Картичка от другия край на света! - тема 3

• 22 272
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
  • ул. "Мечтание"
Някой пращал до Турция? За колко дни стигнаха картичките ви (не до Истанбул)? newsm78

# 316
loca, ориентирай ме моля те от кой раздел си поръча, защото на мен ми казаха, когато поръчвах от "Картички изгледни България" по минимум 10 от всяка картичка Sad  

Поръчвах от няколко секции - изгледи, черноморие, пещери и планини. Не знам защо така е станало при теб, защото не се обадиш по телефона пак да говориш с тях. Аз поръчах по 1 картичка от вид и нищо не казаха Confused

Акаша, много са хубави!

# 317
Поръчах картички от Уникарт, които ще дойдат утре или в сряда.

loca, ориентирай ме моля те от кой раздел си поръча, защото на мен ми казаха, когато поръчвах от "Картички изгледни България" по минимум 10 от всяка картичка Sad  

Много странно. Да не са решили, че си търговец? Никога не са ми казвали, че трябва да поръчвам минимум брой картички от вид, само са ме питали дали съм сигурна, че не съм търговец и не искам фактура.. За капак като им дам адреса на офиса и...в началото доста недоверчиво приемаха поръчката от частно лице.. А как да им обясня, че пращам като луда картички или пък складирам като катерица - лешници за през зимата  Laughing Laughing Laughing

# 318
Някой пращал до Турция? За колко дни стигнаха картичките ви (не до Истанбул)? newsm78

Аз съм пращала две - една до Самсун и една до Газиантеп преди близо 4 седмици, нищо не е получено още. Peace

Едната ми картичка до Русия е регистрирана в събота, изтеглих нов адрес и днес пращам до Щатите.
Иначе получих от Чехия, пътувала е 4 дни. Simple Smile

# 319
Хихих, току що изтеглих нов адрес.
Падна ми се съфорумка   Joy Joy Joy
Обаче няма да кажа коя е, за да се получи изненадата.

# 320
Е сега да видим за колко дни ще пристигне  Joy

# 321

Аз съм пращала две - една до Самсун и една до Газиантеп преди близо 4 седмици, нищо не е получено още. Peace

Едната ми картичка до Русия е регистрирана в събота, изтеглих нов адрес и днес пращам до Щатите.
Иначе получих от Чехия, пътувала е 4 дни. Simple Smile

До Турция май пътуват бавно. Преди година пращах картичка до Истанбул и пътува към 60 дни. По директен обмен тази година пак към Истанбул пътуваха също бавно, от там - пак бавно. Ще кажеш, че сме на хиляди километри разстояние..

# 322
  • Vaudreuil Canada

Страхотно Simple Smile

# 323
  • ул. "Мечтание"
Благодаря за инфото за Турция. Peace Аз ще пускам утре до Антак(и)я (не знам точно как се чете  Rolling Eyes).

# 324
Наистина ли? Е, това е страхотно!  Grinning
Как ми се иска на мен да ми се падне някой от България или още по-добре съфорумка!

Аз днес имам само една картичка, но пък пристигна с толкова ефектен плик и изненади в него, че ми направи деня, като да съм получила 3-4 картички!
Рени, благодаря, благодаря, благодаря!  Hug
Ройс, много ми харесаха картичките ти! Особено тези с цветенцата и онези миниатюрни ябълълчици или каквото там са.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 15:50 от Лем

# 325
  • До морето :)
Избрах картичките, после ще пусна поръчката.

Една американка искала картички с цветя или всякакви празници. Харесах тематика "Баба Марта" Мисля да ѝ пратя такава картичка, хем има и цветя на нея. Ще пратя и мартенички за цялото семейство и ще ѝ обясня какъв е празника. Дали става?  newsm78

Някой ако може да ми преведе това, че не разбирам какво "ограничено" нещо иска.
Цитат
So if you can paste some LIMITED stamps I'll be glad.

Брей, че някои и големи претенции имат.

# 326
Може ли да помоля също, да ме включите на първа страничка?

http://www.postcrossing.com/user/Naria
Това е профилът ми, малко е постен още, но и аз не знам какво да си поискам.
Някой напред искаше картичка на Саграда Фамилия, мисля, че имам една.
Имам и няколко стари картички(от антикварен магазин)+ пликове за писма от нам кой си конгрес на БКП:))))) В случай, че има някой с особени предпочитания. Бях ги купувала преди време за покани за тематичен РД.

# 327
Лимитед марки са от колекции с малък тираж.

# 328
Поръчах картички от Уникарт, които ще дойдат утре или в сряда.

Много странно. Да не са решили, че си търговец? Никога не са ми казвали, че трябва да поръчвам минимум брой картички от вид, само са ме питали дали съм сигурна, че не съм търговец и не искам фактура.. За капак като им дам адреса на офиса и...в началото доста недоверчиво приемаха поръчката от частно лице..

Не са ми давали обяснения. Казаха ми само "Помислете си дали не искате по повече"  Shocked  Исках 20 различни, което значеше да си поръчам 200. ПОсле рових, рових в сайта, никъде не видях в условията да има такова изискване официално. И се примирих да си купувам от щандове по 1. Ще ги забравя за известно време, и без това скоро няма да имам свободна позиция за пращане. Руско-китайските събратя по картички ми късат нервите  Laughing

# 329
  • София
Аз обмислям тези дни да мина в подлеза на НДК да видя какво има като картички, ама обмислям да си взема фотоапарата и ако ми разрешат да снимам, ще е добре Simple Smile И след това и през сердика ще намина и изобщо ще е яко обикаляне:)

Общи условия

Активация на акаунт