Картичка от другия край на света! - тема 3

• 22 312
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Ох и днес никой нищо не е регистрирал от моите  и утре едва ли ще има и вече взех да се ядосвам ....

# 121
Ох и днес никой нищо не е регистрирал от моите  и утре едва ли ще има и вече взех да се ядосвам ....

Недей, не си разваляй удоволствието  Hug
Няма никаква логика в това, как хората регистрират картички - някои си регистрират всички получени за месеца картички на един път , да речем в неделя вечерта. Не можеш да им хванеш края.

Например сега едната ми картичка пътува до китайска ученичка, която е дала адреса на училището си. Гледам я, че на 12 септември е регистрирала 4 картички, които са пътували към нея по 30-40 дни. Значи на 12 октомври не, ами на 12 ноември може да регистрира и моята  Mr. Green

# 122
  • КиТ
Значи на 12 октомври не, ами на 12 ноември може да регистрира и моята  Mr. Green

Може и на 12 декември  Thinking Crazy Joy Joy Joy Joy

# 123
Тъз мойта германка най-после регистрира картичката ми преди малко, обаче нито я е снимала, нито ми е напiсала нещо  Rolling Eyes Ама важното е ,че вече имам една регистрирана най-после  Party

# 124
Тъз мойта германка най-после регистрира картичката ми преди малко, обаче нито я е снимала, нито ми е напiсала нещо  Rolling Eyes Ама важното е ,че вече имам една регистрирана най-после  Party

Този който получи ли снима или този който праща?
Защото колкото съм получила досега все са били снимани предварително от изпращача, аз само кликнах на лайк. Аз моите не снимам и се чудех дали не трябва... newsm78

# 125
И аз имам само 1 регистрирана. Имам 2 до Русия вече на 30 дни, 1 до Китай и Украйна, но тях аз малко ги забавих, така че за тях ще си почакам повече, и 1 до Германия, която ми е надеждата за регистрация поне през другата седмица. А най се притеснявам за директната размяна - аз си получавам картичките за 6-7 дни, а моите пътуват вече повече от 10! ХОрата сигурно си мислят вече, че не съм им пратила  ooooh!

# 126
Леле, изпуснала съм новата тема Embarassed Днес изтеглих три адреса - холандка, китайка и тайландка. Само китайката е с претенции, не знам от къде да ѝ намеря такива неща, каквито иска:
Скрит текст:
I am delighted with:
→ →If U from a rare country(4 number ID or less )A view card of your country is perfect for me.
★★★★★-Maxicard !!!(My fav fav fav postcard.)
★★★★★-Moomin
★★★★★-Krtek
★-Football Stadiums + Football Player
★-Starry sky (Like this http://www.douban.com/photos/album/85291029/
★-Harry Potter
★-Nouvelles Images
★-Famous person from your country
★-National Flag
★-Dog (Especially Schnauzer)+Koala
★-Comic(Chi-bi Maruko, NARUTO,Crayon Shin-chan,ONE PIECE and so on)
★-Lavender
★-Aurora
★-View Long postcard(10cm*20cm or more )
★-Makoto Muramatsu
★-Lighthouse
★-台湾的朋友们,我很喜欢台北101大楼的明信片。如果你有的话,能寄给我吗?Grinning

I’m sorry but I really don't like:
▲-Flower(If it is a maxicard.I will love it!!:))
▲-Ad card
▲-Shapped card.(Because it is always damaged on the way and
i don't know how to Save them)
▲-Folder card
▲-Postcard written and in an envelope.For me,Plz plz ,Written and stamped!!:)

А старата ми картичка до Русия още пътува Crossing Arms

# 127
Eee, вече съм щастлива, освен регистрираната картичка, получих и 2 картички от съфорумки, при това доста бързичко . Ани, Хриси, благодаря  Heart Eyes

и

# 128
Evridika ее, тази китайка е по-претенциозна и от 15-годишния гей поляк, който снощи ми се падна. Simple Smile Може да ни приемеш за рядка страна и да й пратиш изгледна...не си длъжна така или иначе да се съобразяваш 1:1 с исканията на този или онзи..
При мен момчето искаше

Postcard
Christmas !!!
- Inge Löök
-Photo Gerard Joling (Nederlands)
-Man Man Man Man Man Man ♥
I like cards with royal families, kings, queens, princesses...
-Old Woman
- crazy postcards
-ridiculous
-Gay parade
*adult/erotic
*Lesbian & Gay

и понеже Коледа не е близо, най-близкото, което имах подръка, беше от тези картички, дето ми ги доставиха вчера
http://www.petrov-photographs.com/bg/kaliakra/
май са две жени и може да се брои за LGBT.. Дано му хареса.. Simple Smile

# 129
Лизет, ако искаш - снимай ги, ако човекът има скенер, може да сложи и по-добро изображение. Някои от моите получени са сканирани, някои снимам аз и качвам. Имайте предвид, че това, че не са я качили веднага, не значи, че не я харесват, може да не са имали време. Аз наскоро снимах и качих една камара  Simple Smile Просто когато имам повече време, тогава ги снимам. А всичките си ги харесвам  Heart Eyes

# 130
 tsvetna84, имам чудесен разголен мъж за твоето гейче Simple Smile Сякаш предчувствах като я купувах тази картичка, че ще се намерят любители на по-откровени картинки.

Мерси, Еовин, май ще трябва да вадя апарата. Не ми се разправяше.

# 131
Ох, сега ми се падна един младеж от Беларус , който иска задължително да е в плик картичката и вътре да има или възможно най-малката монета, билет за автобус, билет за кино, чай , филмов постер (това как се събира в плик  newsm78 ) или някакви стикери . Мисля да му пратя билет за градкси транспорт и монета, ама ще чака до понеделник за плик .

# 132
tsvetna84, имам чудесен разголен мъж за твоето гейче Simple Smile Сякаш предчувствах като я купувах тази картичка, че ще се намерят любители на по-откровени картинки.

Хехех, да съм знаела да пиша тук, преди да надпиша моята - можеше да направим набързо търговията, със сигурност на мъжа щеше да се зарадва повече.. Simple Smile На мен човек с такива изисквания ми се пада май за пръв път, освен това у нас..трудно се намират такива тематики.

# 133
Чак пък и постер, чай ??! Странни хора има Laughing
tsvetna84, май са мъж с дълга коса и жена, но все едно в гръб са и мисля че ще му хареса. Много е красива Wink
Утре ще пообиколя да видя какво ще намеря за лудата китайка Laughing Тя и на снимката изглежда доста  Crazy

# 134
Чак пък и постер, чай ??! Странни хора има Laughing
tsvetna84, май са мъж с дълга коса и жена, но все едно в гръб са и мисля че ще му хареса. Много е красива Wink
Утре ще пообиколя да видя какво ще намеря за лудата китайка Laughing Тя и на снимката изглежда доста  Crazy

Мисля че нещо по-инфантилно ще и хареса. Wink Някоя детска картичка.

Общи условия

Активация на акаунт