Картичка от другия край на света! - тема 3

• 22 316
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
И на мен. Въобще не бих се занимавала да пращам пари, пише си в разпоредбите, че е забранено да се пращат в плик и това е  Crossing Arms
И аз така! нали сайта е за рязмяна на картички, какви са пък тези претенции. Добре, че не са ми се падали с такива изисквания.
Германецът и на мен не писа нищо, нито я снима отново. Реших,че защото и той е още нов и не се  е сетил. А руснаците са учтиви и отзивчиви . И по др. форуми съм го забелязала.
Evridika, нали китайката иска наша известна личност. Изпрати й някой артист.

# 151
  • Ямбол
Юпии, картичката ми до Холандия е пристигнала. Преди мъничко е регистрирана.
По повод на пращането на разни неща - пращала съм билети и един мъничък магнит от този тип - http://www.petrov-photographs.com/bg/11111111110/ , защото мацката искаше подарък. Пари не бих сложила в плик.
Ох, всичко това ми напомня как едно време събирахме календарчета, опаковки от шоколади и бонбони и ароматизирани листчета от тефтерчета  Laughing

# 152
Втората ми картичка до Холандия е регистрирана. 9 дни е пътувала, писала ми е ,че я харесва много.
Аз трябва ли да й отговоря нещо и къде да го направя?

# 153
  • КиТ
Ох, всичко това ми напомня как едно време събирахме календарчета, опаковки от шоколади и бонбони и ароматизирани листчета от тефтерчета  Laughing

О да аз имам пълна кутия от пъзели с такива глупости  Crazy Joy,та ако искат нещо подобно,веднага пращам  Crazy Joy Joy Joy Joy

Плами, не ме издавай, моля Flutter

Няма  Crazy Hug

# 154
Брей, това като инструкции за внасяне на пила със затворническа поща  Laughing
Аз лично пращам само картички - вече.
В началото им се връзвах за монети  марки, но не ми беше особено приятно. Имам предвид в случаите, в които са го поставили едва ли не като изискване в профила си.

Ако някой ми стане симпатичен и ми дойде музата да му изпратя нещо допълнително, пращам. Сега на последното украинче сложих допълнителни марки - има една много хубава серия на Малта Пост с животни в момента. Ама иначе къде ще ходя да им търся билети за концерти, на каквито не ходим, или чай - и ние нямаме вкъщи...

mery_poppins1, не е задължително да й отговаряш. Аз досега съм отговаряла само на едно благодарствено съобщение, защото девойката ми беше задала въпрос.

# 155
Аз имам четири картички днес!  Grinning  Предпочитам да ги получавам по една обаче...

От Посткросинг трябваше да получа една само, вече и аз съм с положителен баланс. Почвам да си мисля, че в системата е заложено по-новите потребители да получат по някоя картичка отгоре, за да бъдат мотивирани...След това се изравняват нещата вероятно  newsm78

Имам и много хубава картичка от reni-pldHeart Eyes

Всички картички са с хубави марки и с по няколко реда от подателите.

Ето ги:
от Рени
Скрит текст:
от Барселона
Скрит текст:
от Санкт Петербург
Скрит текст:
от Полша
Скрит текст:
Най-дълго е пътувала тази от Русия, една седмица.

# 156
  • Ямбол
Ох, Фенси, много е красива полската картичка, очите ми останаха в нея..

# 157
То все едно свръхсекретни товари ще разменяте . Малко нахално ми се струва да изисква чак толкова .

Брей, това като инструкции за внасяне на пила със затворническа поща  Laughing

Даа, мен ме подразниха тези изисквания, но вече се бях съгласила на обмена и не вървеше да се отказвам. Наистина се чувствах като трафикант на нещо с изрязването на картона  Laughing

# 158
Това с монетите ми се струва прекалено. Дано не ми се налага   Crazy
Иначе на една рускиня пратих няколко зърна кафе по нейна молба  Peace

# 159
  • Сопот, Пловдив
На мен, ако ми се паднат такива с желания, едва ли ще им удовлетворя каквото и да било. Чай и у нас няма, никой не го пие(представете си, пием само вода  Grinning ) и никога досега не ми се е случвало гост да ми иска чай. Искат кафе, сок, безалкохолно(и от последните две нямаме, просто у нас наистина се пие само вода, като изключим, че някои пият кафе, не и аз) и тогава тичам до кварталния магазин. Мога да им сипя малко от лактогонния чай, който пиех като беше бебе сина ми  Laughing , той е в насипно състояние. А имам и бебешки чай на гранули, който също така си  и остана, и от него мога да им сипя.

Това в кръга на шегата, разбира се  Simple Smile . Кутийка чай бих купила, за да пратя едно пакетче, той не е скъп, но билети за кино, концерти, театри нямам откъде да им намеря, тук такива неща не се случват или се случват изключително рядко, и то обикновено в часове, в които трябва да къпя и приспивам сина си, та ако скоро посетя такова мероприятие, за нищо на света няма да си пратя билета на някой, ще си го пазя за спомен от историческото събитие  Grinning .

Иначе навремето си събирах билетите от БДЖ, трябва да ги потърся къде са и да пращам оттях.

Монети не знам дали бих пратила, може би зависи как са ме помолили. Simple Smile

# 160
Ооо, и на мен полската много ми хареса  Heart Eyes

Вие се смеете ,ама аз все още си колекционирам календарчета, стари и нови и даже съм си писала и на профила ,че ако им се намират , ще се радвам да ми пратят . Да видим дали някой ще се върже , или само аз се вързах на тоя белорусин и даже изкопах един по-стар билет за кино , така че в понеделник ще му пратя картичката + монета от 1 стотинка (искаше най-малката човека) , билет за кино и билет за автобус  иии рикуест за една картичка дето е обявил за диретна размяна  Rolling Eyes

# 161
Това с желанията си е по желание, така ги разбирам аз нещата. Сайтът е за обмен на пощенски картички. Ако имам време, желание и възможност да удовлетворя допълнително искане, бих го направила, но ако нямам, не бих. Същото е и за вида на картичката...Постарах се да си набавя разнообразни, но все пак нямам от всички възможни видове.

Майола Бени, и на мен много ми харесва, както и всички останали.  Simple Smile

Досега попадам на много дружелюбни и старателни потребители, дано и занапред е така! Все пак и моите желания не са екстравагантни...

P.Sawyer, аз събирах като малка календарчета, имах доста стари. Ако ми се паднеш ти например,  ще съжалявам много, че не са ми под ръка, ако въобще са живи, но не знам дали ще успея да открия тук малко календарче...

# 162
  • Vaudreuil Canada
Ето какво ми беше писал индиецът:

Скрит текст:
Hello Friend!!
These days I am losing the items which are sent to me. So please follow these guide lines while packing for me to avoid any Kind of Loss to it!!
Step 1:
Please pack the Bank notes/stamps in the black cover and seal it.
IN CASE OF COINS:
Take the card board of thickness greater than or equal to the thickness of the coin. Now place the coins on the cardboard and cut it according to its size. Open the hole on the only one side of the card board.
Now place the coin in the hole made and cover it with the cut down layer of the card board.
Now place the plaster on it covering the coin. Wrap it up with a thick sheet of Paper/chart.
Note:
Please sign on the joins of the packing, for the easy identification of the tapering if any.
Step 2:
Place the packed items packet in the Bubble mailer (i.e. a cover with a protective air layer inside of it) which will prevent the identification of the coins in the cover.
Step 3:
Now seal the cover after placing all the contents of it. Also sign at the joint of the letter.
Place the plaster over the cover passing through the signature.
Step 4:
Now place the miniatures/stamps on the letter, with half on the plaster and half of the letter. The letter will be easily detected if any one tries to open it!!
Important Notice:
Please send the images of the letter before you post it for me, so that I can tell if it needs any modifications.
Step 5:
Now send the letter by Insured post, and send the tracking number, to my email or message me in the Face book after posting it.
Какво ще кажеш? Simple Smile

Мис Каприз .... ей сега ще се затичам да му изпълня всичките капризи.

Между другото тук няма джобни календарчета - много странно защото аз бях свикнала с тях и ми липсваха в началото - после започнах да си правя такива сама.

# 163
Здравейте- индиеца направо ме разби, особено частта да се прати препоръчано и с тракинг номер ! Егати нахалника.
Иначе и аз пращам ако има специални изисквания - чай, монети, билети за паркинг, брошури понякога, като видя, че някой е заинтересован от нещо специално. Имах фен на лего и му пратих брошура от Леголанд ...
Аз получавам салфетки с картичките, за една приятелка, която събира. Тя много им се радва! Чак и аз им се радвам.

Харесва ми идеята да зарадвам някого ....

# 164
Охххххххххх, значи не съм само аз "луда"  Laughing Какви ли колекции нямам /ама почти вс. ги пазя/.
Календарчета още прибирам като ми дадат, не ги търся съзнателно.
От салфетки също имам добра колекция, но ми омръзна да купувам по цели пакети и после да разменям. Сега вече и в БГ се продават по единични бройки, но много място ми заемат.
Преди време събирах от приятелки-пушачки, онези малки картинки със сладки мадами /мисля, че бяха от цигари ЕВА/.
Билети не пазя с изключение на някакви от чужди дестинации, които са ми направили голямо впечатление. Пазя от Айф. кула и от Дисниленд от 1986 год.
Преди седмица си запазих билета от Цирк дьо Солей. Имам и някакви от Рим.
Но за да ги пратя на някой, то този човек трябва да  е много специален  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт