мас как премина урока, какво ти показаха, как бе обслужването и въобще всичко интересно за теб, защото много хора се интересуват от тези уроци. Предварително благодаря. Hug  bouquet

Дени, написах в MAC темата не много накратко (типично  Blush), надявам се да бъде полезно на някого  Hug

Червилата са 37 лв, пейнт пот - между 40 и 50 лв  Peace (не си спомням точно  Blush )
Потвърждавам за червилата, че са по 37лв, тъй като специално се загледах за червеното на консултантката  Crazy Пейнт пот-овете обаче не видях. Има леко увеличение като че ли, както коментирахте преди, защото сенките са станали 35лв (28лв за рефил)  Peace

# 468
44 лв. - Paint Pot

# 469
# 470
# 471
От днес страхотно червило на Mary Kay, не съм предполагала колко хубава е тази козметика:

цвета е:

Ексфолиант за ръце, невероятен:

И сенки:

# 472
Първи досег с марката, много ми харесва глоса.

http://girlstemptation.blogspot.com/2013/10/catrice-infinite-shi … gloss-in-060.html

От днес страхотно червило на Mary Kay, не съм предполагала колко хубава е тази козметика:

цвета е:

Мн, готино изглежда. Откъде си го закупи ?

# 473
# 474

цвета е:

Ексфолиант за ръце, невероятен:

И сенки:

Червилото още не съм го видяла (новото) но съм сигурна за качеството, сянката която взе е мат ако не се лъжа?

# 475
  • София
* Urban Decay Vice 2  Flutter

* Lancôme Artliner 24H Turquoise

* Подарък

# 476
Еlle, честитооооо!!!

# 477
3а всички,които ползват марката Биотен. В хипермаркет ХИТ ако закупиш 1 продукт на марката получаваш втори продукт - подарък.
Аз си купих дегримьор и получих безплатно розовия лосион. (3а покупка на дегримьор подаряват или втори дегримьор, или лосион)

3а крем за лице/очи не знам какъв е подаръка. Може и да е същия, не знам...

Ето моите последни похождения:

Подарък Heart Eyes

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 22:21 от krem-karamel

# 478

Ти нямаш спирка, бе жена  Mr. Green Честита да ти е  Hug
Ще падне голямо писане и снимане  Laughing

# 479
  • София
Благодаря  Hug Вече ми иде да се самонашамаросам Simple Smile

Дано се укротя скоро  Praynig

Joy

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 16:26 от Elle-même