"Защо не се омъжих за Пища Хуфнагел?"

• 14 839
  • 99
  •   1
Отговори
# 75
Е? Защо не? Какво ви отказа от вашия Пища?

твърде много си приличахме, все още подозирам две половинки на една душа

# 76
Е, Иванула, и аз се омъжих за моя Пища. И така вече 27 год. Никога не съжалих Wink

# 77
Моят Пища беше мамино детенце,та затова....Мама само дето не спеше между двама ни.И това ме накара да се влюбя в друг,който след време също се превърна в Пища по ред други причини.Сега съм с Гейзга,който от своя страна май също ще се преименува на Пища....
Абе въобще при мен е мътна и кървава

# 78
как се казваше мама Мейзга?  Blush

таткото е Гейза Мейзга, но мамата ми се губи  Blush

Паула,

децата са Аладар и Криста, прапра...правнукът - Емзюперикс

# 79
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Hug Hug eee, вярно. Благодаря  Hug

имаше и котка и куче...

ще се търси филма май

# 80
А кучето е Бльоки. Joy
Любимо филмче. Ето линк.

И по темата. Защото не исках Пища.
Всеки получава онова, което иска най-много. В случая - Гейза. Peace

# 81
  • София
Ех, мислех че никой не помни това сладко филмче  Mr. Green Mr. Green

# 82
Понеже не се престраши тогава на времето, мислел си че едва ли ще ми е достатъчен , струвало му се че аз съм много повече от него, защото бях амбициозна и няма да успее да ме направи щастлива..  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Откъде тия глупости в тиквата на мъж не знам.. Пък аз толкова го чаках и се надявах говедото да направи поне една стъпка в тая посока, ама не...Що рев и тормоз беше заради тоя мой Пища навремето...Накрая аз спрях да го чакам, разделихме се и заминах за Германия, там си имах друг приятел, за който (за съжаление) по-късно се ожених и още по-късно се разведох..Чак като се ожених Пища ми каза че друга жена като мен не успял бил да срещне и до ден днешен е сам, и колко съжалява че е пропуснал шанса си. И мен ме беше яд години наред, но май- така е по-добре...  Mr. Green

# 83
Пища беше добро, умно момче, малко прекалено привързано към мама, безобразно влюбен в мен, но ужасно нерешителен и 5 години по-малък. Просто усещах как търси втора майка, не съпруга. Много го нараних, но трябваше да прекратя това нещо преди да се бракуваме.

# 84
Хаха, много малко му беше ...  Whistling...

Последна редакция: вт, 10 фев 2015, 17:24 от el_pl

# 85
Лошото е, че аз моя го срещнах, след като се бях омъжила, с едно дете, той също със семейство (без брак) и едно дете. ММ ни хвана, аз бях готова на развод, да се съберем с него, той се офлянкваше... Аз си исках второ дете и ММ ми направи, тогава оня се сети, че много ме иска. Раздели се с неговата... Аха-аха да се съберем и той се върна при неговата, заради детето и сега и той чака второ дете... Пфф... Знам, че ще се съберем, ама 'Що да е на стари години и да оставим 4 деца без родните им бащи  Joy
С моя  сме мнооого близо до развод, че от Убав, по-Убав съм го избирала  ooooh!

П.П. не съм гледала това филмче, ама мисля, че схванах замисъла  Blush

# 86
Лошото е, че аз моя го срещнах, след като се бях омъжила, с едно дете, той също със семейство (без брак) и едно дете. ММ ни хвана, аз бях готова на развод, да се съберем с него, той се офлянкваше... Аз си исках второ дете и ММ ми направи, тогава оня се сети, че много ме иска. Раздели се с неговата... Аха-аха да се съберем и той се върна при неговата, заради детето и сега и той чака второ дете... Пфф... Знам, че ще се съберем, ама 'Що да е на стари години и да оставим 4 деца без родните им бащи  Joy
С моя  сме мнооого близо до развод, че от Убав, по-Убав съм го избирала  ooooh!

П.П. не съм гледала това филмче, ама мисля, че схванах замисъла  Blush
Тц, не си.

# 87
Пиша №1 - защото бяхме малки, защото разбрах, че имал още една Паула, но с очила, и разбира се, заради Пища №2
Пища №2 - защото беше твърде добър, аз тогава харесвах лоши, та го оставих заради Пища №3
Пища №3 - защото заподозрях, че иска да ми направи бебе и се изплаших, че на 26 съм много млада и зелена. Освен това срещнах Гейза.

То излезе, че скачам от Пища на Пища, ама...живот Mr. Green С Гейза още нямаме брак, но имам бебе в кошарата и пръстен на ръката /и още 2 в кутията за бижута - от Пища 2 и Пища 3, плюшени играчки връщам, бижута - тц/

# 88
Много се радвам, че темата ви харесва, момичета. Благодаря ви за хубавата атмосфера в нея.

как се казваше мама Мейзга?  Blush

таткото е Гейза Мейзга, но мамата ми се губи  Blush

във фразата "Ех, защо не се омъжих за Пища Хухнагел!?" има известно съжаление за изпуснатата възможност.

аз не съжалявам  Sunglasses може би защото не съм изпускала възможност  Whistling

Добри, уточнявахме съжалението по средата на темата, затова при повдигането написах отново, че темата е без нюанса на съжаление - т.е. - защо, поради каква причина, а не защо, защо не съм го оценила тогава  Laughing

# 89
Моя Пища много бързаше, искал семейство деца  Shocked ...на 18 бяхме и двамата тогава. 3 пъти ми искаше ръката момчето, аз не та не  Joy Ама така е, кой се жени на 18. Добро момче беше инъче. Година и половина по-късно се ожени за една кака.
Та така, хич не съжалявам, Гейза на мен ми е идеален.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт