Новите ни козметични похождения 48

• 67 428
  • 722
  •   1
Отговори
# 480

Ти нямаш спирка, бе жена  Mr. Green Честита да ти е  Hug
Ще падне голямо писане и снимане  Laughing
Весе, а аз още чакам моята проклета палитричка smile3515

# 481

Ти нямаш спирка, бе жена  Mr. Green Честита да ти е  Hug
Ще падне голямо писане и снимане  Laughing
Весе, а аз още чакам моята проклета палитричка smile3515

Тази сборната на УД ли? Моята единична сянка /аз последно поръчах само това/ ми я донесоха днес  Wink Ние поръчахме заедно май. Може и твоята да е дошла или утре да дойде  Hug

# 482
Шипнати са на 1-ви, обаче и днес нямах нищо. Много се бавят тези хора  Confused

# 483
Последно време поръчките от Англия ми се бавят повече от тези от САЩ  newsm78 И моята беше шипната отдавна.

# 484

По препоръки на момичетата от форума, наистина е най-хубавата, която съм ползвала досега.  Heart Eyes

Нов хидратиращ, още не съм го пробвала.

Поръчах ги от ибей и дойдоха буквално за няколко работни дни.

# 485
Последно време поръчките от Англия ми се бавят повече от тези от САЩ  newsm78 И моята беше шипната отдавна.
Моите неща на УД дойдоха от Англия по същото време с нещата ми от Китай, поръчани 3 дни преди английските  Whistling

# 486
# 487
подарък

и пак подарък

# 488
Моите неща на УД дойдоха от Англия по същото време с нещата ми от Китай, поръчани 3 дни преди английските  Whistling

Да, някакво голямо замотаване се получава с английските пратки  Rolling Eyes
А моята поръчка от Чери-то (cherrycultute) най-после са я шипнали...Пуснах я преди 2 седмици  ooooh!

# 489
Момичета, можете ли да ме посъветвате за добър крем, заличаващ белези от операция.  newsm78

Използвах The Concentrate - Crem De La Mer. Кремът е много скъп - специално ми го взеха от Harrods в Лондон, но още имам досадна бяла черта и не съм доволна.   http://www.cremedelamer.co.uk/product/9090/12421/Serums/The-Concentrate

# 490
Контратубекс ако белега е пресен. Иначе няма спасение или само ако лазера играе! Не си давай парите за скъпи кремове! Peace

# 491
  • Бургас
много ми харесаха и стоят страхотно не само като сенки, а и като хайлайтър Diorshow Fusion Mono Lune

# 492
Честити! И аз ги харесвам много! Heart Eyes

# 493
Контратубекс ако белега е пресен. Иначе няма спасение или само ако лазера играе! Не си давай парите за скъпи кремове! Peace

Благодаря Simple Smile   bouquet  bouquet  bouquet

# 494

UD Loaded  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт